Spania, Hospitalet De Llobregat (l'), Barcelona
... / fără proteine și toate ingredientele pe care vrei să te diferențiezi. Garantăm exclusivitate. Elaborările noastre se caracterizează prin utilizarea materiei prime de prima calitate (nuci, cacao, etc.) combinate în cel mai bun mod pentru a obține cel mai bun gust. Clientul decide ambalajul: capacitatea și materialele.
... ambalajul cu logo-urile companiilor. Punctele noastre forte: - Rafinat: Calitatea și autenticitatea caracterizează ciocolata noastră. Cu un gust îndelungat, elaborată cu cele mai bune soiuri de cacao și materii prime riguros selectate. Ciocolata este 100% unt de cacao pur. - Creativitate și originalitate: peste 50 de creații inedite sunt oferite clienților noștri, cu game de ganache și praline...
Belgia, Vaux-Sous-Chevremont
... calitate. Dincolo de gust, ciocolateria se angajează pentru o lume echitabilă și durabilă și își asumă angajamente puternice! Unul dintre angajamentele sale? Ciocolățile Galler sunt elaborate din 100% boabe de cacao certificate Fairtrade. Astfel, ciocolateria se angajează să plătească un preț mai bun și contribuie la îmbunătățirea condițiilor de viață și de muncă ale cultivatorilor de cacao și ale familiilor și comunităților acestora. Mai multe informații: www.galler.com...
Țările de Jos, Someren
...în același timp, satisfac nevoile clienților de afaceri. Cafea: Cafeaua noastră este esența ofertei noastre. Înțelegem că cafeaua nu este doar o băutură, ci o experiență. De aceea, selectăm cu grijă cele mai fine boabe de cafea din întreaga lume. Fie că căutați boabe de origine unică pentru un gust rafinat sau un amestec special pentru cafeneaua dumneavoastră, avem soluția. Boabele noastre de...
Franța, Chazelles Sur Lyon
... cacao și materii prime, fără coloranți, conservanți sau arome. Producător de paste de tartinat fără ulei de palmă, din cacao. Producător de pastă de speculoos, umpluturi cu alune, produse fără zahăr pentru diabetici etc. Creativitate fără limite, nebunie imaginară, accent pe gust, tradiție, meșteșug și secrete de producție dau naștere unor paste de tartinat efervescente, crocante, cu piper de Espelette AOC, caramel cu unt sărat, cremă de speculoos și altele.
Croația, Sesvetski Kraljevec-Zagreb
...sustenabilitate ecologică și comerț echitabil. Sunt recunoscuți internațional ca lideri și inovatori în producția de ciocolăți organice cu gust delicios. Extinderea accesibilității noastre ne permite să oferim clienților noștri o experiență gastronomică în timp ce învățăm mai multe despre mediul în care trăim.
Bulgaria, Sofia
... noastre pe bază de miere sunt o alternativă sănătoasă la gemuri sau cremă de ciocolată, deoarece sunt lipsite de lactoză, gluten, arome artificiale, OMG-uri și zahăr adăugat. Compania a adoptat standardele GMP și HACCP și este certificată bio organic de SGS. Avem mai multe premii pentru calitate și Great Taste. Pe lângă faptul că sunt originale în gust, produsele Mellifera sunt alimente...
Turcia, Istanbul
Ca membru al grupului Kawaf, Le Paon a început să producă ciocolată în Turcia cu o echipă specializată, instruită atât pe plan intern, cât și internațional, încă din 1991. La Le Paon, fabricarea ciocolatei este o formă de artă, ceea ce înseamnă un gust unic și o metodă de producție superioară. Ne mândrim cu utilizarea celor mai bune ingrediente: unt de cacao, masă de cacao, zahăr și lapte de cea...
Belgia, Brugge
... făcută deoarece fondatorii au dorit să facă referire la un cub autentic de ciocolată pură. Încă de la început, dezvoltatorii au ales să lanseze simultan patru arome diferite (neagră, cu lapte, alune și Cointreau). Aceasta a fost o decizie strategică pentru a se diferenția și mai bine de alte mărci de ciocolată caldă. Între timp, deja sunt comercializate paisprezece senzații de gust Choc-o-lait și marca este vândută în peste 40 de țări. Publicul țintă al Choc-o-lait rămâne în continuare magazinele specializate, brutăriile, ciocolateriile... și acest lucru va rămâne mereu așa.
Turcia, Istanbul
... industria alimentară, până la conținut de stil de viață care te va ajuta să faci alegeri mai bune în ceea ce privește practicile sustenabile și etice. Lucrăm pentru a oferi un gust mai bun și sănătos. Compania oferă soluții complete de afaceri pentru clienți naționali și internaționali de toate dimensiunile din industriile de cofetărie, panificație și lactate.
