...Biscuiți umpluți cu gem sau cremă tartinabilă.
Arome: zmeură, lămâie, căpșună,
portocală, caise, cremădeciocolată sau alune.
Alte arome disponibile la cerere.
...Monorigine Tanzania AA are o prăjire bună, o corporație pronunțată și o aciditate delicată, cu un gust de miere crudă în postgust. În ceașcă se prezintă cu o cremă închisă și reflexii aurii. Pe palat lasă un gust plăcut dulceag, note deciocolată cu o bază plăcută de rubarbă, se observă câteva granule clare.
Se poate savura în orice moment al zilei, în deplină liniște.
...Furnizăm o varietate de produse FMCG, de la Nutella Chocolate, Nutella ciocolată dulce, Twix și multe altele, la prețuri foarte bune și accesibile, disponibile DOAR pentru vânzare en-gros!
Ferrero Nutella CiocolatăCremă în borcane. Oferim în diverse greutăți: 350g, 400g, 600g, 750g, 800g, 1kg și 5kg.
Ingrediente nutriționale Nutella...
...Căutăm clienți serioși, cu care dorim să menținem o relație de afaceri lungă și bună, de aceea le oferim la prețuri foarte accesibile.
Oferim produse Ferrero, cum ar fi cremadeciocolată Nutella, în diferite variante.
Greutate: 230 g, 350 g, 400 g, 600 g, 750 g, 800 g, 850 g, 1 kg și 3 kg alte
Origine: Germania
Producție proaspătă
Text în germană, arabă și engleză
Nutella 15 x 350 g.
1 palet...
... biscuit deciocolată cu 3 cereale (grâu, porumb, ovăz) pentru un mic dejun Ka'ré cu adevărat Ciocolatos! Noua rețetă decremăde tartinat: fără ulei de palmier!
Ingrediente:
Cereale* (orez*, porumb*), cremăde tartinat*, zahăr din trestie*, tărâțe de orez*, pudră de cacao* slabă, sare.
* 100% din ingredientele agricole provin din agricultura ecologică
Origini: UE și non-UE
Alergeni: Gluten și fructe cu coajă lemnoasă. Urme posibile de soia, susan, lapte și arahide
Ambalare: pachet de 375 g
Sfaturi de utilizare: A se consuma cu lapte, iaurt, compot... sau ca atare...
...Diyojen Espresso este produs din boabe de cafea de calitate superioară, tip Arabica, ambalate în pungi speciale cu supapă unidirecțională.
Cafeaua noastră este un amestec exclusiv de cafele din Africa. Are un gust dulce, cu note deciocolată, o aciditate moale și vibrantă. Este un amestec special cu un conținut crescut decremă, pentru a putea adăuga accente frumoase la cafea latte.
...
Tapenade verde 95g
Dulceață de lămâie din Menton 200g
Crocante acoperite cu ciocolată cu lapte și cremăde nugat 150g
Navete cu floare de portocal 150g
Calissons naturale - cutie de 8
Cutie din lemn, cu glisieră goală sau personalizată...
...Bucățile de fructe, măr, caise, căpșuni, zmeură, portocală, lămâie și umpluturi decremădeciocolată sunt potrivite pentru congelare și gătit.
Umpluturile decremă pot fi folosite cu prăjituri și tarte în orice mod dorit.
...Marca Alvien are multe produse în portofoliul său în 7 categorii principale, care constau în biscuiți, ciocolată, prăjituri, crackers, batoane deciocolată, vafe și ciocolată cu cremă.
... ca aperitiv cu foie, brânzeturi albastre, pateuri și plăcinte morune. De asemenea, se potrivește bine cu deserturi, pionono, patiserie, prăjituri și cremă catalană.
Anchurón se află în provincia spaniolă Granada. Viile se întind pe versanții Sierra Nevada, Parcul Natural Sierra de Huétor și Parcul Natural Sierra de Baza, la o altitudine medie de 1.000 de metri deasupra nivelului mării, făcând parte din Înaltă Andaluzie. Procesele de elaborare combină tradiția spaniolă cu cele mai recente progrese tehnologice, resurse energetice regenerabile și practici respectuoase cu mediul.
... antioxidanți, susține sănătatea inimii, echilibrează colesterolul și oferă energie.
Fisticul poate fi consumat crud, prăjit sau sub forme procesate. De asemenea, este utilizat pe scară largă în diverse alimente, cum ar fi ciocolata, prăjiturile și cremade fistic. Pe piața mondială a fisticului, alături de Turcia, țări precum Italia și SUA joacă un rol important. Cele mai potrivite condiții pentru producția...
...gem de prune, biscuiți cu ciocolată, corn de gazelă, cremă brulee, crumble cu fructe de pădure, fulgi de migdale, condimente de Crăciun, bob de tonka, fruct interzis, lapte de ovăz – miere, lollipop, macaron cu zmeură și violete, madeleine, malabar cu căpșuni, miere, mojito, afine delicioase, nougat, nutella, pâine de condimente, pâine prăjită, palet breton, panettone, piersică – frișcă, pina colada, fistic, măr de dragoste, popcorn, pop căpșună, pralină, speculoos, tartă cu mere, tartă tatin, tutti frutti, vanilie – scorțișoară, vanilie – căpșună, vin fiert de Crăciun...
... curățare impuse de industria ambalării alimentelor de astăzi.
Aplicații principale:
Brânză cremă, creme tartinabile, jeleuri, sucuri, apă, produse lactate, ciocolată, miere, gem, unt, margarină, maioneză, sosuri, budinci, ketchup, cremăde cafea și toate tipurile de iaurt.
