...Crudu toscan, cu o formă neobișnuit de rotundă și o culoare roșie vie, se caracterizează printr-un proces de maturare cu adevărat unic și prin factorii de mediu în care este prelucrat, care contribuie la conferirea cărnii unui gust inconfundabil, delicat, sărat, parfumat.
Țările de Jos, Breda
...Caviarul Beluga provine în principal din Marea Caspică. Această specie este crescută în bazine de lângă Marea Caspică. Este cel mai mare pește din specia sa și cea mai cunoscută specie de caviar din lume. Acesta se caracterizează printr-un gust sărat, cu nuanțe de nuci și o ușoară notă picantă. Beluga constă din ouă frumoase, mari, de culoare închisă.
Germania, Hamburg
...Acoperirile noastre cu efect ajută la producerea de produse inovatoare și de înaltă calitate. Experiențe intense de gust sărat sau efervescent și acru sau efecte perlate pe suprafața produselor acoperite cu pană – acoperirile noastre cu efect permit crearea de produse acoperite extraordinare și captivante.
...Fasole uriașă în sos de roșii. Caracter organoleptic Aspect: Culoare roșie pentru fasolea uriașă cu sosul de roșii Gust/Aromă: Tipic pentru soi, sărat cu un gust puternic de ierburi, plăcut rotunjit...
Țările de Jos, Groningen
...Batoanele de pastilă sărată Goed Zoute sunt bomboane scurte, solide, cu un gust sărat. Aceste delicioase bomboane de la Meenk sunt plăcute de mestecat și sunt pline de aromă. În plus, sunt atât vegetariene, cât și vegane! Benefice pentru mediu și pentru dieta ta. Comandă astăzi batoanele de pastilă sărată vegane, iar noi îți vom trimite pachetul în aceeași zi. Cele mai delicioase batoane de...
Franța, Auros
...JAMBON DE BAYONNE IGP 9 și 12 luni Jambon de Bayonne IGP 9 și 12 luni de maturare. Jambonul nostru este frecvent medaliat la Paris. De aceea, veți observa o adevărată diferență de gust față de jambonul IGP Bayonne tradițional, prezent pe piață. Bucată de 5 până la 6 kg. Jambonul de Bayonne este sărat tradițional cu sare de Salies de Béarn pentru a obține IGP. Această sare este o sare de pământ...
Grecia, Chalkidiki
...Olive Kalamata. Sunt compacte și crocante, cu un gust fructat discret, sărat și ușor amar. Se consumă ca aperitiv, în salate și în special în salata grecească. Sunt cultivate exclusiv în întreaga Grecie și sunt procesate în mod natural, conform procesului de producție.
Polonia, Warszawa
...Cremele BELLO sunt creme de înaltă calitate, cu un gust sublim și intens, densitate adecvată și aplicație versatilă. Aceste creme sunt realizate din materii prime naturale, fără adăugarea de coloranți artificiali, fără conservanți și fără grăsimi trans. Acestea pot fi folosite pentru: - umpluturi, traducerea produselor de patiserie și gastronomice - ca bază pentru umpluturi, ganache-uri...
Franța, Paris
...O invitație la descoperirea Armagnac-ului altfel! Acest tânăr amestec face parte din gama "Flacoane invitație" 40 % alc / Flacon de 500 ml Note de degustare: Culoare portocalie deschisă, cu reflexii aurii strălucitoare. Nas cu arome intense de pară, caise și prune, caramelizate în unt sărat, și note mai florale de tei. Gust moale în care se regăsește ușurința aromelor fructate, note de zambile...
Spania, Calamocha
...Forma alungită, profilată și rotunjită la margini, păstrând piciorul. Culoare roșie și aspect strălucitor la tăiere, cu grăsime parțial infiltrată în masa musculară. Jamón Casa Vieja D.O. de Teruel este un produs de maximă calitate. Până la doi ani de maturare naturală în uscătorul nostru din Calamocha (Teruel). Aromă intensă cu un gust delicat și puțin sărat. Un produs 100% din Teruel, sănătos...
Spania, Calamocha
...Forma alungită, profilată și rotunjită la margini, păstrând piciorul. Culoare roșie și aspect strălucitor la tăiere, cu grăsime parțial infiltrată în masa musculară. Jamón Casa Vieja D.O. de Teruel este un produs de maximă calitate. Până la doi ani de maturare naturală în uscătorul nostru din Calamocha (Teruel). Aromă intensă cu un gust delicat și puțin sărat. Un produs 100% din Teruel, sănătos...
