Italia, San Salvatore Telesino Bn
Caseificio Iaquilat, cunoscut pentru produsele sale lactate, s-a specializat în ultimii ani în producția de brânzeturi maturate, precum celebrul: Grottone Beneventano, cu un gust tipic al peșterilor de tuf, și brânza Mono-razza din lapte de Pezzata rossa italiană. Toate produsele noastre sunt realizate cu ingrediente naturale, respectând tradiția artizanală. Este întotdeauna posibil să degustați brânzeturile noastre la sediul companiei.
Italia, Scafati
... (de asemenea, din agricultură organică) - Vin roșu din Monferrato și din regiunea Campania - Mozzarella și brânză Ricotta (din lapte de bivoliță sau de vacă) - Mezeluri (șuncă, salam, speck, bacon, de asemenea, cu arome) - Măsline și ulei de măsline - Capere - Biscuiți fini (de asemenea, din producție organică)...
Italia, Padova
... DOAR DIN FĂINĂ DE GRÂU DUR. COMERCIALIZĂM CELE MAI BUNE VINURI ITALIENE, ÎN SPECIAL DIN REGIUNEA VENETIANĂ, CUM AR FI PROSECCO, AMARONE DIN VALPOLICELLA, DURELLO, SOAVE, RECIOTO. OFERIM ASISTENȚĂ PENTRU CUMPĂRĂTORII INTERESAȚI DE CELE MAI BUNE PRODUSE PECULIARE DIN GASTRONOMIA ITALIANĂ, CUM AR FI ULEIUL DE MĂSLINE EXTRAVIRGIN, BRÂNZA MOZZARELLA, ROȘII (USCATE SAU FRESCE). VĂ RUGĂM SĂ NE SUGERAȚI CE DORIȚI SĂ CUMPĂRAȚI, ȘI VOM OFERI O OFERTĂ.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play