Țările de Jos, Mierlo
... fost gătit într-un cuptor de pizza este inegalabil! Preparatul nu se usucă, își păstrează sucurile și rămâne fraged. Este tocmai acest lucru, combinat cu o crustă crocantă, ceea ce face fiecare preparat dintr-un cuptor de pizza atât de gustos. Oricine poate deveni un bucătar de top! În funcție de spațiul pe care l-ați eliberat pentru cuptor, întotdeauna se va găsi unul care să se potrivească în grădina dumneavoastră. Astfel, fiecare își creează propriul colț de Italia în curtea din spate!
Luxemburg, Hautcharage
Dacă este bun și bine făcut, nu ne vom pune întrebări despre calitatea ingredientelor și a preparatelor care urmează. Pentru noi, există un singur tip de pâine posibil: bună, adevărată, autentică. Cea care este preparată în stil tradițional și conform regulilor fermentației naturale. Are o crustă crocantă și o miez gras și generos, plăcut la mestecat și emanând arome și gusturi fără egal...
Spania, Mondat (Málaga)
Patiseria și Pâinea Monda vă oferă o gamă largă de pâine și produse de patiserie cu adevărat gust tradițional, realizate din materii prime de înaltă calitate. Vă prezentăm un sortiment bogat de pâini coapte în cuptor cu piatră, pâine ecologică și o gamă excepțională de produse de patiserie. Datorită cuptorului nostru cu piatră, obținem o textură crocantă în crustă și o mare spongiozitate în...
Franța, Ivry Sur Seine
Împărtășind know-how-ul brutăriei franceze, pâinile din gama Le Pain Héritage de Délifrance sunt coapte într-un cuptor cu piatră, care le conferă o miez proaspăt și o crustă irezistibil de crocantă. Gama include pâini de împărțit, pâini sandwich și pâini individuale și se prezintă în trei rețete unice și delicioase: Cereale (cu notele sale fructate și prăjite, precum și crocantul semințelor de cereale), Poolish (cu aromele delicate de cereale și migdale dulci) și Levain (cu note mai pronunțate: o ușoară aciditate, note de secară și maia).
Turcia, Izmir
... consumatorul, și beneficiind de cele mai recente tehnologii, este prioritatea noastră esențială în politica de siguranță alimentară.”Savoare… O structură umedă și moale, bogată în ciocolată neagră intensă, cu o crustă ușor crocantă, detalii care îmbogățesc această savoare intensă de ciocolată… În funcție de preferințele dumneavoastră, fie că sunt alune întregi, fie arahide sau cireșe și fructe de pădure… Ca ultimă atingere, umplutură de caramel, unt de arahide sau tort de catifea roșie… După ce ați gustat o felie de Brownies by Limburgia, vă garantăm că dulciurile...
Franța, Labeuvrière
Provenind din know-how-ul brutăriei franceze, pâinile din gama Le Pain Héritage de la Délifrance sunt coapte într-un cuptor cu piatră, care le conferă o miez proaspăt și o crustă irezistibil de crocantă. Gama include pâini de împărțit, pâini sandwich și pâini individuale și se prezintă în trei rețete unice și delicioase: Cereale (cu notele sale fructate și prăjite, precum și crocantul semințelor de cereale), Poolish (cu aromele delicate de cereale și migdale dulci) și Levain (cu note mai pronunțate: o ușoară aciditate, note de secară și maia).
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play