Italia, Milano
... prăjită. Pe palat, este amar și evocă lichioruri precum genziana și rubarbar. Prezintă note de cafea, boabe de cacao și frunze de tutun. ASOCIERI Gustul său atât de peculiar permite asocieri cu alimente la fel de amare precum anghinare, țelină, cicorie; se potrivește cu brânzeturi de mare calitate, maturate îndelung, poate chiar picante; cu lardo de colonnata. Cu peștele, de încercat în asociere cu pește spadă și ton roșu; cu deserturile, pentru a garnisi mousse de ciocolată, în înghețată și în salata de fructe.
Spania, Barcelona
... Barcelona către toți clienții noștri din Spania, Europa și o parte din Asia, cu un sistem de livrare rapid și eficient. Tipuri de produse și derivate: Boabe de cacao, Nibs de cacao, Pastă de cacao, Pudră de cacao, Mantecă de cacao, Încărcături de ciocolată Origini selectate: Venezuela, Madagascar, Ecuador, Ghana, alte origini Vânzări către angrosiști, magazine cu amănuntul și persoane fizice. Toate produsele noastre sunt disponibile în magazinul nostru online https://cacaovenezueladelta.com/...
Franța, Saint-Omer
...Bucăți îndrăznețe de biscuiți cu unt, acoperite delicat cu ciocolata noastră de lapte catifelată, oferindu-ne acel crocant unic combinat cu o senzație cremoasă în gură. Originea cacao-ului: Papua Noua Guinee (39%) Certificări: -Bio / Organic -Comerț echitabil -Fără plastic...
Ucraina, Pervomaysky
...Amestec copt (90.4%) (fulgi de ovăz, bile de porumb (măcinat de porumb și făină, zahăr), miere naturală, ulei de floarea-soarelui rafinat și deodorat, extract de malț de orz, sare himalayană, vitamina E), bucăți de ciocolată neagră (3.5%) (zahăr, cacao rasă, unt de cacao, pudră de cacao, emulgator lecitina de soia, extract de vanilie), fulgi de migdale (3.5%), nuci de alune prăjite (2.5%).
... naturali cu nenumărate virtuți. Aici, săpunul la rece cu ciocolată la tăiere nu este încălzit, este lăsat să se odihnească timp de o lună și astfel își păstrează proprietățile și beneficiile tuturor ingredientelor sale. Untul de Cacao bio: Untul de Cacao bio este antioxidant (anti-îmbătrânire), hrănitor și protector. Untul de Nucă de Cocos: Untul de Nucă de Cocos este foarte hidratant și susține elasticitatea pielii, fiind ideal pentru îngrijirea pielii uscate și deteriorate (crăpături, fisuri).
Turcia, Bursa
...Parfumul perfect pentru iubitorii de ciocolată - bogat, dulce și plin de acel miros intens de cacao. Umple-ți casa cu bogatul și dulce parfumul de ciocolată.
Spania, Tarragona
... experiență delicioasă și sănătoasă fără griji. Sugestie: Pune paiul într-un pahar (aproximativ 200 ml) de lapte la temperatura camerei și bucură-te de arome. Avertizări: Copiii sub 3 ani pot folosi doar sub supravegherea părinților! Nu tăia paiul. Ingrediente: Zahăr, sirop de glucoză, fructoză, cacao pudră degresată, vitamine și minerale [gluconat de zinc, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina D (colecalciferol)]. Aromă naturală. Depozitare: Păstrați departe de umiditate și lumină!
Spania, Villajoyosa
...Descoperă ciocolata Ruby, a patra ciocolată. Culoarea și gustul ciocolatei noastre Ruby sunt 100% naturale. Originea acestei ciocolate caracteristice și fructate se află în boabele de cacao Ruby, recoltate din adâncurile junglei din Ecuador până la consumator, pentru ca aroma și culoarea sa inconfundabilă să ajungă intacte. CARACTERISTICI: Culoare și gust 100% naturale. Fără gluten LOGISTICĂ: 15 unități/cutie 297 cutii/palet...
Germania, Taunusstein
...Nibs de cacao sunt bucăți mici din boabele de cacao prăjite natural. Foarte nutritive și sănătoase. Un superaliment cu toată aroma de cacao. Crocante și cu un gust delicios și intens de ciocolată pură, ușor amară. Sunt bogate în proteine și grăsimi sănătoase. Nibs sunt boabele de cacao care au fost prăjite, decojite și rupte în bucăți mai mici. De asemenea, fiind în forma lor originală, nu sunt...