...Waffles pentru prepararea Cannoli sicilieni
Gaufre în formă de tuburi crocante și savuroase.
Pentru preparate: de umplut cu brânză de vaci, cu cremă albă sau cu cremădeciocolată, așa cum dictează tradiția.
Disponibile atât pentru brutării, cât și pentru vânzare cu amănuntul.
Disponibile în diferite dimensiuni și cu sau fără glazură deciocolată internă.
...
- Preparări pentru mousse bavaroise (o gamă foarte variată de arome)
- Preparări pentru cremăde unt (100% unt)
- Mixuri pentru cremăde migdale
- Premixuri variate (chec, tort deciocolată, brioșe, biscuiți, ...)
- Mixuri de genoise naturale sau deciocolată
- Numeroase mixuri (meringue, vafe, clătite, gogoși, ...)
- Glazuri (naturale sau aromatizate)...
...În sfârșit, savurați ciocolata cu o conștiință curată! Preparatul nostru este realizat din miere naturală și masă de cacao pură - fără adaos de zahăr sau grăsimi. Perfectă
Miere cremoasă cu masă de cacao
În sfârșit, savurați ciocolata cu o conștiință curată! Preparatul nostru este realizat din miere naturală și masă de cacao pură - fără adaos de zahăr sau grăsimi. Cremadeciocolată perfectă fără aditivi (FĂRĂ conservanți, emulgatori, coloranți). Fabricată în afacerea noastră de familie din Augsburg.
În borcan de 250g...
...Biscuiți de turtă dulce individuali cu o cremă delicată de trufe, îmbunătățită cu rachiu de brad și acoperită cu ciocolată fină. Un cadou popular. Imprimare pe folie: "Seckauer Lebkuchen"
Greutate netă: (Datorită fabricării artizanale, greutatea poate varia) | Data limită de consum: 180 de zile de la producție - a se păstra la temperatura camerei | Substanțe alergene: Cereale care conțin gluten, lapte, ouă, soia sau produse din soia, nuci, SO2 și sulfiți
Număr articol: 64012
Caracteristică de calitate: Sigiliul AMA-Handwerk, tradiție de coacere din 1660...
...Tort Tiramisu cu căpșuni 1900 g. Pe un blat de muffin închis la culoare se află alternativ cremăde Tiramisu și blaturi de pișcoturi înmuiate în cafea.
O strat de preparat din fructe de căpșuni face ca acest tort să fie un adevărat punct de atracție gustativă. Presărat cu cacao și decorat cu rulouri deciocolată pe margine.
Număr articol: 107364
Dimensiuni: 28 cm diametru
Sugestie de porționare: 4 x 16...
...Lichidarea și rafinarea umpluturilor deciocolată și a maselor decremă, capacitate de producție: aproximativ 2-4 ore pe lot, capacitate: 500 - 10.000 kg.
...cacao pudră, carbonat, amestecuri de praf gata pentru supă, amidonuri, făină de porumb, jeleu de patiserie și cremă, și bulion (chiftele, mortar de pui, mortar de pește etc.). Vă rugăm să verificați www.usergida.com.tr...
... ingredientele, dacă îți poți imagina, putem să o fabricăm. Creme din nuci, cu proteine, fără gluten, cu sau fără zahăr, cu toate aromele. Cremăde alune, migdale, caju, fistic, cu cele mai bune materii prime în formatele care se potrivesc cel mai bine afacerii tale. Suntem o companie tânără, oferind calitate și flexibilitate. Deoarece facem crema pe care o cauți: cu / fără gluten, cu / fără zahăr, cu...
... pasteurizare a laptelui, linii pentru lapte pasteurizat pentru consum, linii pentru iaurt, ayran și kefir; linii de producție pentru multe varietăți de brânză, cum ar fi brânza albă, brânza de vaci, kashar, Gouda, mozzarella, cheddar, helloumi, brânză cremă; linii de producție pentru sucuri de fructe, gem, marmeladă și melasă; linii de producție pentru înghețată și dulciuri din lapte; băuturi răcoritoare, băuturi cola, ciocolată, margarină, pastă de roșii etc. stabilirea de echipamente speciale pentru facilitățile de producție și furnizarea de livrări direcționate către industria alimentară.
... inginerii chimici din departamentul nostru de cercetare și dezvoltare. Produsele noastre sunt concepute de echipa noastră de R&D și maeștri patiseri, îmbunătățind continuu produsele pe care le fabricăm. Puteți găsi produsele dorite, suntem pregătiți să le exportăm. Amestecuri pudră (cremă, tort, macaron, coacere, tort de catifea); ciocolatăde învelire; cocolini; chocorocks (mate, lucioase, amare...
... alimentare tipice siciliene, pateuri, condimente pentru paste sau pentru aperitive, ciuperci în ulei, măsline negre, măsline verzi, sparanghel, capere, roșii uscate, anghinare.
Granite și înghețate siciliene: Granite de toate aromele, lămâie, migdale, fistic, duduri, ciocolată, portocale, rodie, cu smochine, cu alune, cu căpșuni etc.
Patiseria noastră artizanală produce dulciuri tradiționale siciliene clasice, cum ar fi cannoli cu ricotta și cassata siciliană, dulciuri cu ricotta proaspătă, cu cremă, ciocolată, dulciuri cu fistic, dulciuri din pastă de migdale, și de asemenea Panettoni și Colombe Pasquali Artizanale. O producție limitată de dulciuri tipice siciliene, la îndemâna unei patiserii siciliene de familie, care...