...Brânza de bere Allgäu; brânză semi-tare cu cel puțin 40% grăsime în materie uscată; bucată din bloc (dimensiunea blocului aproximativ 0,5 kg); gust: picant, sărat Conținut de grăsime: 40% Gust: picant, sărat...
...cheesecake cu cocos, caramel sărat, cireș-papaver, ciocolată-caramel, ciocolată și cocos, asigurând un gust satisfăcător pentru toată lumea. Ideale pentru cei care caută un gust excelent și un combustibil nutritiv, batoanele SPACE PROTEIN sunt o gustare echilibrată și satisfăcătoare în orice moment și în orice loc. Ambalajul lor convenabil le face perfecte pentru consumul în deplasare, fie că ești la sală, la birou sau călătorești. Îmbrățișează experiența dincolo de lume cu batoanele SPACE PROTEIN și bucură-te de beneficiile unei gustări sănătoase, bogate în proteine.
Franța, Mudaison
...O rețetă autentică cu adevăratul gust de cartof, îmbunătățită prin gătirea la temperaturi scăzute. Un chips gros, ușor sărat și cu conținut scăzut de grăsimi (30% mai puține grăsimi decât chipsurile de pe piață).
... și crocante: chifle cu chili, măsline și roșii, pâine cu semințe și bere, chifle cu chimen sau Silserli, celebra patiserie elvețiană, sunt doar câteva exemple. Fabricăm toate produsele noastre dulci fără zahăr! Și anume, astfel încât să aibă un gust cu adevărat dulce, seducător și plin de savoare! Dacă nu ai ști, poate că nici nu ți-ai da seama!
Franța, Saint-Coulomb
...Producători de stridii în Bretania și Irlanda. Acum 20 de ani, tatăl familiei Boutrais a plecat în Irlanda pentru a căuta ape minunate. A început un proces unic de creștere numit "Creștere în cochilie" care permite stridiei să aibă valori excepționale și un gust sărat-dulce. Căutăm companii pentru a reprezenta povestea noastră, marca noastră de calitate superioară.
Franța, Etaules
... cu o densitate scăzută pentru a obține o carne densă și fermă, precum și o aromă bine definită pe palat. Stridii Speciale Regale: Un produs de înaltă calitate, care beneficiază de toată atenția noastră: densitate în bălți foarte scăzută, o hidraulică specifică, un mediu cu hrană abundentă care permite obținerea unei cărni excepționale, foarte dense, care oferă un gust sărat, apoi dulce, foarte lung pe palat. Un echilibru remarcabil între dulceață și salinitate.
Regatul Unit, London
... roșu sau închis variază în culoare de la maro deschis la aproape negru. Este fermentat mai mult timp pentru un gust mai puternic, mai funky și mai sărat. Acest miso este făcut cu o proporție mai mare de soia sau năut și sare pentru o experiență intensă. Pasta noastră de miso este de tip închis, fermentată timp de peste un an. Pentru a crește producția, căutăm în prezent mari producători pentru a scala producția sosurilor noastre semnătură.
... Sicilia de la bizantini, au crescut și s-au dotat pentru cultivarea fisticului, care în Insulă, în special la poalele Etnei, a găsit habitatul natural pentru o dezvoltare luxuriantă și specifică. Domnul Spitaleri Carmelo este unul dintre producătorii de fistic de Bronte. Obiectivul este de a face cunoscut fisticul nostru, de a-l valorifica și de a face oamenii să înțeleagă diferențele față de cel provenit din alte țări. Fisticul de Bronte nu este nici prăjit, nici sărat, spre deosebire de cel străin, pentru a permite oamenilor să savureze adevăratul gust.
Belgia, Thorembais-St-Trond
... păstrarea fibrei și a aromei naturale, precum și a unei doze juste de sare, obținem un gust somptuos, unic, fie că este dulce sau sărat. Containere pentru ouă Containerul pentru ouă OVOPACK este o inovație care permite păstrarea calității ouălor în orice moment, atât în timpul transportului, cât și în timpul manipulării. Specializați în import-export, echipa noastră exportă mărfuri în mai mult de cincisprezece țări diferite. Suntem profesioniști în încărcarea/descărcarea containerelor (20' sau 40').
