Austria, St. Lorenzen
Ciocolată fără zahăr, dulciuri, praline și produse proteice fără zahăr. Totul fără zahăr adăugat! Pentru toți cei care sunt conștienți de alimentație și pentru diabetici. Un procent mare de produse bio și dulciuri vegane. Vrei să te hrănești fără zahăr sau pur și simplu să consumi mai puțin zahăr? Să renunți la dulciuri este greu! Noi avem soluția! Începe 2023 cu noi. La noi găsești dulciuri fără...
Regatul Unit, Crewe
...gamă italiană, sous-vide) și dulciuri (deserturi în pahare, torturi cu cremă de lapte, torturi pentru mai multe porții, alegerea dulciurilor de la brutari, dezghețare și servire). Folosim doar legume proaspete livrate în fiecare zi. Ne pasă de îmbinarea manuală a plăcintelor noastre cu carne de porc și ne-am construit o reputație mondială pentru producerea celor mai bune alimente.
Franța, Saint Maur Des Fossees
Sté Médicis, specialist în dulciuri și bomboane de ciocolată cu migdale, crocant de nugat, în formă de dragee. Arome noi: caramel cu sare de Guérande, gianduja, cremă de nugat, cappuccino din arabica pură.
Zirve Gıda a început activitatea în 1969 în Konya, producând halva de tahini și dulciuri, continuându-și viața de producție de peste 50 de ani, adăugând treptat produse de patiserie precum susan (PASTALIK-SİMİTLİK-BİSKÜVİLİK-TAHİNLİK), tahini, cremă de tahini, cremă de umplutură pentru rahat, gem, cremă de ciocolată, ciocolată rezistentă la căldură, praline, sos de waffle și sos de înghețată. Deținem certificările ISO2200, HELAL și KOSHER.
... de înaltă tehnologie; Certificări de agricultură organică și ISO 22000:2005. Produse tradiționale cipriote pe care le producem includ: măsline verzi și negre, ardei iute verzi, pastă de măsline, cafea cipriotă, cafea din roșcovă, ceai din roșcovă, pulbere de roșcovă, cremă de roșcovă, sirop de pepene, sirop de struguri, sirop de rodie, apă de trandafir, condimente, ierburi, frunze de ceai. Dulciuri...
Belgia, Izegem
...chifteluțe, andive cu șuncă...), Legume preparate (Când se vorbește despre preparate, evident că se gândesc și la legumele preparate), Răcoritoare, Platouri reci, Delicatese din carne italiene și spaniole, Brânză (Platouri cu brânză, raclette, brânză tare, semitare, moale, albastră, proaspătă, de capră sau light). Dar și sosuri, uleiuri și condimente, tapas și garnituri, paste, sandvișuri și pâine surpriză, băuturi, cafea și zahăr, pâine, gemuri și ciocolată, biscuiți, produse fără zahăr, lactate și iaurt, nuci, smochine, curmale, dulciuri și, în final, diverse.
Italia, Scandolara Di Zero Branco
Societatea Albert Gelati srl este lider în domeniul produselor pentru gelaterie și patiserie. Gama noastră include numeroase preparate pentru înghețată și dulciuri. Tuttafrutta este un piure de fructe proaspete pentru realizarea înghețatelor, sorbeturilor, băuturilor, granitelor și pentru toate preparatele alimentare pe bază de fructe. Tuttafrutta se păstrează la temperatura camerei și este...
Spania, Hospitalet De Llobregat (l'), Barcelona
... ingredientele, dacă îți poți imagina, putem să o fabricăm. Creme din nuci, cu proteine, fără gluten, cu sau fără zahăr, cu toate aromele. Cremă de alune, migdale, caju, fistic, cu cele mai bune materii prime în formatele care se potrivesc cel mai bine afacerii tale. Suntem o companie tânără, oferind calitate și flexibilitate. Deoarece facem crema pe care o cauți: cu / fără gluten, cu / fără zahăr, cu...
... ciocolată cu cremă, fiind exportate în peste 96 de țări la nivel global. Tayyar Investment a fost partener de investiții al Ülker între 1999-2014 în Kazahstan, Ucraina, Istanbul și Karaman. Tayyar Investment și-a vândut acțiunile din aceste investiții și a înființat fabrica Modern Chocolate în 2014 pentru a continua în același sector.
