...Agentele de guma și acoperire Norevo sunt utilizate pentru a pre-trata, a albi sau a acoperi economisind timp centrele acoperite cu zahăr și ciocolată.
..." de la Dr. Oetker aduce un suflu nou pe masa ta de prăjituri. Datorită conductivității termice excelente, combinată cu acoperirea antiaderentă "Special", se creează în câteva momente adevărate opere de artă, care nu doar că încântă gustul. Forma sa neobișnuită este suficientă și fără glazură deciocolată sau decorare cu zahăr pudră. Această formă specială de Gugelhupf (Ø 22 cm) are o capacitate de 1700 ml, fiind potrivită pentru toate rețetele obișnuite, rezistentă la căldură până la + 230°C și se curăță rapid și ușor după utilizare.
Din 1981, GELPAS oferă înghețată, croissante și gustări pentru baruri și restaurante. Cu produse inimitabile, suntem singura alternativă valabilă pentru barul tău! Serviciu, calitate și conveniență. Această filozofie a fost întotdeauna un punct de sprijin și, încă și astăzi, este trăită cu pasiune și determinare. GELPAS este specializată exclusiv în furnizarea de produse pentru baruri, restaurante...
...Cod. PRA 19
U/M Kg
CUTIE pentru 2 Kg
Descriere
Crema moale de Gianduia învelită într-o acoperiredeciocolată neagră pură de 58% și decorată cu fire deciocolată cu lapte de 32%.
...
Programare a numărului de dozări
Program de așteptare pentru a menține ciocolata topită pe timpul nopții
Memorie de programe pentru toate tipurile deciocolată
Mașină complet din inox
Tensiune: 220 V - 50 Hz
Putere: 1.75 Kw
Capacitate cuvă: 11 Kg
Greutate: 63 Kg
Dimensiuni: 55 x 50 x 72 H (cm)...
...Fabricăm cuțite de tăiere pentru aplicații liniare sau rotative în industria alimentară.
Cuțite de tăiere transversale din oțel inoxidabil de înaltă calitate, disponibile fie cu finisaj lucios, fie cu acoperire PTFE. Cuțitele sunt utilizate, de exemplu, la porționarea șirurilor deciocolată și dulciuri, transversal față de produs.
Cuțite pentru prelucrarea alimentelor
Prelucrarea și tăierea...
... producție este de aproximativ 4500 de bucăți/oră.
Autonomia magazinelor de încărcare este de aproximativ 5 minute.
Capacitatea de încărcare a rezervorului este de 150 litri deciocolată.
Dimensiuni: cm. 610 X 330 x H180
Greutate: 2200 Kg...
...taucherli „chili”
Madagascar 64
Ciocolată caldă cu băț
Taucherli este un praline mare, fabricat cu cea mai mare grijă manual.
„chili” este varianta picantă dintre taucherli! O combinație fină între o varietate florală și una iute de chili vă încălzește de două ori. Este ceva special pentru iubitorii deciocolată, realizat dintr-o acoperire Madagascar cu 64% cacao.
Cu ajutorul bățului, taucherli se amestecă în lapte fierbinte, oferind o nouă modalitate de a savura ciocolata caldă.
Pur și simplu încălziți 2-3 dl de lapte la 80°C și amestecați încet taucherli. Apoi, distracția poate începe!
... carton pentru a înlocui tava din plastic pentru a face ambalajul "mai ecologic" și pliabil pentru a economisi costurile de transport.
Închidere cu clapetă magnetică: Menține cutia închisă corect
Fereastră PET: Face produsele vizibile
Pliul tăiat cu presiune ușoară pe banda adezivă: Ușor de îndepărtat hârtia deacoperirede pe bandă
Inserție din carton pliabilă: Face ambalajul "mai ecologic" și economisește costurile de transport...
... (polen):
1. Aplicare uscată: folosiți o pensulă uscată atunci când aplicați pe suprafață. Aceasta va oferi un efect ușor de ceață mată. Intensitatea va depinde de numărul de straturi aplicate.
2. Aplicare lichidă: diluați-o cu alcool tare în raport de 1 la 2, amestecați și aplicați pe suprafață. Aceasta va oferi o acoperire mată densă. Intensitatea acoperirii va depinde de numărul de straturi...
... ciocolată (fondant, cremă…)
Sfaturi de degustare
Ciocolatădeacoperire pentru patiserie.
A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumină.
Ingrediente
Zahăr din trestie*, pastă de cacao*, unt de cacao*
*provenit din Agricultura Ecologică...
...Maison Lesage
Noișoare din Piémont prăjite și acoperite cu pralină gianduja din noișoare și migdale din Provence, cu feuilletine crocantă și ciocolată.
Conservare într-un loc uscat între 16 și 20°c
Ingrediente: noișoare din Piémont, zahăr, ciocolatădeacoperire neagră 62%, ciocolată albă 32%, biscuit sfărâmat, unt de cacao, ciocolată albă 32%, migdale din Provence, ciocolată cu lapte 33%, lapte praf integral, pastă de cacao (boabe de cacao), lapte praf degresat, agent deacoperire gumă laque, gumă arabică, pudră de cacao, unt, extract de vanilie cu boabe.
... ciocolate pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră: ciocolatădeacoperire, bomboane deciocolată, tablete, praline, trufe și multe altele. De asemenea, suntem capabili să personalizăm produsele noastre pentru a le adapta la nevoile dumneavoastră specifice.
Acordăm o mare importanță calității și autenticității produselor noastre. Selectăm cu atenție materiile noastre prime și colaborăm cu producători...