Belgia, Vaux-Sur-Sûre
...Plachetă unică de ciocolată din grău de cacao din Brazilia cu gin Arduenna. Arduenna s-a asociat cu bastognardul Pierre Plas, ales chocolatierul wallon al anului 2023 de către Gault & Millau. Pierre Plas a realizat o premieră mondială prin infuzarea grăului de cacao din Brazilia cu ginul Arduenna! Această combinație subtilă și rafinată este de consumat fără moderație!
Slovenia, Ljubljana
...Untul de cacao păstrat în Incubator timp de două zile la o temperatură stabilă de 32,7 °C, se cristalizează lent. Acest unt obține o consistență pastoasă, pe care colegii din Occident o numesc "MĂNĂ". Acestea sunt cristalele pe care le creăm în ciocolată în timpul temperării, doar în formă pură. Utilizarea "MĂNĂ" este foarte convenabilă, mai ales pentru temperarea unor volume mici de ciocolată...
...Producția de ciocolată din boabe de cacao se realizează cu ajutorul acestui utilaj, folosit și pentru fabricarea untului de alune și fistic. Sunt utilizate pietre naturale. Produsul nu este niciodată încălzit. Dispune de un design al cazanului care permite golirea ușoară prin răsturnare. Există opțiuni de producție la 110/220/380 V. Viteza cazanului poate fi ajustată cu ajutorul unui inverter.
Regatul Unit, Melton Mowbray
...-ul în Europa prin deschiderea caselor de ciocolată și a cafenelelor unde se serveau băuturi din cacao jamaicană alături de cafea, băuturi și țigări. De atunci, cacao-ul nu a mai fost o băutură exclusivă pentru nobilii francezi și spanioli.\nAceste boabe sunt produse de fermieri organizați din trei parohii diferite. Fiecare parohie are propria facilitate centralizată de procesare post-recoltare."}...
...Crema de cacao, ulei de măsline extravirgin și miere 400 gr. Fără gluten. - Ofertă! Cremă de ciocolată și miere cu ulei de măsline extravirgin. Fără conservanți, fără coloranți, fără gluten, fără ulei de palmier, fără grăsimi hidrogenate adăugate. Cremă elaborată în mod artizanal, fabricată în Spania. Borcan de sticlă de 400 de grame. Cremă ideală pentru consum la mic dejun, gustări, sărbători...
Franța, Talant
...Dragile in formă de inimă argintie cu interior de ciocolată vor fi perfecte pentru a decora preparatele, deserturile, torturile dumneavoastră. Ideale pentru recepții, nunți, botezuri sau comunii. Inimile argintii cu interior de ciocolată sunt fabricate în Franța și sunt compuse din ciocolată: 70% cacao turnată și acoperite cu o paletă foarte bogată de zaharuri colorate. Vândute la flacon de 70 g și certificate Koșer și Halal. Referință: OD216 În stoc: 38 Produse Culoare: Argintie Dimensiuni: 70 g...
Franța, Tilloy Lez Cambrai
... iubitorilor de Lego. Fără conservanți, fără ulei de palmier, fără coloranți și fără aditivi. Aceste ciocolate sunt fabricate manual. Compoziție: Ciocolată neagră 73% cacao: pastă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de SOIA, aromă naturală de vanilie. Ciocolată cu lapte 33% cacao: zahăr, pudră de LAPTE integral, unt de cacao, pastă de cacao, emulgator: lecitină de SOIA, aromă naturală de vanilie. Ciocolată albă 31% cacao: zahăr, unt de cacao, pudră de LAPTE integral, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie.
... (lecitină de soia), vanilie ca aromatizator natural; Ciocolată cu lapte: amestec de ciocolată cu lapte belgiană (minim 33,6% cacao), pastă de cacao, zahăr, unt de cacao, lapte praf, emulgator (lecitină de soia), vanilie ca aromatizator natural; Ciocolată Ruby: amestec de ciocolată ruby belgiană (minim 47,3% cacao), zahăr, unt de cacao, lapte praf, cacao, emulgator (lecitină de soia), acid citric...
