Italia, Torino
...Ideea acestei creme provine dintr-o primă viziune cromatică. Cele două produse, cu culori aproape opuse, dar care atrăgeau ambele atenția. Uniunea inimilor de anghinare cu trufele negre, toate în ulei de măsline, a generat un produs excelent ca umplutură pentru tartine, pizza și focacce. Ingrediente: anghinare (65%), ulei de măsline, măsline, trufă neagră de vară (tuber aestivum Vitt.) 5%, sare, arome. Sfaturi: Un condiment excelent pentru preparate principale, carne albă sau o bază pentru sosuri.
Austria, Königsdorf
...Ciocolată neagră cremoasă care înconjoară o bucată de migdală într-o vafă delicată și crocantă, acoperită cu bucăți crocante de ciocolată neagră. Acoperită cu bucăți crocante de ciocolată neagră.
... ochii. A se păstra departe de copii. Știați că? Pielea măslinie sau neagră îmbătrânește mai lent decât pielea albă sau deschisă, deoarece melanina este un scut care reflectă UV-urile. Referință: CAR-10-2020...
Țările de Jos, Amsterdam
... TORT DE CIOCOLATĂ ÎN 30 DE SECUNDE Un tort de ciocolată pe care îl poți pregăti în multe feluri, iar tu decizi ce ingrediente să folosești. Poți folosi ciocolată neagră sau obișnuită și alte ingrediente precum cacao, cafea instant, etc. Mai jos am discutat despre una dintre cele mai rapide metode de a pregăti această rețetă de tort de ciocolată. INGREDIENTE 4 oz ciocolată (preferabil amară...
Italia, Massa Lombarda
...LA PERLA NERA primește de ani de zile aprecieri unanime din partea profesioniștilor băuturii negre, emanând gustul exotic al originilor sale. O cafea voluptoasă, moale, persistentă, care lasă pe palat o dulceață rafinată. Are un gust de fundal de pâine prăjită și alune, iar în ceașcă se formează o cremă de culori variate, datorită cafelelor asiatice, care fac această mixtură cu adevărat specială prin aromă și gust.
Franța, Objat
...Ingrediente: zahăr, smântână, ciocolată albă origine non UE (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, cacao, emulgator: lecitină de rapiță), glucoză, trimolină, ciocolată neagră 66% origine non UE (cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de rapiță), unt, pastă de migdale, praliné, bucăți de zmeură, coji de portocal confiate, nuci de caju, nougat (zahăr, migdale, miere, apă, glucoză, fistic, alune, albuș de ou, zahăr pudră), pastă de fructe căpșuni (zahăr, piure de căpșuni, glucoză, trimolină, pectină galbenă, acid citric, apă), cafea.
...Acest capac plat cu două straturi din tub PE este fabricat într-o combinație de culori aurie și neagră de lux, care transmite un puternic sentiment de noblețe. Disponibil pentru tuburi extrudate (1 strat, 2 straturi și 5 straturi) și tuburi laminate. Folosit în principal pentru protecție solară, primer, cremă pentru față etc. Diametru: 30mm Tipul tubului: rotund Capacitate: 30-60ml...
...Cu Serul cu Acid Hialuronic, Cremă de Noapte, Gel de Aloe Vera, Ulei de Argan, Vitamina ACE - Setul nostru de Cadou Organic de Lux Anti-Îmbătrânire este exact ceea ce pare: Luxos pentru ochi, cu cutia sa de cadou de calitate superioară, neagră și cu materialul moale, alb de satin din interior. Organic datorită calității extraordinare a ingredientelor și anti-îmbătrânire pentru pielea ta, oferindu...
Spania, Granada
... ca aperitiv cu foie, brânzeturi albastre, pateuri și plăcinte morune. De asemenea, se potrivește bine cu deserturi, pionono, patiserie, prăjituri și cremă catalană. Anchurón se află în provincia spaniolă Granada. Viile se întind pe versanții Sierra Nevada, Parcul Natural Sierra de Huétor și Parcul Natural Sierra de Baza, la o altitudine medie de 1.000 de metri deasupra nivelului mării, făcând parte din Înaltă Andaluzie. Procesele de elaborare combină tradiția spaniolă cu cele mai recente progrese tehnologice, resurse energetice regenerabile și practici respectuoase cu mediul.
