... - Migdale feliate, tăiate în jumătate, batoane, granule, făină; - Granule și făină de armeline; - Granule și făină de alune; - Nuci tip A-B-C. O rețea de agenți specializați permite companiei să ajungă la clienți diferiți pe teritoriu - de la mari distribuitori la laboratoare de patiserie - pentru a răspunde fiecărei nevoi a acestora. Personalul înalt calificat și colaborarea externă cu...
Belgia, Havelange
... decorticat și măcinat, hrișcă decorticată, secară. Făini integrale și semi-integrale bio Grâu, spelt, hrișcă, secară. Muesli bio Muesli 100% spelt fără zahăr adăugat. Fulgi de spelt Agribio, cuburi de mere și prune, hrișcă prăjită, bucăți de nuci și alune, semințe de floarea-soarelui și dovleac. Paste bio Paste Marelli 100% spelt. Făină de spelt semi-integrală cu germeni de cereale. Paste scurte în spirală fără ouă.
... fructe. Uleiuri lichide; ulei de floarea-soarelui, ulei de porumb, ulei de măsline, ulei de rapiță, ulei de amestec vegetal. Produse de patiserie; aluaturi cu zahăr, siropuri pentru cocktailuri, siropuri de cafea, sosuri și siropuri pentru topping, creme și umpluturi, jeleuri de patiserie calde și reci. Produse pentru bucătării profesionale; supă, condimente, tăiței, cremă de alune, frișcă, jeleu, praf de copt, prăjituri.
... urmeze pașii tatălui și unchilor săi. Astăzi, cu ajutorul soției sale Simona, Riccardo Costenaro duce mai departe cu mândrie barul-patiserie, unde a experimentat cu succes rețete care unesc tradiția dulce toscană cu cea valtellineză: celebru este „Buccellato” său, un desert tipic cu struguri, alune, anason, migdale și nuci, o rețetă exclusivă de care este, pe bună dreptate, foarte gelos. Pentru viitor, Costenaro visează să se extindă și mai mult, iar cel mai mare dintre copiii lor, Nicholas, a decis deja să studieze la Institutul de Gastronomie pentru a putea, într-o zi, să-i urmeze pașii.
Italia, Milano
... garanteze servicii de calitate în diverse domenii. În prezent, Pistacchio S.p.A. se mândrește cu trei unități de producție, una dedicată cremelor tartinabile, pesto-ului și pate-ului; una dedicată producției de paste (fistic, alune și migdale) și, în final, una dedicată tuturor produselor de patiserie, cum ar fi turronii, crocantele sau crocantele acoperite.
Italia, Piacenza
Falicetto este o patiserie istorică din Piacenza. De peste 30 de ani, produce zilnic tablete de ciocolată artizanală, torturi cu cremă și ciocolată, biscuiți cu migdale și alune, batoane energetice bogate în fibre, produse potrivite pentru intoleranțele alimentare, produse piacentine precum Sbrisolina și Buslanein, dulciuri variate de patiserie utilizabile ca ambalaje cadou. Patiseria Falicetto s...
...rom, limoncello, gianduja, turron etc.) acoperite cu ciocolată extra cu minim 62% cacao - 12 luni - TARTUFI din pastă de ciocolată neagră și alune, pudrați cu cacao - 12 luni - CROSTATA DI MELIGA (porumb) - Delicioasă prăjitură cu făină de porumb, care se prezintă sfărâmicioasă și moale, umplută cu gem - 5 luni - PASTE DI MELIGA (porumb) - Biscuit delicios din tradiția cuneză, din unt, porumb și...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play