...Proiectat pentru micile fabrici de ciocolată. Mașina este compusă dintr-un zdrobitor superior și un măcinător inferior. Zdrobitorul superior sparge toate nucile sau boabele de cacao în bucăți mai mici, transportându-le către măcinătorul inferior. Măcinătorul inferior macină nucile zdrobite sau cioburile de cacao, transformându-le într-o pastă groasă. Vitezele zdrobitorului și măcinătorului pot fi reglate separat. Viteza măcinătorului influențează direct finețea produsului final.
Franța, Thiais
...Broașca de cacao este concepută pentru bucătari sau patiseri și permite pregătirea unor cantități mici de paste în comparație cu rafinările industriale. Cu ajutorul ei, puteți realiza ciocolată "Bean to Bar" cu o capacitate de rafinare de până la 20 de microni, o textură perfect rafinată și impalpabilă, fluidă și elastică, care vă va permite să umpleți perfect formele.
Turcia, Sinop
...Sinope Coffee Ciocolată Caldă, Un clasic amestecat cu un conținut ridicat de cacao și bucăți reale de ciocolată.
Austria, Gerasdorf
...Ciocolată amară (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină din soia, vanilie Bourbon), petale de trandafir, fulgi de aur comestibili de 23 de carate. Masă de cacao de cel puțin 60%. Poate conține nuci și lapte.
Germania, Bremen
... ciocolată într-o manufaktură de ciocolată de familie, care produce cele mai fine ciocolate de trei generații. Fiecare figură este învelită manual cu grijă în hârtie de staniol după turnare. Ciocolată cu lapte de cea mai bună calitate, cu un conținut de cacao de minimum 37% și o dimensiune de aproximativ 15 cm.
Germania, Schoenebeck
...Nougatul și cremele de nuci, glazura și pralinele au nevoie de unt de cacao de înaltă calitate. Ca alternativă vegană la untul de origine animală, puteți prepara produse de patiserie și deserturi delicioase cu acesta. Ciocolata fără unt de cacao? De neimaginat! Folosiți untul nostru de cacao bio pentru produsele dumneavoastră din industria alimentară și oferiți-le un aromă de cacao de vis și un...
Franța, Objat
...Ingrediente: Ciocolată cu lapte 35% Origine non UE (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, cacao, emulgator: lecitină de rapiță, vanilie bourbon în păstaie). Valori nutriționale pentru 100g: Energie 2402kj / 577 kcal, grăsimi 39g, din care acizi grași saturați 24g, carbohidrați 50g, din care zaharuri 50g, proteine 6.4g, sare 0.09g.
Franța, Arles
...Maison Lesage Fâșii de portocale confiate, acoperite cu ciocolată neagră și prezentate într-o cutie „coloană”. Ingrediente: Portocală, zahăr, sirop de glucoză, ciocolată neagră 61% (boabe de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator lecitina de SOIA, extract natural de vanilie).
Spania, Vilafranca Del Penedes (barcelona)
...Las Catànies® originale sunt creația cea mai emblematică a Cudié: o combinație irezistibilă de nuci și ciocolată. Elaborate manual cu migdale Marconas și acoperite cu un praliné alb excepțional și o înveliș final din cel mai bun cacao pudră. Gama este completată cu alte patru arome: Catànies® cu ciocolată neagră (Dark Chocolate), Catànies® cu cafea și ciocolată (Coffee Chocolate), Catànies® cu aromă de iaurt grecesc (Yogulates) și Catànies® cu aromă de lime (Green Lemon).
Polonia, Wrocław
...Ingrediente: ciocolată (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de soia, aromă), smântână (smântână de lapte), stabilizator: carragenan), pastă de alune. Conține lapte, arahide, alune, soia. Poate conține ouă, susan, alte nuci. Set: orașe...
Franța, Bordeaux
...de origine și sanitar disponibilitate: oferim expediere sigură, cu opțiuni de achiziție en-gros la prețuri foarte competitive. cele trei grade de pudră de cacao sunt disponibile pentru a răspunde nevoilor specifice ale afacerii dumneavoastră. nu ezitați să ne contactați pentru a beneficia de oferta noastră.
Franța, Avignon
...Utilizată în infuzie în apă, lapte sau o băutură pe bază de plante pentru a obține un gust subtil de cacao, fără grăsimi.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play