Somonul nostru artizanal este pregătit cu conștiința a trei generații de know-how, sărat cu sare marină și afumat cu rumeguș de stejar virgin. Este un produs proaspăt. În prepararea sa, nu veți găsi niciun agent chimic, colorant sau conservant de gust. Este tăiat manual de către patron. Felii mari și subțiri, acesta este eticheta noastră de calitate și reputația casei noastre.
Franța, Chazelles Sur Lyon
... cacao și materii prime, fără coloranți, conservanți sau arome. Producător de paste de tartinat fără ulei de palmă, din cacao. Producător de pastă de speculoos, umpluturi cu alune, produse fără zahăr pentru diabetici etc. Creativitate fără limite, nebunie imaginară, accent pe gust, tradiție, meșteșug și secrete de producție dau naștere unor paste de tartinat efervescente, crocante, cu piper de Espelette AOC, caramel cu unt sărat, cremă de speculoos și altele.
... peste 4000 de metri pătrați dedicați acestei activități. Dispunem de un uscător propriu de jamonuri, unde uscăm pulpe, pulpe iberice, jamonuri maturate și jamonuri iberice. Uscătorul nostru este situat în comarca Poniente Granadino, unde, datorită condițiilor climatice, obținem jamonuri maturate cu un gust singular, delicat și puțin sărat. Te invităm să descoperi produsele noastre, cum ar fi mezelurile, mezelurile iberice, jamonurile, jamonurile iberice și alte produse rustice care încântă clienții noștri din 1960.
Franța, Avignon
... rece, dulce și sărat, cu produse proaspete din regiunea Provence. Rezervați direct pe site-ul nostru oficial, printr-un modul de rezervare securizat, pentru a beneficia de cele mai bune tarife disponibile pe internet!
Belgia, Boirs
La Vinken S., somonul este pregătit cu conștiința a trei generații de know-how, sărat cu sare marină și afumat cu rumeguș de stejar virgin. Este un produs proaspăt. În prepararea sa, nu veți găsi niciun agent chimic, colorant sau conservant de gust. Este tăiat manual de către patron. Felii mari și subțiri, acesta este eticheta lor de calitate și reputația casei noastre.
Franța, Quiberon
Descoperiți Caramélier®-Chocolatier Henri Le Roux, clasat printre cei mai buni ciocolatieri din Franța, care a creat în 1977 la Quiberon celebrul CBS® (Caramel cu Unt Sărat), o minune cu un gust inimitabil! Mare ciocolatier, Henri Le Roux are la activ peste 80 de creații! El selectează cele mai bune boabe de cacao și cele mai fine ciocolate de învelire pentru creațiile sale cu umpluturi subtile...
Italia, Corsico
...tehnologia și cunoștințele de formulare. Cunoștințele de formulare ne permit să propunem aromele consacrate ale tradiției și noile arome pe care piața le cere. Înghețată, ciocolată, bomboane, băuturi, lichioruri, produse de panificație, suplimente alimentare, sărat, carne, zootehnie și tutun sunt sectoarele în care serviciul nostru crește valoarea produsului dumneavoastră. Laborator. DKS AROMATIC a...
Germania, Aachen
lakritz-spezialitaeten.de: Lakritzul este pasiunea noastră Lakritzul nu este doar o preferință sau un gust. Lakritzul este o declarație. Asociat mental cu Suedia, Olanda, Danemarca, ca iubitor de lakritz, îți vine în minte aroma picantă a lakritzului brut și nota de salmiac a lakritzului sărat. Îți lasă gura apă când te gândești la ciocolata cu lakritz. Cu multă dedicare, descoperim constant noi...
Țările de Jos, Venlo
...Fiecare papilă gustativă are receptori specifici pentru gusturile de bază: dulce, sărat, amar, acru și umami. Aceste papile gustative se găsesc pe întreaga suprafață a limbii noastre. Scelta Umami Solutions adâncește și completează aromele, echilibrează alte arome sărate, oferă o savoare pentru întregul corp, îmbunătățește fluxul de salivă în timpul mesei și poate fi utilizată pentru a echilibra...
Malta, Naxxar
Fifth Flavour este o companie de catering și servicii alimentare. Numele Fifth Flavour (sau Umami) este un concept relativ nou în lumea alimentelor. Se referă la o nouă dimensiune a gustului, dincolo de definițiile obișnuite de sărat, dulce, acru și amar. Senzația de gust umami a anumitor ingrediente amestecate împreună depășește gustul fiecărei ingrediente în parte. Fifth Flavour își propune să...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play