Spania, Hernialde
... Peru (Junín), unde doar iarba alpină și tuberculii amari pot supraviețui. Se dezvoltă în soluri bogate ale cordilerei Andine și este recoltată în momentul său natural optim de maturare, urmând metoda agricolă tradițională Inca de profund respect față de mama pământ și mediu (1 cultură pe sol, la fiecare 8 ani). Este uscată la soare și selectată cu grijă, înainte de a fi procesată. Maca a fost folosită timp de cel puțin 3000 de ani de către popoarele indigene din regiune ca superaliment.
Franța, Le Plessis Robinson
... elegantă, al cărei proces de maturare lent de 30 de zile echilibrează intensitatea și aroma sa. Maturarea la uscat în cameră frigorifică este controlată zilnic de măcelari ale căror virtuozitate oferă cărnii textura sa mătăsoasă, care anunță finețea dulceaței sale în gură. Grand Caractère a ales tehnologia Skin Pack transparentă pentru ambalajele sale. Aceasta se conturează în jurul cărnii și vă permite să vedeți produsul direct pe raft pentru a face alegerea în funcție de preferințele dumneavoastră: striuri de grăsime, culoare, formă, ... .
Italia, Nave
...Nasce din distilarea unor struguri albi de calitate, maturi și parfumati, care îi caracterizează originalitatea. Frescul său aromatic derivă din puritatea materiei prime, doar boabe din cele mai bune struguri la o maturare perfectă, și din metoda de lucru exclusivă și riguroasă în fiecare etapă de producție, de la recoltare la fermentare, până la distilare. Prime Uve este un distilat prețios, parfumat și moale, care se recomandă a fi servit la o temperatură proaspătă. Capacitate: 3 ltl Cod: 00020 Categorie: Grappe Gradatie: 39% vol...
Germania, Neubeckum
...Fie că este vorba despre un aparat de brânză (numit și Doppel-O) sau o cadă de brânză longitudinală, o presă de pre-împachetare sau o cadă de scufundare, forme de brânză din plastic sau oțel inoxidabil, prese mobile sau prese tunnel, băi de sare sau sisteme de rafturi pentru maturare – întrebați-ne. Multe căi duc la brânză! Rămânând fideli acestui motto, oferim echipamente pentru manufacturi și...
...Vitigno: 100% Arneis. Vinificare: fermentație în vase de inox la o temperatură de 18°C timp de 3 săptămâni. Maturare: păstrare „sur lies” în vase de inox timp de aproximativ 8 luni. Culoare: galben pai cu reflexe ușor verzi. Aromă: delicată și florală, bogată în note fructate care amintesc de măr și pară coaptă. Gust: sărat și plin, cu un final persistent. Gradul de alcool: ±13,5% Asociere gastronomică: excelent ca aperitiv; este indicat pentru antreuri, preparate principale delicate, feluri de mâncare pe bază de pește și carne albă. Se servește la o temperatură de aproximativ 8°C.
Italia, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato este un brânză tradițională, caracterizată printr-o pastă tare obținută din lapte de oaie pasteurizat, cu adăugare de cheag și sare. Pecorino Toscano DOP Stagionato are o maturare minimă de 120 de zile și este indicat pentru a îmbogăți preparatele din tradiția italiană.
...Roșu Strălucitor - LOTUS SPECIE: LOTUS Arbore: Arborele are o dezvoltare viguroasă și un comportament de creștere semi-erect. Produce doar flori feminine. Fruct: Fructul are o dimensiune medie spre mare, de 82mm, și o greutate medie de 296g. Maturare – Recoltare: Arborele înflorește complet în primele 5 zile din mai. Pentru utilizare comercială, fructul este recoltat.
Austria, Mauterndorf
... UVC, iar doza de UV-C emisă asigură eliminarea sigură a microorganismelor nedorite. Domenii de utilizare Spații de depozitare | Spații de maturare | Spații frigorifice | Neutralizarea mirosurilor Tip: PF512ST1 Dimensiuni: L 902 × H 127 × T 88 mm Material carcasă: Oțel inoxidabil Putere: 40 W Greutate: 3,1 kg...
Franța, Paris
...Avocatul este fructul avocatierului (Persea americana), un copac din familia Lauraceae, originar din Mexic. Există trei mari varietăți. Cea mai populară varietate este avocado Hass. Este un fruct cu o maturare originală care nu poate să se coacă decât atunci când este desprins de copac. Avocatul este un fruct foarte caloric, bogat în grăsimi. - Excelentă sursă de grăsimi monoinsaturate - Bogat în vitamina E - Bună sursă de folat...