Alte produse
MARCA ALVIEN
MARCA ALVIEN
Grecia, Herakleio
Compania Patramamis produce dulciuri, torturi, torturi cu cremă, felinare umplute cu sirop etc. și acum și Cronuts pentru vânzare angro și cu amănuntul.
Belgia, Westerlo
Un producător de ciocolată captivant. Praline: praline cu cremă, pralinés, ganache, trufe, fructe și nuci. Ciocolată: tablete, bouchées, mousse, prăjituri corina, caraques. Articole de sezon: praline decorate, ouă de Paște, ouă de sezon umplute, torturi de aniversare...
Belgia, Zonnebeke
... (răsuciri crocante, biscuiți din aluat fraged cu zahăr, ...), prăjituri și dulciuri (mini stânci, stea de cocos, macarons, ...), deserturi congelate (găluște, găluște cu sos de ciocolată, găluște cu cremă de ciocolată, eclere, ...), produse de brutărie (macaron, beignet, ...), paste (pastă de speculoos, pastă de speculoos crocantă).
Franța, La Teste
...Din 1935, O SORBET D'AMOUR este un artisan înghețată. Compania este specializată în fabricarea artizanală a înghețatelor și sorbeturilor. Aceasta oferă peste 100 de arome de înghețată și sorbet. O SORBET D'AMOUR propune, de asemenea, deserturi înghețate (vacherin, omletă norvegiană, tiramisu...) și dulciuri și biscuiți (meringue, cremă de caramel...). O SORBET D'AMOUR îmbină tradiția cu...
Italia, ENNA
La Crema Pistacchio LaGolosina este un brand al TIMPANARO, o realitate tânără și dinamică născută în ENNA, în inima Siciliei. Cu angajament și atenție, compania își propune să satisfacă așteptările unui consumator în continuă evoluție, din ce în ce mai exigent și atent la stilul său de viață. Punctele forte sunt dorința constantă de a se îmbunătăți, fiabilitatea și pasiunea pentru munca sa.
...Bernard Schonmacker este un meșteșugar chocolatier. Pe lângă clasicele ciocolate (albă, neagră și praline), Bernard Schonmacker vă rezervă câteva arome mai surprinzătoare: ganache cu ghimbir, cu ardei iute, cu condimente picante, cremă cu sirop de Liège, violetă, trandafir, lavandă, toate aceste ciocolate fiind obținute dintr-o boabă 'pur unt de cacao'. În magazinul Schonmacker, veți găsi o gamă largă de produse artizanale, dar și alte specialități în domeniul biscuiților, dulciurilor, cafelelor, ceaiurilor, băuturilor alcoolice,...
PIERRE LEDENT CHOCOLATIER este un chocolatier artizanal belgian specializat în confecționarea praline și macarons franțuzești. Deliciile sale sunt disponibile la salonul chocolatierului din Bruxelles sau se poate face chiar comanda online pe site-ul internet al lui Pierre Ledent Chocolatier. Oferind o gamă largă de alegeri: negru, alb, brun, umplute, cu fructe, cu cremă etc. Există toate...
Franța, Challans
...vanilie, tartă tatin, cremă de nugat, pastă de fructe sau cremă de calisson). Pentru Crăciun, ziua mamei, ziua tatălui, Ziua Îndrăgostiților sau orice altă ocazie, aveți posibilitatea de a trimite un coș cuiva dorit. Mai întâi faceți selecția fie în magazinul din Challans, în Vendée, fie pe site-ul internet, iar apoi Délices d'Anvers se ocupă de expedierea coletului dumneavoastră în termen de 48 de ore...
Compania Confiserie Azuréenne este specializată în fabricarea cacao, ciocolată și produse de cofetărie. Produsele sale includ în special castane glazurate, cremă de castane și înghețată pe bază de castane.
Italia, Piacenza
Falicetto este o patiserie istorică din Piacenza. De peste 30 de ani, produce zilnic tablete de ciocolată artizanală, torturi cu cremă și ciocolată, biscuiți cu migdale și alune, batoane energetice bogate în fibre, produse potrivite pentru intoleranțele alimentare, produse piacentine precum Sbrisolina și Buslanein, dulciuri variate de patiserie utilizabile ca ambalaje cadou. Patiseria Falicetto s...
Producător de produse de panificație congelate: produse de marcă privată, prăjituri coapte, cu cremă, cu fructe, cununi, felii, tarte, quiche.
Țările populare pentru acest termen de căutare