Belgia, Betekom
... variat în gust, formă și culoare. Acesta conține aproximativ 70 de praline, un amestec de rețete clasice și noi de succes. De asemenea, caraques și figurine umplute sunt specialități Delvora. În plus, ei fabrică piese exclusive la comandă, de exemplu, ca daruri de afaceri. De asemenea, articolele sezoniere (Sărbătoarea lui Sinterklaas, Paștele, ...) și produsele de tip „hollow” sunt realizate în atelierul lor.
Belgia, Angreau
...Artizanul ciocolatier Druart prezintă o nouă "generație de praline", o "generație de bun gust". Pralinele Druart nu dezamăgesc niciodată, materiile prime din care sunt compuse provin, prin sosiri regulate, de pe cele mai bune piețe. Acestea sunt controlate înainte de integrarea în fabricația noastră. Este garanția "calitate și prospețime" a Ciocolatei Druart. În plus, excluderea tuturor materiilor colorante sau îndulcitoare păstrează bogata aromă a gamei noastre de praline. Vă oferim o gamă largă de produse.
Belgia, Ghislenghien
... pentru ciocolata cu 72% cacao, cât și pentru unt, migdale bio din Murcia, alune bio din Piemonte, fistic bio din Sicilia, smântână bio (locală, desigur!), vanilie și toate celelalte ingrediente folosite în ciocolaterie. Fără conservanți, fără coloranți, fără potențiatori de gust, fără arome, fără OMG-uri, fără grăsimi hidrogenate. Produsele noastre sunt, de asemenea, fără gluten. Provocarea noastră: a dovedi că produsele bio și cele din comerț echitabil sunt la fel de bune la gust pe cât sunt pentru om și natură.
Bulgaria, Gabrovo
... clasică la creațiile fără zahăr, wellness, repertoriul nostru acoperă spectrul indulgent al ciocolatei. Fiecare bucată spune o poveste de dedicare și măiestrie, invitându-vă să porniți într-o călătorie de plăcere senzorială cu fiecare gust. Dar angajamentul nostru față de excelență se extinde dincolo de aromă. Cu o etică profund înrădăcinată în sustenabilitate și comunitate, prioritizăm...
Germania, Norderstedt
... ultimul rând unei competențe istorice în fabricarea ciocolatei, pe care am dobândit-o prin experiențele noastre în producția de confiserie și prăjirea boabelor de cacao. Prin producția proprie de ciocolată, putem garanta, de asemenea, un standard de calitate constant ridicat. TRADIȚIE ȘI INOVAȚIE Experiența noastră de peste 90 de ani în domeniul ciocolatei ne permite să oferim consultanță...
Franța, Varetz
...evaluarea nivelului de calitate și gust al materiilor prime - PLATFORMA BEAN TO BAR Expertiză Cacao & Ciocolată din 14 țări producătoare - 3. PROMOVARE și ANIMARE ALIMENTARĂ & CULINARĂ Noi concepte Sensibilitate & Gust COMUNICARE > MARKETING > VÂNZARE prin tehnici de gust, degustări profesionale 'alimentare & culinare'. 4. EVENIMENTE PLANETGOUT Misiuni de participare și crearea de concepte 'True Food...
... Centrală și de Sud, în special ușoare, dulci, perfect echilibrate, cu un parfum floral intens, note de condimente și cacao, care conferă cafelei o aciditate scăzută și un gust persistent. Toate cafelele de diferite origini sunt tratate individual prin sistemul numit „prăjire lentă” (durată 15/20 minute), variind automat timpii de ieșire a „prăjirii” în funcție de caracteristicile specifice fiecărei calități.
...". Batoanele BOMBUS NATURAL ENERGY sunt fără gluten, fără lactate, fără zahăr adăugat, crude, bogate în fibre, pline de energie și proteină, 100% fără conservanți naturali. Motto-ul BOMBUS este "Mai puține ingrediente, mai mult gust", așa că lista de ingrediente a batoanelor noastre este foarte scurtă și constă doar din fructe, nuci, cacao și proteină vegană. Produsele noastre s-au dovedit a fi atât de...
Belgia, Beerse
Ciocolata este pasiunea noastră! Chocolaterie Matthé folosește ciocolată de tip couverture cu 100% unt de cacao, care asigură un gust inegalabil. Chocolaterie Matthé este sinonim cu măiestria de trei generații. Datorită abordării orientate spre client, a fost înființată și o secție separată de ambalare. Astfel, ciocolateria răspunde cererii în creștere pentru produse gata de utilizare, care pot...
Franța, Quiberon
Descoperiți Caramélier®-Chocolatier Henri Le Roux, clasat printre cei mai buni ciocolatieri din Franța, care a creat în 1977 la Quiberon celebrul CBS® (Caramel cu Unt Sărat), o minune cu un gust inimitabil! Mare ciocolatier, Henri Le Roux are la activ peste 80 de creații! El selectează cele mai bune boabe de cacao și cele mai fine ciocolate de învelire pentru creațiile sale cu umpluturi subtile...