Spania, Badajoz
...Palete provenite de porci iberici crescuți în libertate în Dehesas Extremeñas, hrăniți exclusiv cu ghinde în perioada montanera. Paletă cu o maturare de peste 24 de luni. Gustul excepțional al ibericului de ghindă într-un format mai mic.
Franța, Saint Vincent De Lamontjoie
...WHISKY SINGLE MALT - N2 - Fructat - Butoi - FAIVREJMAGINE® - 70 Cl - 54% vol În curs de maturare... Disponibilitate decembrie 2023 Distileria FAIVREJMAGINE produce Maltul său direct în incinta sa, ceea ce îi conferă denumirea de Single Malt. Are reputația de a crea whisky-uri cu un grad ridicat. Un echilibru perfect, care îi aduce arome de vară, amestecate cu piersici și fructe de pădure, cu note de citrice. O mică bijuterie, pentru voi, doamnelor! Whisky Single Malt - 54 % Vol 714 sticle disponibile Disponibil la sfârșitul anului 2023...
Spania, Guijuelo
...Dulceață, aromă intensă, parfum atrăgător, proaspăt și de lungă durată, acestea sunt toate nuanțele și subtilitățile pe care le oferă Jamonul de Găină Alimentat cu Găini de la Alta Gastronomía. Infiltrațiile de grăsime fac ca fiecare felie să se topească în gură, permițându-i amintirii să dăinuie, aducându-ne reminiscențele celor peste patruzeci de luni de maturare naturală în pivniță prin care a...
Germania, Bad Oldesloe
... lucru neîntrerupt, cât și rezultate excelente de măturare. Designul robust, din oțel de înaltă rezistență, face din acest Sweepmaster un adevărat profesionist – pentru podele impecabil de curate în orice moment.
Portugalia, Santa Maria De Lamas
... pentru vinuri care nu sunt destinate unei perioade lungi de maturare în sticlă. Este constituit dintr-un disc de plută natural la ambele capete și un corp aglomerat. Dopul Twin Top® a demonstrat o performanță excelentă în testul comparativ cu dopurile dezvoltat de AWRI – Australian Wine Research Institute și în analiza permeabilității la oxigen, efectuată de Universitatea Bordeaux 2. Poate fi utilizat pe aceleași linii de îmbuteliere ca dopurile naturale și se adaptează în special la liniile de îmbuteliere de mare viteză.
Franța, Jarnac
... spirtoase (IWSR, San Francisco Spirits Competition…). Vechi porto Această aromă provine din lungul proces de maturare. În tot acest timp, eaux-de-vie se evaporă lent și sunt necesare aproximativ trei sticle de eaux-de-vie pentru a produce o sticlă de Initiale Extra. Trufă Cramele umede, cu un sol identic de secole, în care maturăm Initiale Extra permit aromei de trufă să se dezvolte lent. Acordăm...
Franța, Les Eyzies De Tayac
...Un caviar tânăr, cu o prospețime surprinzătoare care dezvăluie gustul natural al ouălor ușor sărate. Cu un proces de maturare scurt de 2 săptămâni până la 2 luni. Datorită sării pure, a dezvoltat deja arome de iod și pește, păstrând în același timp gusturi de nuci și alune la final. Pentru a garanta acest produs fără conservanți, impunem o Dată Limită de Consum de 2 luni după ambalare. Transport...
Franța, Montmorot
...Rijvac quadri: Brânzeturi Comté maturate pentru o perioadă de la 8 la 10 luni. Red Rivjac: Selecție extra Comté: această brânză a fost aleasă special pentru a răspunde cerințelor specifice ale clientului, maturarea sa durează între 6 și 8 luni. Green Rivjac: Comté Extra, cu cel puțin 4 luni de maturare.
...Ricotta di Bufala Campana face parte din istoria și tradiția sectorului lactatelor, un simbol al agriculturii noastre și al patrimoniului de specificitate pe care regiunile din sudul Italiei știu să-l exprime. Ricotta di Bufala Campana DOP este un produs lactat proaspăt, deci fără maturare, obținut prin coagularea la căldură a proteinelor din zerul de lapte de bivoliță, materie primă derivată din...
Spania, La Pobla De Benifassà
...Brânză artizanală elaborată din lapte pasteurizat de capră și trufă neagră. Brânza are o formă cilindrică. Pasta sa este compactă și închisă, ușor elastică. Culoarea sa este fildeș cu fulgi de trufă neagră și un gust delicat de trufă. Maturare 45 de zile. Prezintă intoleranță la lapte. Foarte delicioasă cu miere de acacia cu trufă.