Franța, Saint Orens De Gameville
... praf, boabe de cacao, emulgator lecitina de SOIA, vanilie), migdale, praline de susan (susan, zahăr, emulgator lecitina de SOIA, vanilie), MIGDALE, unt de cacao, ALUNE, ciocolată albă (zahăr, unt de cacao, LAPTE praf, emulgator lecitina de SOIA, extract de vanilie), zahăr granulat, biscuiți măcinați fin (făină de GRÂU, zahăr, grăsime lactată anhidră, zahăr din LAPTE, proteine din LAPTE, sare, extract de malț (orz), praf de copt bicarbonat de sodiu), CREMĂ, biscuiți măcinați fin (făină de GRÂU Greutate netă: 250g Condiții de păstrare: La adăpost de lumină și uscat Dimensiuni (LxlxH în cm): 8x8x8...
Franța, Épaignes
...593: Ganache de ciocolată neagră cu cremă de Isigny Ste Mère acoperită cu ciocolată albă...
Spania, Canet De Mar
... moale și pufos, care păstrează caracteristicile exclusive ale materialului primar utilizat și are o calitate unică. Arome Nola Cream: Pishtac - Ciocolată neagră, portocală și ghimbir - cacao și alune Arome Panettone: Ciocolată & pară - Ciocolată albă & lămâie - Pishtac - Măr, ghimbir & scorțișoară - Stafide & portocală - Tiramisu - Ananas, nucă de cocos & Mango...
Franța, Etaples
...Pasta noastră de tartinat este rezultatul unei combinații între ciocolata neagră Excellence 55% și un delicios pralină de migdale și alune. De la mic dejun la gustare, trecând prin gustarea de dimineață, pasta noastră de tartinat nu te va părăsi niciodată! Ingrediente: migdale, alune, zahăr, ciocolată neagră 55%...
Franța, Bussang
...Pantofoii antiderapanți negri Claie sunt accesorii esențiale pentru a evita alunecarea și protecția indispensabilă a tălpii pantofilor dumneavoastră. Pantofoii de uzură autocolanți și antiderapanți, de culoare neagră de la Claie, protejează tălpile. Astfel, prin aplicarea acestor pantofoi sub pantof, protejați talpa de uzura prematură, dar și de umiditate. De asemenea, oferă o aderență mai bună și vă împiedică să alunecați cu pantofii sau cu tocurile. Referință produs:4650N/4650C Marcă:Talpă Claie Compoziție produs:Din cauciuc natural Mărime dublă:Mărimea nr. 0: 35/36...
Franța, Chédigny
...Ecrane pentru bijuterii din material sintetic cu aspect neted și mat. Modele de culoare neagră, gri sau cremă, pentru toate tipurile de bijuterii. Acestea sunt ecrane personalizabile la cerere cu logo-ul dumneavoastră. Personalizarea se realizează de către noi, în atelierele noastre din Franța. Sunt disponibile modele cu cârlig sau cu panglică, în funcție de tipul de bijuterii. Modele negre...
Austria, Gerasdorf
...emulgator: lecitină de soia; extract de ardei; aromă naturală de vanilie); ciocolată neagră (masă de cacao; zahăr; grăsime de cacao; emulgator: lecitină de soia; aromă naturală de vanilie); emulgator: glicerină; sirop de glucoză; unt; sirop de zahăr invertit cristalizat; stabilizator: sorbit; coloranți: E120, E100, E133, E150b.
Elveția, Schongau
...Pentru aperitiv, crostini cu o tapenade delicioasă, un cracker cu o cremă de ardei iute savuroasă sau o felie de pâine neagră cu puțin mousse de usturoi. Pastilele noastre sunt gata de servire – și sunt atât de delicioase încât ai putea uita de masa principală.
Franța, Toulouse
Franța, Montreuil
... incomparabil, păstrând în același timp spiritul de familie al casei. Colaborează încă de la început cu mărci franceze și italiene care i-au conferit o amprentă unică în regiune. Fiecare produs este tratat individual cu multă dragoste. Puteți folosi cremă pentru a îngriji pielea, sau preventiv, un spray impermeabil. Fiți atenți pentru a păstra calitatea originală a produsului.
Belgia, Wommelgem
...Amestec de ouă de ciocolată duo cu umplutură de cremă de alune. Ciocolata neagră conține minimum 50% solide de cacao. Ciocolata cu lapte conține 33% solide de cacao și minimum 14% solide de lapte. Ciocolata albă conține 26% solide de cacao și minimum 22% solide de lapte.