Belgia, Manaihant-Battice
... și la interior, punem tot sufletul și expertiza noastră pentru a oferi clienților noștri delicii excepționale pentru palate rafinate… sau pur și simplu pentru cei care apreciază „VERITABILUL”. Gust, arome, parfumuri, amestecuri subtile, ingrediente nobile (unt, alune, nuci, pastă de migdale, smântână proaspătă, …), toate orchestrate cu inimă, respect și pasiune pentru a vă oferi o gamă imensă de...
Italia, Gussago
... magazinul său dedicat designerilor și inovatorilor; de asemenea, în franciză. Weataly este un proiect antreprenorial care solicită și amplifică „know-how-ul italian” pentru a produce gust, inovație și creativitate.
Germania, Schmalkalde
Găsiți la noi ciocolată fină, nougat topit, praline rafinate, marțipan delicios și alte dulciuri unice, apreciate de generații. Combinăm calitatea premium cu un gust excelent - de la clasic la modern - fabricate în Germania. Produsele Viba și HEILEMANN sunt apreciate în Germania și în multe țări din întreaga lume. Specialitățile noastre de dulciuri sunt realizate conform rețetelor și metodelor...
Producător de amestecuri de bază bio pentru fabricarea artizanală a înghețatei. Furnizor de ingrediente aromatice bio, cum ar fi alune, fistic, nuci, pastă de migdale. Piureuri de fructe bio, seminarii și tehnici de înghețată. Componentele de înghețată bio ale mărcii 32°Fahrenheit oferă producătorului de înghețată artizanală o modalitate simplă de a crea înghețată naturală de cea mai bună calitate bio. Bazele și pastele bio 32°Fahrenheit sunt perfect armonizate și garantează o înghețată plină de gust și stabilă - natural, fără emulgatori, fără potențiatori de aromă și fără coloranți.
Belgia, Torhout
Sortimentul SWEET-SWITCH® combină plăcutul cu sănătosul într-un mod unic! Produsele noastre sunt de cea mai bună calitate. Selectăm doar cele mai bune ingrediente pentru a vă oferi o senzație unică de gust. Pe lângă cea mai bună calitate, SWEET-SWITCH® vă oferă și numeroase beneficii pentru sănătate. Astfel, întregul sortiment este liber de zahăr adăugat, iar multe dintre produsele noastre sunt fără gluten, produse fără ulei de palmier și bogate în fibre.
Germania, Berlin
... Ciocolată Albă cu Căpșuni. Aromele Ciocolată cu Lapte, Ciocolată Neagră și Ciocolată Neagră cu Portocală sunt realizate din 100% cacao premium Arriba fină din Ecuador. Această cacao sofisticată se caracterizează printr-un gust distinctiv și inimitabil, intens. Prin achiziționarea de cacao certificată UTZ, Höflich Schokolade susține o agricultură sustenabilă a cacao-ului. În ultimii câțiva ani, ne-am...
Germania, Hohenstein
... prezenta cu mândrie Billy Bones London Dry Gin. Acesta se remarcă prin vitalitatea și complexitatea sa, care își au originea în cele 16 botanice folosite. Datorită notelor de gust fructate, proaspete și picante, care se armonizează minunat cu boabele de ienupăr și ierburile mediteraneene, în combinație cu aroma fină a boabelor de cacao, am reușit să încântăm chiar și cei mai experimentați...
Polonia, Zielonka
Bună ziua, MAIZER este un producător de dulciuri promoționale. MAIZER se specializează în principal în producția de caramele cu logo. Caramele sunt disponibile în două arome: lapte și cacao. Echipa MAIZER poate chiar să creeze pentru dumneavoastră un logo din ciocolată - orice formă din ciocolată. Distribuim: ciocolățele, caramele, sucuri cu imprimat logo, bomboane cu logo pe etichete, dulciuri...
Franța, Fecamp
Olivier HAUTOT și echipa sa, maeștri în arta de a combina noi arome și gusturi subtile, vă invită să degustați o gamă întreagă de ciocolată pură din unt de cacao, creată doar pentru plăcerea simțurilor dumneavoastră.Plăcerile unei ciocolate artizanale.Respectul pentru gust prin tradiție.Descoperiți creațiile noastre de bomboane de ciocolată și cedați în fața colecției noastre de bomboane Hautot.
Belgia, Tournai
... tradiție a ciocolatierilor belgieni, Desobry îmbogățește rețetele sale cu o paletă întreagă de arome provenite din cacao. Calitatea Desobry: materii prime provenite în principal din Uniunea Europeană, ciocolată 100% din unt de cacao, biscuiți fără arome artificiale, fără coloranți, fără conservanți, fără grăsimi hidrogenate. Calitatea Desobry înseamnă să te asiguri că comercializezi cei mai buni biscuiți de pe piață.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play