...Bio Vistabella Bobal 2014, Are o notă de esență mediteraneană și consistența și sobrietatea vinurilor castiliene. Bobal 2014 Vistabella s-a născut în zonele de mijloc dintre Valencia și țara castiliană. Este un vin din struguri BOBAL crescuți pe soluri argiloase, împreună cu 5 luni în stejar francez, iar cei 7 ani de maturare în sticlă oferă o notă unică. Bio Vistabella Alb Fruity - Macabeo În...
Finlanda, Turku
...Culoare de paie cu nuanțe aurii. Un parfum captivant cu note de caise, care se îmbină cu notele balsamice ale maturării în butoaie de lemn. Pe palat, este foarte structurat, cu o aciditate vibrantă și vie. Perfect pentru o maturare îndelungată. Volum: 750ml...
...Varietate: BOCCUCCIA Perioada de maturare: Săptămâna a 4-a din iunie...
Produse corespunzătoare
Caise
Caise
...Producția și maturarea cârnaților cruzi necesită competență tehnologică și experiență din partea producătorului. Pentru a plasa cu succes un produs pe piață, este esențial să se îmbine cu măiestrie trei aspecte: - gustul bun de maturare, - siguranța alimentară și - rentabilitatea. Este fundamental să se ajusteze culturile de maturare și combinația de zaharuri în funcție de evoluția dorită a...
Franța, Boulogne-Billancourt
...McHenry Hohnen este o podgorie din Margaret River, Australia, recunoscută pentru vinurile sale bio care exprimă diversitatea terroir-urilor locale. Fondată de pionieri ai regiunii, podgoria se distinge prin practicile sale durabile și autenticitatea cuvée-urilor sale. Cuvée-ul "Rocky Road" este un amestec de Sémillon și Sauvignon Blanc. Fermentarea în butoaie și barrique, urmată de un maturare...
...Uleiul de chimen negru presat la rece este obținut din semințele de chimen negru, egiptean (Nigella sativa). Nigella sativa (Chimenul negru adevărat) face parte din familia Ranunculaceae. Aceasta înflorește în nuanțe de albastru deschis până la alb, din iunie până în septembrie, și formează, în perioada de maturare, capsule de fructe cu aspect de vezicule, conținând semințe întunecate. Chimenul...
Franța, Caromb
...Cépages : Surprise du vigneron Age des vignes : 3 à 50 ans Terroir : Argilo-calcaire Vendange : Machine Dégustation : • Robe : clara • 1er nez : Floare Albă • 2ieme nez : Fructe Albe • En bouche : Proaspăt și rotund cu o finală minerală, arome de caise • Caudalie medie (5/6) Accord mets/vins : • Pești, fructe de mare, Aperitive…. Garde : 2 à 3 ani Vinification : Dezgropare/Foulare apoi presare și decantare, în final vinificare la temperatură joasă (16°C). 2 săptămâni de vinificare apoi maturare pe drojdii fine pe timpul iernii. În final filtrare înainte de îmbuteliere cu inertizare.
Franța, Banyuls Dels Aspres
...Encépagement: Macabeu - Muscat Côtes Catalanes Medalie de aur de la Gilbert și Gaillard Soli: Argilo-Calcaroase Vinificare: Presare directă, decantare statică și fermentare în cuve de inox la 14" / 16" timp de 15 până la 20 de zile, apoi maturare pe drojdie fină până la îmbuteliere Degustare: Culoare galben pal și strălucitor, Nasul oferă arome de fructe proaspete, citronate și exotice, precum și note florale frumoase. Viu și proaspăt în gură, tipicitatea muscatului este dominantă în final.
... mai bune membre posterioare datorită formei și distribuției grăsimilor, acestea fiind ulterior supuse acțiunii sării. În timpul procesului de uscare și maturare, sunt verificate și clasificate cu acea grijă specială care caracterizează Jamón Sybaris. Trecerea lentă a timpului în cramele noastre le conferă caracteristici speciale și proprietăți nutritive care le fac nu doar potrivite pentru consumul uman, ci și unul dintre cele mai mari plăceri pe care gastronomia noastră le poate oferi astăzi. Dedicat în special palatelor cele mai exigente.
Spania, Canet De Mar
...Fermentat în vase de lut care simulează primele elaborări, acum mai bine de 6.000 de ani, când vine iarna, vinul este transferat în butoaie de stejar situate în crama noastră subterană din secolul al XI-lea, unde va rămâne în condiții ideale de temperatură și umiditate constantă pentru maturare. Fermentat în vase de lut. Maturat în butoaie de lut și stejar. Cultivare sustenabilă 1.800 kg/ha. Recoltat manual. Nepurificat și nefiltat.
Țările populare pentru acest termen de căutare