Grecia, Thessaloniki
... ar fi produse de întins cu nuci și cacao, praline din nuci, pastă de migdale, produse și materii pentru patiserie etc. Produsele Pami se adresează comerțului cu amănuntul, magazinelor de masă (Horeca) precum și întreprinderilor de producție (ateliere și industrii). Caracterul extrovertit al companiei a dus la promovarea produselor în peste 20 de țări din UE, alte țări din Europa, țările din Golf, Africa și Asia, cu un procent de export de 70%.
... raționalizării spațiilor și a utilajelor de vârf. Zilnic se garantează dezinfectarea și curățenia impecabilă a mediilor de lucru. Produse tradiționale din Puglia, cum ar fi pâine de casă, taralli pugliesi, friselle pugliesi, focaccia barese, calzone cu ceapă, dulciuri cu migdale pugliesi și multe altele.
Italia, Siracusa
Producție și vânzare en-gros de dulciuri tipice siciliene, pastă de migdale, biscuiți cu unt, cannoli, tarte, chifle pentru lapte de migdale...
Spania, Rivas Vaciamadrid
Vânzare en gros de ciocolată originală în formă de brânză, salam, pantof cu toc, pizza, dovlecel, morcov, ou prăjit. Toate fără gluten și din diferite surse. Calitate înaltă a produsului. Distribuție de flori de migdale acoperite cu ciocolată. Făcute manual și fără gluten.
...fistic, cafea, semințe de dovleac, porumb cu sos și a devenit una dintre companiile de frunte din sectorul nucilor. Prin importurile noastre, ne-am poziționat ca unul dintre principalii furnizori pentru producătorii de nuci. Printre produsele pe care le importăm din multe țări ale lumii se numără cafea, miez de migdale, migdale cu coajă, semințe de floarea-soarelui Dakota, semințe de dovleac, arahide...
Turcia, Istanbul
... reușit să dezvăluie o delicatesă de chiftele crude fără carne, care este atât sănătoasă, cât și conformă cu reglementările alimentare. Aici se află secretul gustului Lagash. Pentru că, fondatorul Lagash, Mehmet Akıncı, este inventatorul chiftelelor crude fără carne. Chiftelele crude nu sunt doar o sărbătoare a gustului, ci și o sărbătoare vizuală prin modul în care sunt preparate și prezentate...
Spania, Aranjuez-Madrid
...ALHOUDA FASOLE ALBĂ FASOLE ROȘIE OREZ NĂUT PEDROSILLANO NĂUT MEXICAN - 58/60 MAZĂRE DECORTICATĂ FASOLE DECORTICATĂ 1º FASOLE DECORTICATĂ MINI FASOLE DECORTICATĂ TĂIATĂ LINTE ROȘIE CU PIELIȚĂ LINTE ROȘIE DECORTICATĂ SEMINȚE DE DOVLEAC FISTIC MIGDALE MĂCINATE NĂUT ALUNE CĂPUȘĂ TAHINI 675 GR TAHINI 350 GR HUMUS CU TAHINI BABA GHANOUG 370 GR FOUL MADAMMES (SIMPLU) FOUL UȘOR DE DESCHIS CU TAHINI ALEXANDRIAN...
Franța, Marseille
Sun Fruits Secs este un lider în domeniul fructelor uscate în Franța. Pentru gurmanzi și cei care doresc să mănânce sănătos, Sun produce fructe uscate delicioase: migdale, nuci, merișoare, curmale, caise, semințe diverse etc. Marca are mai multe game în domeniul ajutoarelor culinare, aperitivelor și gustărilor. Sun își revendică cu mândrie originile marseilleze, iar prioritatea sa este să își...
...Cornetificio Fiorito s.a.s. de Cacciapuoti & C. se află în Napoli și este un producător cu vânzare en-gros de produse alimentare de patiserie (cornete, cornettoni, brioșe, bananine, biscuiți din aluat fraged, biscuiți din pastă de migdale) și rosticerie (taralli, danubio, hot dog, freselle, bruschette, saltimbocca).
Franța, Marseille
...), China (semințe de pin, arahide, alune cu coajă și alune decojite), Franța (miez de nucă, nuci cu coajă) și Spania (migdale măcinate, migdale feliate...). Mondial Fruits Secs poate ambala sub propriul său brand (HOLYFRUITS) sau sub marcă privată "MDD", o gamă completă de fructe uscate. Cu ocazia sărbătorilor de sfârșit de an, Mondial Fruits Secs completează gama sa permanentă cu o ofertă de coșuri festive, compuse din coșuri cu fructe uscate, coșuri cu dulciuri, coșuri cu fructe confiate și coșuri cu pastă de migdale...
...Calitatea produselor, planificarea afacerii și legătura cu teritoriul sunt pilonii pe care se bazează Ferma Agricolă Grassenio. O provocare începută la începutul anilor '90 pentru o gamă de produse unice: - migdale decojite bio - smochine de cactus bio - suc de smochine de cactus bio - măsline de masă bio - ulei de măsline extravirgin bio...
Italia, Villa San Giovanni
Misiunea este de a face cunoscute produsele și meșteșugul patiseriei cu migdale și, în special, al produselor made in Italy în restul lumii, menținând întotdeauna legătura cu tradiția dulciurilor și cultura din Calabria și Sicilia. Esența este teritoriul, iar privirea este îndreptată spre viitor într-un mod concret și inovator.
Spania, La Carlota
DAFISA S.A. este una dintre cele mai moderne companii în domeniul cojii de migdale. În facilitățile noastre situate în La Carlota (Córdoba, Spania), folosim cea mai avansată tehnologie pentru a oferi migdale de cea mai înaltă calitate. Migdalele noastre provin în principal din Valea Guadalquivir, o zonă cu mari suprafețe irigate și un climat mediteranean ideal pentru producția de migdale. Avem...
