Italia, Medicina
Producători de Couscous BIO și convențional, realizat exclusiv din făinuri rafinate sau integrale de cereale (grâu dur, porumb, orez, hrișcă, Kamut, speltă, orz, mei) și făinuri de leguminoase (năut și linte, în special) și quinoa, în rețete cu ingrediente unice sau mixte. Certificați ca Producători Biologici de către Organismul CCPB, avem de asemenea certificările BRC și IFS, eliberate de TÜV. Ambalaje: Big Bag de 1 tonă, saci din hârtie de 20 și 5 kg, sau în celofan de 250 g, 500 g, 1 kg - la cerere, și cu eticheta furnizată de Client.
...semințe de floarea-soarelui pentru cofetărie, susan natural, susan decorticat, susan negru, mac albastru, mac gri, mac alb, semințe de dovleac fără coajă (GWS), semințe de dovleac Shine Skin, semințe de dovleac tip stiriac, grâu, hrișcă, grâu dur, spelta, einkorn, emmer, secară, ovăz, orz, mei, porumb pentru popcorn, porumb alimentar, quinoa, couscous...
Franța, Eragny
...așadar, primul laborator de patiserie fără gluten, bio și vegan specializat în „biscuit”. Dorința noastră este să vă oferim un nou mod de alimentație, mai sănătos, mai echilibrat și adaptat tuturor. La Cookiserie, realizăm exclusiv patiserie bio, vegană și fără gluten. Cele 5 alergene interzise în alimentația fără gluten (grâu, orz, secară, ovăz, triticale) au fost complet excluse din laborator...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play