Grecia, Ionia, Thessaloniki
Germania, Hamburg
LANUCO furnizează materii prime pentru alimente și cosmetice de o calitate excelentă. În portofoliul nostru găsiți grupuri de produse precum arome, conservanți, agenți de gelifiere, ceară, pigmenți, coloranți, îndulcitori, acizi din fructe, vitamine, aminoacizi, superalimente și produse bio. Oferim produsele în magazinul nostru online www.lanuco.com. Dimensiunile disponibile sunt 100g / 200g / 500...
...Sistem Vlumetric de Ambalare Automată - Specificații Tehnice: Produse Ambalate; Leguminoase, Zahăr Granulat. Greutatea Ambalajului; 500-5000 grame. Capacitatea de Extracție a Produsului; 15-50 pachete / minut. Tipuri de Ambalaje; Pachet Tip Perna, Pachet Tip Fălțuit, Pachet Tip Quadro.
Țările de Jos, Amsterdam
...Pudra noastră de brânză oferă un ingredient de bază superior pentru a promova profilele de aromă în produsele de panificație, alimentele de gustare, mesele convenabile, sosurile și dressingurile. Ingrediente: Solizi de brânză, lapte pasteurizat, sare, cultură de start, enzime, solizi de lapte, sare, acid alimentar (acid lactic) Informații nutriționale per 100g Energie: 2030kj Proteine: 25.2g Grăsimi totale: 28.3g Grăsimi saturate: 19.2g Carbohidrați: 32.5g Zahar: 30.3g Sodiu: 2720mg...
Franța, Condom
... clar de restul. Nasul său fructat cu nuanțe de petale de trandafir dezvăluie dulceața caramelului sărat și a fructelor de pădure roșii, în special a zmeurei. În gură, finalul este remarcabil de lung, cu un gust delicat de piele, pudră de cacao și ceai negru. Acest armagnac emite nuanțe uimitoare de chihlimbar și cupru, dovadă a maturării sale pure în chais-urile noastre vechi de secole: butoaie din stejar francez, neatinse de caramel, boisé sau zahăr.
Franța, Grigny
...Ingrediente: Făină de grâu -30%, legume (ardei, ceapă violetă) -20%, carne de vită -19%, apă, slănină -8%, sos de soia (apă, semințe de soia, grâu, sare), ulei de floarea-soarelui, sare, zahăr, vin alb, glutamat, ulei de susan, piper, ghimbir pudră, amidon de tapioca, E412 gumă de guar. Valori nutriționale medii pentru 100g de produs: Energie 820kJ /196kcal, grăsimi 8,0g (din care acizi grași...
...Ingrediente: Făină de grâu, Unt, Zahăr pudră, Migdale, Vanilie, Amidon, Praf de copt Fără aditivi - Fără conservanți - Fără coloranți...
Bulgaria, Radievo, Dimitrovgrad Municipality
... soarelui.","Ingredients":"Făină de grâu, sirop de glucoză-fructoză, cremă de cacao 25% (zahăr, masă vegetală hidrogenată / ulei de semințe de bumbac, ulei de palmier /), pudră de cacao 20% / 10-12% conținut de grăsime /, emulgator: lecitină de soia, aromă: vanilină, glazură de cacao (zahăr, ulei de palmier hidrogenat complet rafinat, pudră de cacao 8% (10-12% grăsime), zer uscat, emulgator: lecitină de soia, aromă: vanilină), pudră de cacao 1% / 10-12% grăsime /, ulei de floarea-soarelui rafinat, agenți de dospire: bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu.","Shelf Life":"6 luni"}...
Tunisia, Tunis
...O delicatesă orientală pe bază de semințe de susan, cu multiple virtuți și cu un gust excepțional de ciocolată. Ingrediente: Pastă de susan, zahăr, sirop de glucoză, pudră de cacao DLUO: 3 ani de la data fabricării. Utilizare prevăzută: consum direct sau pentru întins Valoare nutrițională: 536 Kcal/100g Unitate: 200 și 350g...
Germania, Berlin
... 10%, grăsime vegetală (ulei de palmier și shea), arome, sare, agent de îngroșare pectină, regulator de aciditate E331), glazură de grăsime cu cacao 15% (grăsime vegetală (ulei de palmier, palmier), zahăr, pudră de cacao 17% (pudră de cacao, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsime), aromă naturală, emulgator lecitina de rapiță, aromă).