Italia, Suvereto
Biscuiții noștri sunt realizați în totalitate artizanal din 1992. Produci panforte, Ricciarelli, cavallucci, Stinchetti, Amaretti, Amaretti Morbidi și Cantucci cu migdale și cantucci cu făină de castane și multe altele... producție de familie și de înaltă calitate artizanală. Biscuiții noștri au o poveste... cea a Văii di Cornia și a Mării Înalte Toscane, pe care Dante a lăudat-o, definind-o de...
Italia, Zola Predosa
Producem o gamă de cantucci, care sunt cele mai renumite biscuiți tipici toscani, cu ingrediente certificate Fair Trade: cantucci cu migdale, cantucci cu condimente și ghimbir cristalizat, cantucci cu făină de speltă, cantucci cu merișoare, cantucci cu ciocolată.
Italia, Caltabellotta
... provine din măcinarea măslinelor Biancolilla din Caltabellotta (cultivarul Biancolilla este autohton din Caltabellotta), care îi conferă culoarea inconfundabilă verde cu reflexe aurii și aspectul său natural tulbure. Este apreciat pentru gustul său excelent, plin și rotund de măslină verde, cu o ușoară notă de amăreală și picant. În plus, are un fructat intens și echilibrat, cu note de migdale.
Italia, Roccapalumba
Afacerea agricolă se ocupă cu producția și comercializarea migdalelor și uleiului de măsline extravirgin, cultivate prin metoda agriculturii biologice. Din migdale, obținem un lichior deosebit de prețios, cu un gust autentic și unic, deoarece este realizat într-un mic laborator artizanal, urmând pas cu pas fiecare etapă a producției.
Italia, Ispica
... conservanți, fără derivate din petrol și fără aditivi chimici. Magazinul include toate tipurile de produse, de la vin și bere la lichioruri, făină integrală, paste din grâu antic dur, varietăți Russello și Timilia, care conțin mai puțin gluten, orez integral, condimente, leguminoase, ciocolată de Modica fără gluten, fără lactoză, 100% vegetală, fistic de Bronte, migdale de Avola, miere de Sortino...
Am realizat o selecție dintre 350 de varietăți de dulciuri suedeze, unde se pot găsi arome noi, cum ar fi lemnul dulce sărat, lemnul dulce picant, gelatine acide și ciocolată umplută cu arahide, alune, lemn dulce, mentă, migdale, nucă de cocos etc... Pentru ca persoanele alergice, în special cei cu boală celiacă, să poată consuma produsele noastre fără griji, am identificat acele referințe...
Grecia, Kalybia
Hot baker producează biscuiți cu umplutură de măr, ciocolată, vanilie, miere, alune, scorțișoară, tahini, lămâie, căpșuni, banană, migdale. Kurabie, melomakarona, mini și normale, simple și cu glazură de ciocolată. Tartele individuale cu umplutură de măr, tahini, portocală, lămâie, căpșuni. biscuiți cu umplutură, melomakarona, kurabie, stick-uri cu susan, stick-uri cu ciocolată. Hot baker produce...
... urmeze pașii tatălui și unchilor săi. Astăzi, cu ajutorul soției sale Simona, Riccardo Costenaro duce mai departe cu mândrie barul-patiserie, unde a experimentat cu succes rețete care unesc tradiția dulce toscană cu cea valtellineză: celebru este „Buccellato” său, un desert tipic cu struguri, alune, anason, migdale și nuci, o rețetă exclusivă de care este, pe bună dreptate, foarte gelos. Pentru viitor, Costenaro visează să se extindă și mai mult, iar cel mai mare dintre copiii lor, Nicholas, a decis deja să studieze la Institutul de Gastronomie pentru a putea, într-o zi, să-i urmeze pașii.
Italia, Montecompatri
biscuiți artizanali cei mai buni din producția Castelli Romani gogoși cu vin, biscuiți cu migdale, nuci, alune, biscuiți cu ciocolată...
Spania, Almería
Angajamentul nostru, calitatea și expertiza acumulată în cei 50 de ani de experiență au făcut din aceasta o companie de referință în decorticarea, calibrul și decojirea migdalelor, cu o gamă largă de varietăți precum: Marcona, largueta, comună, ecologică etc. Noile linii de lucru integrate, migdale prăjite cu coajă și decojite, prăjite, împreună cu linia de decojire și calibrat, ne permit să...
... precizie. În prezent, Dolce Universo produce torturi de ziua de naștere și torturi de nuntă pentru restaurante, clienți privați și organizatori de nunți. Organizația, deși mică și de familie, se extinde și poate conta pe 3 designeri de torturi și la fel de mulți angajați administrativi și comerciali, precum și un showroom pe Via Carrara 121, unde pot fi vizionate cupcakes, torturi și prăjituri decorate cu pastă de zahăr, migdale sau glazură royală.
Laborator artizanal specializat în producția de paste de migdale, bignè mignon și magnum, tartellete și barchette de frolla, biscuiți tipici sicilieni. Exportăm deja în câteva țări europene și am fi foarte bucuroși să începem noi relații comerciale cu străinătatea.
Compania mea produce paste uscate, cremă de migdale și semolă de grâu dur, folosind exclusiv metode de producție biologică cu materii prime de cea mai înaltă calitate. Ferma este situată în Lombardia și acoperă o suprafață de aproximativ 80 de hectare. Sunt angajate 40 de persoane și suntem activi pe 8 piețe externe.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play