Pe lângă fabricarea mașinilor deacoperire cu ciocolată și a canalelor de răcire, compania Dedy GmbH s-a specializat în producția de cuve pentru topirea și temperarea ciocolatei, tăietoare de praline, forme și aparate mici, cum ar fi furculițele pentru praline, răzătoarele deciocolată sau aparatele de umplere a trufelor pentru procesarea ciocolatei.
Dedy GmbH oferă mașini și echipamente pentru...
... soluții pentru o mașină de temperare, o mașină deacoperire sau o mașină de curățare. În 2002, am adăugat termenul 'industrial' la numele nostru. Aceasta înseamnă că, de atunci, ne-am extins gama de produse și pentru producția și procesarea industrială a ciocolatei. Zilco este astfel locul potrivit pentru a comanda, printre altele, forme deciocolată sau un rezervor pentru ciocolată.
Mașinile de temperare, mașinile deacoperire, cabinele de dragee, mașinile de turnare și mașinile de decorare sunt doar câteva dintre echipamentele pe care Lothar A. Wolf Spezialmaschinen GmbH le produce pentru industria dulciurilor. Compania are sediul în Bad Salzuflen și se dovedește de peste 80 de ani prin calitate înaltă și satisfacția clienților.
... pentru acoperirea cu ciocolată și dragee
Mașini pentru acoperire și sosuri
Friteuze cu bandă și loturi
Mașini pentru uscare a fructelor
Mașini și linii pentru prăjirea susanului și tahini. Și constă din mașini bazate pe proiecte de care sectorul are nevoie/va avea nevoie.
Deoarece compania noastră deține certificate de conformitate CE pentru dispozitivele cu ardere pe gaz de la companii internaționale...
... special în sectorul ciocolatei și dulciurilor, oferind produse intermediare și materii prime procesate. Portofoliul de produse al Merkay Grup Gıda include o gamă largă de cereale pentru mic dejun, de la cereale din porumb la musli, de la bile deciocolată la inele cu miere, iar compania furnizează, de asemenea, orez expandat și alte baze pe cereale pentru dragee și acoperire cu ciocolată în sectorul ciocolatei.
...spaghete și leguminoase.
• Ambalare pentru pulberi
• Film deacoperire cu antifog și ușor de dezlipit.
• Ambalare pentru șervețele umede și săpun
• Materiale de ambalare pentru alimente în PET.
Dacă sunteți interesat, ne-ar face plăcere să vă trimitem informații suplimentare.
De asemenea, am putea fi disponibili în viitorul apropiat pentru a discuta subiectul cu dumneavoastră.
Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră și așteptăm cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră.
... laboratorul ciocolatierilor se adaugă laboratorul deacoperire, care transformă boabele de cacao din Sao Tomé în ciocolatădeacoperire. În Octombrie 2008, Max Vauché a primit primul premiu Național „Stars et Métiers” la categoria "Strategia Globală de Inovație" pentru crearea ciocolateriei sale: acest dosar recompensează de asemenea demersul său solidar în favoarea producătorilor de cacao de pe insula Sao Tomé și Principe.
Printr-o echipă competentă, dedicată și muncitoare, aducem pe piață mașini deciocolată standard și personalizate la nivel mondial, cu care nu doar că ne legăm clienții de viitor prin preț și calitate, dar și prin servicii și încredere. Mașini artizanale: Mașini automate de temperare, mașini de turnare, benzi deacoperire, mașini de fulguit, mori de zvârlire, cuptoare de încălzire, vase de topire...
... Ciocolată, Mașină de Prepregătire a Ciocolatei, Linie de Umplere a Tabletelor, Cabină de Răcire a Wafelelor, Mixer pentru Prepararea Cremei, Cuptor Automat pentru Pâine Wafele, Mixer pentru Prepararea Aluatului de Wafele, Bandă de Răcire a Foii de Wafele, Mașină Automată de Cremare, Mașină de Tăiere a Wafelelor, Cuptor pentru Pâine, Depozit pentru Umplerea Pâinii, Mixer pentru Prepararea Aluatului de...
... Ciocolată și Răcire, Linia de Baruri de Halva și Ambalare, Linia de Crocant, Mașinile pentru Producția de Halva din Semolă și Mașini Alimentare Personalizate. Ca o companie lider care urmărește inovațiile și tehnologia în sectorul mașinilor de procesare a alimentelor, EYG Makine continuă să își desfășoare activitatea cu o structură organizațională pregătită pentru creștere, deschisă la oportunități...
... și în viața personală. Oferirea unui mediu de lucru de calitate, cu tehnologie avansată care îmbunătățește calitatea vieții tuturor angajaților. Oferirea unui nivel de servicii fără egal la cele mai competitive tarife. Principala Afacere: Exportul de băuturi, apă, batoane deciocolată, fructe de mare, carne de vită, păsări de curte.
... deacoperire) și Sucrea (linie de arome și paste aromatizante, creme, stabilizatori pentru mousse și bavarese, îngroșători și alte amestecuri speciale pentru patiserie și gastronomie); de asemenea, Kessler Gmbh (D) cu marca Kessko (producție de paste de migdale, marțipan, acoperiri deciocolată) și Diabella (semifabricate de patiserie fără zahăr de sacaroză).
... origine pură Vietnam de către Chocolaterie A. Morin, meșteșugar ciocolatier din tată în fiu din 1884 în Donzère. Pionier în lansarea și promovarea ciocolatei de origine pură Vietnam, Vietcacao se prezintă astăzi în ciocolată cu lapte de 40% și neagră de 70% sub formă deacoperire în bloc de 1 kg și tablete de 100 g de savurat. Pentru mai multe detalii: contact@vietcacao.com Website: www.vietcacao.com...