Franța, Roubia
...Cultură biologică. Recoltare manuală și mecanică. Dezgropare totală, Fermentare în cuve inox cu temperatură controlată, Utilizarea de drojdii indigene. Îmbătrânire în cuve inox cu temperatură controlată, Dop tehnic din plută. Soluri argilo-calcaroase. Ochi Culoare violet, intensă, reflexii violet. Nas Arome ușoare de coacăze negre, arome ușoare de fructe proaspete, arome subtile de zmeură. Asocieri gastronomice Carne roșie la grătar, Carne albă la grătar Temperatura de servire: 16° - 17° Culoare: Roșu Culoar: Cinsault, Syrah Alcool: 12,5% Volum: 75 cl (Sticlă)...
Franța, Furiani
...DÔMES CIocolată NEAGRĂ framboise/marjoram (roz) - pralină de alune (castan) DÔMES CIocolată LAPTE caramel cu unt sărat (portocalie) - pralină de fistic (verde) Ingrediente Ciocolată neagră 70% (pastă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulsifiant: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie). Ciocolată cu lapte 37% (zahăr, unt de cacao, lapte integral, pastă de cacao, emulsifiant: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie). Ciocolată albă 30% cacao. smântână, unt, sirop de glucoză, zahăr, pulpă de zmeură, migdale, alune, fistic, măghiran, sorbitol, coloranți naturali. Referință:ECISULA...
Italia, San Donaci
...Vin obținut din struguri 100% Primitivo. Zona de producție: Salento, între provinciile Brindisi și Lecce. Vinificare în roșu cu condiționare termică a procesului fermentativ. Se caracterizează prin finețea taninurilor sale și persistența gust-olfactivă. La olfactie se evidențiază note de fructe roșii coapte, cum ar fi căpșuni, zmeură și mure, inclusiv sub formă de jeleuri. Ideal cu brânzeturi maturate precum Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, paste cu ragù bolognez, carne albă la cacciatora.
...Inimă de Ciocolată Albă violete cristalizate bucăți de zmeură liofilizate măceșe liofilizate Greutate netă 100g Producător: Chocome - Gréta Sedon & Katalin Nemeth...
Belgia, Staden
...Producție și export de legume și fructe. Trycofresh BV este o companie agricolă specializată în producerea, ambalarea, tăierea și exportul de legume și fructe de înaltă calitate. Specialitățile noastre includ: Praz, Zucchini, Varză albă și roșie, Varză de Bruxelles, Țelină verde, Țelină rădăcină și Zmeură. Datorită angajaților noștri entuziaști, a focusului nostru pe calitate și a colaborărilor...
... și colorate: zmeură, fructe de pasiune, scorțișoară, ciocolată albă, fructe de pasiune... Fiecare varietate este elaborată cu grijă pentru a adăuga o notă unică deserturilor, băuturilor și creațiilor dulci. • Săra aromatizată: Sărurile noastre sunt de asemenea îmbogățite cu condimente excepționale precum paprika, scorțișoară, ghimbir, curry, dar și cerneală de sepie, usturoi sălbatic, aducând o...
... fistic, Pădurea Neagră, cu fructe de pădure, cu crocant, Profiterol cu ciocolată amară, Profiterol cu ciocolată albă, prăjituri cu ciocolată și zmeură, prăjitură americană Brownie, prăjitură cu ciocolată și zmeură, Red Velvet, Tiramisu, sufle și multe alte produse. Compania noastră deține certificările ISO 22000, ISO 9001 și CERTIFICATUL HELAL.
Spania, Sant Feliu De Llobregat
... noastră de arome include arome de fructe, cocktailuri (făcute cu alcool) și acoperite cu ciocolată (măr verde, mandarină, zmeură și pară albă) și acum și arome sărate (roșie, tapenade, castravete, ardei roșu etc.). Contactați-ne fără compromis pentru o ofertă.
...Rețetă de tradiție - O măiestrie unică Dorești ciocolată? Ciocolată neagră cu smochine și nuci, ciocolată neagră cu cireșe Amarena, ciocolată cu lapte cu bezea, ciocolată albă marmorat cu zmeură sau, bineînțeles, specialitatea casei, bara Marseieză... Bara Marseieză ® este o specialitate a Chocolatière de Marseille. Un praliné "fără unt, fără smântână" de pură plăcere, natural, cu foi, în stil...
Franța, Eymet
Compania TSO - WINE SOO FRUIT selectează direct vinurile de la vinificatori pentru a oferi o gamă de vinuri de calitate. TSO - WINE SOO FRUIT propune astfel Grands Vins de Bordeaux, vinuri din Sud-Vest, vinuri biologice, vinuri de masă, vinuri de țară și vinuri fructate cu litchi, nucă, cireșe, zmeură, căpșuni, pere, ciocolată albă etc. Compania se angajează să ofere vinuri de calitate; pentru aceasta, controlează îmbutelierea la castel, stocarea și finalizarea produsului în cadrul companiei.
Turcia, Istanbul
... formă de bețe de spaghete, iar sosul de roșii este reprezentat de sos de căpșuni sau zmeură, iar pentru brânza parmesan se folosește ciocolată albă sau nucă de cocos, creând un produs estetic și distractiv. Firma noastră s-a extins din 2011, având standuri în diverse cartiere selecte din Istanbul, precum și în stațiuni de vacanță precum Fethiye și Marmaris. Prezentarea înghețatei în stil german, realizată pentru prima dată de noi în Turcia, a dat startul verii prin oferirea de francize la nivel național. PENTRU O INVESTIȚIE DIFERITĂ, CONTACTAȚI-NE.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play