Italia, Traversetolo
PRODUCȚIA DE MEZELURI TIPICE DIN PARMA ȘI EMILIA PRODUCȚIA DE MEZELURI FELIATE ÎN ATMOSFERĂ PROTEJATĂ.
CALITATEA ÎNALTĂ ITALIANĂ...
În Nonantola, lângă istorica Villa Emma, compania Fiorini, cu 50 de ani de experiență în domeniu, desfășoară activitatea de selecție, dezosare și comerț de Prosciutti crudi, Prosciutti Cotti și Salumi de cea mai bună calitate. Compania este situată la o distanță scurtă de provincia Parma, zonă de producție a Prosciuttilor crudi și în special la Langhirano, unde se desfășoară selecția minuțioasă...
Italia, Palazzo San Gervasio
Fabrică artizanală de mezeluri din 1988...
Italia, Langhirano
Vânzare angro...
Italia, Traversetolo
ÎMBĂTRÂNIREA PROSCIUTTI...
Fabrica de Mezeluri...
Italia, Castelvetro Di Modena
Italia, Bentivoglio
Italia, Boara Pisani
Italia, Avigliano
Italia, Sant'angelo Di Brolo
Italia, Villafranca Piemonte
Italia, Candelo
Italia, Bedollo
Italia, Alta Val Tidone
Italia, Certaldo
Italia, Valdobbiadene
Italia, Giugliano In Campania
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play