Franța, Marseille
Specialități acoperite cu ciocolată (neagră, lapte, cremă de nugat, caramel, trufată etc.) și perle decorative (argintii, aurii, multicolore, umplute cu zahăr sau ciocolată), inimioare de ciocolată multicolore. Lucrăm cu migdale selectate: Avola, migdale din Franța și Spania, alese pentru originalitatea gustului lor. În ceea ce privește specialitățile noastre cu ciocolată, le preparăm cu ciocolată extra fină. Materia primă pentru drajeurile noastre cu ciocolată este pe bază de cacao 70%. Căutăm distribuitori pentru export.
Belgia, Ghislengien
... diferite care sunt oferite: 1. Ciocolată Albă (roz) 2. Ciocolată Albă cu bucăți de Alune (mov) 3. Ciocolată cu Lapte (albastru) 4. Ciocolată cu Lapte, aromă de Caramel (borcan maro) 5. Ciocolată cu Lapte, aromă de Alune (verde) 6. Ciocolată cu Lapte, aromă de Nougat și Alune (turcoaz) 7. Ciocolată Neagră (roșu) 8. Ciocolată Neagră, aromatizată cu Portocală (portocalie) Fondue-urile...
...Bernard Schonmacker este un meșteșugar chocolatier. Pe lângă clasicele ciocolate (albă, neagră și praline), Bernard Schonmacker vă rezervă câteva arome mai surprinzătoare: ganache cu ghimbir, cu ardei iute, cu condimente picante, cremă cu sirop de Liège, violetă, trandafir, lavandă, toate aceste ciocolate fiind obținute dintr-o boabă 'pur unt de cacao'. În magazinul Schonmacker, veți găsi o gamă largă de produse artizanale, dar și alte specialități în domeniul biscuiților, dulciurilor, cafelelor, ceaiurilor, băuturilor alcoolice,...
Franța, Salles-Et-Pratviel
CHOCOMAPT - CHOCOLATERIE DARDENNE este o companie de fabricare și distribuție de produse de ciocolaterie, cum ar fi ciocolată neagră, albă, umplută, amară etc., și specialistă în fabricarea ciocolatei pe bază de agave, producția de cremă de tartinat, praline în mini rocher. CHOCOLATERIE DARDENNE produce ciocolată într-un mod tradițional și autentic, respectând meșteșugul maeștrilor ciocolatieri, integrând în același timp o noțiune de sănătate și bunăstare. Toată ciocolata este realizată din boabe măcinate conform unui proces tradițional.
Suedia, Ystad
... și trufe de ciocolată, dar și tablete de ciocolată și alte bunătăți într-un mod artizanal. În programul nostru de produse se regăsesc, printre altele, ciocolată neagră pură, ciocolată cu lapte sau bucăți de ciocolată umplute cu diferite tipuri de cremă de ciocolată. La noi poți participa, de asemenea, la o degustare de ciocolată sau la un curs de fabricare a ciocolatei. Prioritizăm ingrediente și...
... perfect pentru un banchet de nuntă. Sortimentul nostru de deserturi vă permite să dispuneți de o mare varietate de arome în format individual: Massini, tiramisu, piña colada, exotic, portocală, sacher, san marcos, pădure neagră, cremă catalană... fără a uita de clasice... brăcuțe de țigan, sara de migdale și de trufe, millefeuille, borrachos, tocinillo de cielo...
Italia, Cornedo Vicentino (vicenza)
...marmură închisă, marmură Travertin, Crema Luna, Breccia Onyx, marmură italiană gri și multe alte tipuri de marmură italiană de calitate. Este posibil să primești toate culorile de plăci de marmură: marmură italiană gri, marmură roșie, marmură bej, marmură roz, marmură italiană aurie, marmură crem, marmură închisă, marmură neagră, marmură albă, marmură verde, marmură galbenă și multe altele. Marmi 3...
...rom, limoncello, gianduja, turron etc.) acoperite cu ciocolată extra cu minim 62% cacao - 12 luni - TARTUFI din pastă de ciocolată neagră și alune, pudrați cu cacao - 12 luni - CROSTATA DI MELIGA (porumb) - Delicioasă prăjitură cu făină de porumb, care se prezintă sfărâmicioasă și moale, umplută cu gem - 5 luni - PASTE DI MELIGA (porumb) - Biscuit delicios din tradiția cuneză, din unt, porumb și...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play