...Greutate: 150g de ceară + / - 30h de ardere Ceară de soia vegetală și parfum fabricate la Grasse, certificate conform normelor europene IFRA. Garantat fără substanțe CMR (Substanțe Cancerigene, Mutagene și Reprotoxice). Nu conține ftalați. *Toate lumânările sunt realizate manual, așa că produsul primit poate să nu semene exact cu fotografia. Piramida Olfactivă Note: Cafea / Gourmand / Vanilat Vârf: lapte/cremă Inimă: cafea/cacao pudră Bază: vanilie/zahăr...
Franța, Tourcoing
... curmalele într-un extract unic bogat în nutrienți, cu un gust foarte acceptabil, care păstrează în continuare întreaga valoare nutrițională încorporată în fructul de curmal. Pudra de curmal a fost amestecată cu boabe de cafea de înaltă calitate, cel mai bun îndulcitor non-lactat și mai puțin zahăr într-un raport bine ajustat, promițând un aromă bogată și robustă, un gust special și un efect superior. 18 gm: Plic...
...Zahăr Lichid: Sirop de Fructoză 70% Sirop de Glucoză-Fructoză Sirop de Glucoză în diverse setări Sirop de Zahăr Invertit 72,7% Sirop de Sfeclă de Zahăr Zahăr: Zahăr Pudră Zahăr din Treier Zahăr Alb, extra fin Zahăr Alb, fin...
Slovacia, Hrubý Šúr
...Pudră de zmeură deshidratată la vid, fragmentată și întreagă. 100% naturală, fără zahăr adăugat, coloranți și conservanți.
Țările de Jos, Rotterdam
...Pudra de henna provine de la arbustul de henna: Lawsonia Inermis. Frunzele acestuia sunt uscate și măcinate fin până devin pudră. Pudra de henna se amestecă de către utilizator pentru a obține o pastă. Această pastă este folosită împreună cu materialele de desen henna pentru a crea desene henna minunate. Recomandăm amestecarea pudrei de henna cu Dex sau Fruc Zahar, astfel încât pasta de henna să...
Turcia, Izmir
... de ceapă măcinată, folosit frecvent ca condiment pentru aromă. Poate fi produsă din ceapă albă, roz sau roșie. Este unul dintre cele mai populare aditivi alimentari naturali în multe țări. VIMAL, ca un producător și furnizor de pionierat de pudră de ceapă/granule, implementează aprovizionarea și exportul produsului din Turcia. INFORMAȚII NUTRIȚIONALE Valori per 10 linguri (porție de 100 de grame...
Germania, Aachen
...agenți de reglare a acidității (acid citric, carbonat de sodiu, acetat de sodiu), zahăr, potențiatori de aromă (glutamat monosodic, dinatriu-5-ribonucleotid), arome, extract de drojdie, pudră de ceapă, coloranți (extract de ardei, carmin)], ulei vegetal (floarea-soarelui).
Franța, Olivet
...-soarelui, extracte naturale de vanilie*], sirop de malț de orz deshidratat*, vanilie* 0,2%), fulgi de porumb cu miere* (porumb*, zahăr din trestie*, miere* 2,7%, sare, sirop de porumb*, sirop de grâu* [ grâu*, apă]), fulgi de porumb cu cacao* 3% (porumb*, zahăr din trestie*, pudră de cacao* 5,6%, sirop de porumb*, sare). * Ingrediente provenite din Agricultura Ecologică.
Țările de Jos, Oudeschild
...{"Weight (kg)":"5","STORAGE":"Loc uscat și răcoros","Brix (%)":"5","Additives":"zahăr, lapte, smântână non-dairy","Grade":"Calitate superioară","Flavor":"Ciocolată","Feature":"Cafienată","Max. Moisture (%)":"4","Type":"Cafea instant","Packing":"Ambalare OEM","Product name":"Pulbere de cafea instant","Packaging":"Pachet","Taste":"AMAR","Main Ingredients":"cafea Robusta, cafea Arabica","Shelf Life":"24 luni"}...
Italia, Mazara Del Vallo
NATURALIA INGREDIENTS SRL este angajată de ani de zile în cercetarea și dezvoltarea de noi surse de zahăr și îndulcitori pe bază naturală. În special, proiectul actual se ocupă de un nou proces de producție care prevede extracția de zaharuri direct din struguri și din curmale sub formă cristalizată. Proiectul brevetat la nivel internațional își propune un întâlnire exclusivă între natură și tehno...
