Italia, Noci
...Cacioricotta este un brânză maturată, cu pastă semi-tare, de formă cilindrică, specifică tradiției lactate din Puglia. În bucătăria pugliese, acest produs este de obicei folosit ras pentru a condimenta pastele în tipica rețetă de paste alla crudaiola pugliese, dar este consumat și singur, în fulgi sau pentru a condimenta salate sau pizza.
Germania, Karlsruhe
...cât și în proces. Gama variază de la aplicații mai generale până la aplicații dezvoltate special pentru nevoile individuale ale clienților. Aplicații exemplare includ: lapte, unt și tartinabile, mozzarella, lapte praf, WPC, brânză tare și brânză topită. Dacă produsele dumneavoastră nu se regăsesc în această listă exemplară, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici să vă ajutăm!
Lituania, Bajorai, Vilniaus R.
...Brânza produsă în două regiuni, Friuli Venezia Giulia și Veneto, din lapte de vacă. Distinsă ca "produs montan", are intensități aromatice medii spre ridicate, în funcție de perioada de maturare; proaspătă, minimum 60 de zile, semi-maturată, minimum 4 luni, maturată, minimum 10 luni și învechită, minimum 18 luni. Coaja este subțire, netedă și de culoare pai deschis, care tinde să devină mai tare...
Germania, Türkheim
... de legume GAM! 59,00 EUR plus 19 % TVA excl. costuri de livrare Disc de răzătoare de brânză tare Celme V pentru tăietorul de legume GAM, 1 mm Disc de răzătoare de brânză tare V, grosime de răzătoare: 1 mm, potrivit pentru brânză tare, brânză parmezan, nuci, pesmet și multe altele, compatibil cu tăietorul de legume GAM! 39,00 EUR plus 19 % TVA excl. costuri de livrare Disc de cartofi prăjiți...
Țările de Jos, Lopik
Kasi Food este un producător de produse din brânză și brânză vegetală personalizată pentru clienții săi B2B. Astfel, producem brânză tartinabilă, brânză vegetală moale și tare, brânză proaspătă, blocuri de brânză topită, brânză pasteurizată, arome naturale din lapte (EMD) și semifabricate pentru produse de snack și vegetariene. Putem diferenția în funcție de aspect, gust și textură. Expertiza...
Franța, Montmorot
... calitate AOC și AOP din Franche-Comté. Brânzeturi cu pastă tare AOC Franche-Comté. Morbiers cu Denumire de Origine Controlată AOC. Morbiers cu Denumire de Origine Controlată AOC. Brânzeturi franceze cu pastă tare Comté AOP sau AOC. Brânzeturile noastre din lapte de vacă sunt brânzeturi franceze cu pastă semi-tare și brânzeturi franceze cu pastă tare. Comercializăm și exportăm brânzeturile noastre cu pastă presată, brânză rasă...
Cu o echipă de zece persoane, braseria Gros-Chêne produce peste treizeci de tipuri diferite de brânză din lapte crud bio de oaie și vacă, precum și din lapte crud de capră (bio sau nu), colectat din fermele din regiune. Cu brânzeturi cu pastă tare, pastă moale, pastă presată, pastă înflorită, pastă cu mucegai sau chiar pastă proaspătă, produsele artizanale răspund tuturor gusturilor.
Belgia, Izegem
...chifteluțe, andive cu șuncă...), Legume preparate (Când se vorbește despre preparate, evident că se gândesc și la legumele preparate), Răcoritoare, Platouri reci, Delicatese din carne italiene și spaniole, Brânză (Platouri cu brânză, raclette, brânză tare, semitare, moale, albastră, proaspătă, de capră sau light). Dar și sosuri, uleiuri și condimente, tapas și garnituri, paste, sandvișuri și pâine surpriză, băuturi, cafea și zahăr, pâine, gemuri și ciocolată, biscuiți, produse fără zahăr, lactate și iaurt, nuci, smochine, curmale, dulciuri și, în final, diverse.
Ucraina, Kurylivka
Caprele noastre au pășunat pe tot parcursul anului. Iarba proaspătă și fânul din fânețele noastre constituie hrana de bază naturală a caprelor noastre. Și cine mănâncă bine, poate oferi și mult lapte delicios. În propria noastră braserie, producem peste 20 de tipuri de brânză moale și tare. Dar specialitatea noastră deosebită este săpunul natural din unt de capră. Ne bucurăm să primim oaspeți la noi. Aici se asigură experiență și relaxare. O vizită merită atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari! Vorbim germană, engleză și rusă...
... brânză de dimensiunea unei roți de căruță - cu o greutate impresionantă de aproximativ 80 kg. Cu Emmentalul nostru Bauhofer Allgäuer g.U., savurați o bucată din patria Allgäu. Din lapte crud proaspăt, producem zilnic 60 de roți de Emmental. Brânza cu aroma sa de nuci și gustul său picant este clasicul nostru. Ca prima braserie din Germania care produce brânză tare bio din 1984, produsele bio sunt...
Belgia, Vellereille-Les-Brayeux
...… Scopul Sodebs este de a promova localitatea și meșteșugarii cu care colaborează. Produsele companiei constau în bere, pâine, pate și brânză. Berea de la Abația de Bonne-Espérance este fabricată de Braseria Lefebvre din Quenast conform unor procese ancestrale. Brânza (cu pastă semi-tare) este fabricată în mod artizanal din lapte crud de vacă de calitate AA. Pateul este, de asemenea, fabricat complet în mod artizanal din materii prime de cea mai bună calitate și este conceput chiar la Abație, la fel ca și pâinea, care este gri și coaptă pe piatră.
Țările de Jos, Rijen
... producție a brânzei în brânză de capră semi-tare. În plus, Amalthea achiziționează o cantitate de lapte de la parteneri strategici pentru a satisface cererea și vinde o cantitate limitată de lapte pentru a echilibra diferența dintre livrările de vară și cele de iarnă către fabrica de producție a brânzei.
Italia, Zanè
Gran Moravia este un brânză tare, ecologică, cu o maturare îndelungată, rezultatul tradiției familiei noastre, care durează de două secole, timp în care ne-a fost transmisă dragostea pentru muncă și lucrurile bune. Brânza Gran Moravia este sinonimă cu calitate, gust, pasiune. Cunoscută în principal în versiunea de brânză tare de masă, datorită texturii sale tipice granuloase, poate fi utilizată...
Producția de brânză tare, brânză semitare, kashkaval, brânză rasă, brânză moale, Camembert, Brie, precum și produse convenabile (Camembert la cuptor etc.) pentru retailul alimentar, HoReCa, gastronomie, inclusiv în calitate bio. Instalații de producție de ultimă generație, laborator propriu, export la nivel mondial. Se procesează zilnic aproximativ 1 milion kg de lapte.
Germania, Frankenau
Producția și distribuția de brânză proaspătă, brânză moale și brânză semi-tare, precum și carne de capră, cârnați și șuncă.
Elveția, Bütschwil
Vânzăm brânză tare și brânză de capră în diferite grade de maturare.
Ungaria, Dombovar
... noastre principale - brânză moale - brânză semimoale - brânză tare - brânză roșie - Camembert - brânză de vaci - creme de brânză - iaurt Laptele excelent poate fi obținut doar de la animale mamă excelente! Am selectat cele mai bune capre alpine din zona Tirolului pentru efectivul nostru de bază. Respectând condițiile corespunzătoare de întreținere, asigurăm o materie primă excelentă pentru...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play