Italia, Moscufo
Ulivul nostru centenar, cultivat conform principiilor agriculturii biologice și înscris în lista producătorilor din cea mai veche zonă D.O.P. italiană, Aprutino-Pescarese, produce un ulei de măsline extravirgin de o calitate excelentă. Fructat și parfumat, cu o culoare ce variază de la verde deschis la galben auriu, având o aciditate oleică deosebit de scăzută. Gustul delicat se potrivește cu toate tipurile de preparate, deoarece nu acoperă aroma alimentelor individuale și este apreciat de cei care caută un ulei de măsline biologic de calitate.
... certificare HACCP, demonstrează importanța sănătății consumatorilor. Standardul este adecvat pentru orice tip de produs separat cu aromă, precum și transportul în toate colțurile Turciei, precum și în România, Bulgaria și este exportat în Irak de Nord. Măsline negre de tip Gemlik, măsline verzi cu piper - cocktail - măsline verzi zgâriate, măsline negre din Egee, măsline verzi și negre feliate, pomace de măsline și mese cu smochine uscate sunt printre delicatesele indispensabile ale produselor noastre, care nu perturbă naturaletea produselor sale.
Spania, Reus
...Uleiul de măsline VIRGIN EXTRA nefiltat provine din teritoriul catalan din REUS. TERRA CATALANA este compania de familie care produce și vinde acest ulei de măsline Virgin Extra - Nefiltat - 100% natural. Măslinele noastre sunt "ARBEQUINAS", mici și delicate, celebre în întreaga lume pentru calitatea uleiului de măsline pe care îl produc, amestecând ușurința, finețea și suavitatea. Gustul, aroma sa fructată și aciditatea foarte scăzută (rata < 0,5%) fac ca uleiul nostru de măsline VIRGIN EXTRA să fie incomparabil.
... fructe. Uleiuri lichide; ulei de floarea-soarelui, ulei de porumb, ulei de măsline, ulei de rapiță, ulei de amestec vegetal. Produse de patiserie; aluaturi cu zahăr, siropuri pentru cocktailuri, siropuri de cafea, sosuri și siropuri pentru topping, creme și umpluturi, jeleuri de patiserie calde și reci. Produse pentru bucătării profesionale; supă, condimente, tăiței, cremă de alune, frișcă, jeleu, praf de copt, prăjituri.
Italia, San Giovanni Rotondo
L’Olio Ritrovato este uleiul de odinioară, cu garanțiile de astăzi. Arborii de măslin se află toți în interiorul Parcului Național Gargano, într-un peisaj necontaminat. Măslinele sunt toate din soiul „Ogliarola Garganica” și sunt culese manual și presate la rece, prin metoda tradițională, cu prese și fiscole, pentru a păstra la maximum gustul și aroma uleiului. ICEA - Institutul pentru Certificarea Etică și Ambientală - controlează și certifică fiecare etapă, garantând respectul pentru mediu și sănătatea consumatorului.
... de moară, într-un timp foarte scurt, pentru a nu compromite calitatea și pentru a transmite prospețimea uleiului obținut. Din pasta obținută se extrage „mustul de ulei”, care este separat prin centrifugare. Uleiul astfel obținut nu este supus niciunei filtrări, ci doar unei decantări naturale (eventualele impurități de pe fundul sticlelor se datorează tocmai decantării naturale) care îi evidențiază aroma, parfumul și îi păstrează calitățile nutritive. NOTE PARTICULARE: extravirginul CHIARAMONTE este obținut dintr-o măslină particulară.
Grecia, Heraklion
...Prin acestea, compania încearcă să contribuie la promovarea materiilor prime cretane. Cultura măslinului, inițiată în principal în sudul Cretei în jurul anilor 7000-3500 î.Hr. Sudul Cretei este zona din care provine uleiul nostru de măsline. Din acea vreme, uleiul de măsline reprezintă ingredientul de bază în alimentația populației din Creta, oferind cu generozitate substanțele sale benefice și...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play