Franța, Malataverne
...Ciocolata cu lapte este o ciocolată care conține de obicei între 25 % și 40 % cacao și unt de cacao, lapte, de obicei sub formă de lapte praf, precum și zahăr. Ciocolata cu lapte a fost inventată în 1875 de Daniel Peter la Vevey, în Elveția. Cum se fabrică ciocolata? Se extrag untul, lichid, care este dezodorizat și turnat în forme, și prăjitura, zdrobită pentru a deveni pudră de cacao. Pasta de cacao și untul de cacao obținut din presare sunt amestecate pentru a obține ciocolata. Pentru ciocolata neagră, se adaugă zahăr; apoi pudră de lapte pentru ciocolata cu lapte.
Germania, Osnabrück
... minut, până devine omogenă. - Turnați amestecul final în mașina de Frozen Yogurt. Ingrediente: Zahăr, dextroză, pulbere de iaurt, maltodextrină, fructoză, acid citric, emulgator E 471, carboximetilceluloză, aromă naturală Alergeni: Laptele și produsele lactate Pentru prepararea în industria înghețatei și utilizarea în patiserie. Numai pentru prelucrarea comercială. Nu este aprobat pentru vânzarea directă. Ca și client angrosist, pentru comenzi de la 36 de cutii, vă putem oferi prețuri speciale.
Franța, Carpentras
...Pudră de cacao pură cu conținut scăzut de grăsimi, fără zahăr adăugat, pentru băuturi de ciocolată și produse de patiserie. INGREDIENTE: 0 POATE CONTINE URME DE NUCI, GLUTEN ȘI LAPTE. A se păstra într-un loc răcoros și uscat, între 15 și 18 °C.
Austria, Albersdorf/gleisdorf
...pentru creșterea masei uscate în producția de iaurt pentru a obține un iaurt mai cremos sau mai ferm Pudra de lapte degresat BIO este obținută din lapte pasteurizat printr-un proces blând de îndepărtare a apei prin uscare prin pulverizare în Austria. Depozitare: uscat și la temperatura camerei, termen de valabilitate minim: 12 luni de la data producției în ambalajul neînceput alergeni conținuți: lapte/zahar din lapte (lactoză)...
...Portocală pudră care oferă aromă și gust deserturilor, dar și preparatelor noastre. Înlocuim coaja de portocală sau sucul de portocală dizolvând pudra în apă. Dăm gust ceaiului nostru și aromă băuturii noastre. Marinăm carne și cartofi, îmbogățim piureurile pentru copii, întărim aromele deserturilor noastre pentru a surprinde persoanele dragi.
Franța, Strasbourg
...Fisa tehnică Produs: Pudră de vanilie 100% naturală Recolta: 2020 Granulometrie: foarte fină Ingredient: Păstăi întregi de vanilie bourbon roșie deshidratate, fără epuizare, fără extracție sau păstăi imature Culoare: Maro ciocolată Conținut de vanilină: 1,2 - 1,8 % Conținut de umiditate: 5 - 10 % Origine: Madagascar (Regiunea SAVA) Producător: Pontiac Vanilla Conservare: hârtie parafinată Exportator autorizat...
ufs.country_names.RU, Podolsk
...Biscuiți de turtă dulce, decorați manual, în formă de mașini și elicoptere. Colecția „COPIL” - Ingrediente: făină, zahăr, miere, unt (smântână pasteurizată, sare), sirop proteic (zahăr, albuș de ou uscat, coloranți alimentari naturali [beta-caroten, esență de șofran, clorofilă, esență de ardei, caramel, esență de spirulină albastră, carmin], ou întreg pasteurizat, agent de creștere (bicarbonat de sodiu, bisulfat de sodiu, făină de porumb), pudră de cacao, ghimbir măcinat, scorțișoară, vanilină (aromă naturală), acid sorbic (conservant). Dimensiune: 7.87 x 5.98 x 5.08 inci Net: 100...
...Zahăr, lapte praf degresat, pudră de zer, regulator de aciditate (acid citric, acid ascorbic), stabilizatori (celuloză carboximetilată, gumă de guar), aromă identică naturală de măr, colorant (caramel simplu, tartrazină, carmin indigo, clorofilă, turmeric) Preparare Amestecați 3 litri de lapte, 500 gr de zahăr și 500 gr de amestec pentru înghețată și apoi așteptați 10 minute. Apoi amestecați din nou și puneți în mașina de înghețată moale. Notă: Pentru a obține un amestec de înghețată mai intens, amestecați din nou și apoi puneți în mașina de înghețată.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play