România, Bucharest
România, Pantelimon
Turcia, Istanbul
Ca membru al grupului Kawaf, Le Paon a început să producă ciocolată în Turcia cu o echipă specializată, instruită atât pe plan intern, cât și internațional, încă din 1991. La Le Paon, fabricarea ciocolatei este o formă de artă, ceea ce înseamnă un gust unic și o metodă de producție superioară. Ne mândrim cu utilizarea celor mai bune ingrediente: unt de cacao, masă de cacao, zahăr și lapte de cea...
Ungaria, Helvécia
... regim de outsourcing, tu îți visezi produsul și noi îl facem, poți aduce propriile materiale și rețetă sau te putem ajuta cu ambele. „Ceea ce era suficient ieri este puțin astăzi și deloc suficient mâine.” Fidel devizei noastre, ne extindem gama de produse pentru a răspunde nevoilor consumatorilor noștri, iar considerația principală pentru noi este asigurarea unor produse de calitate impecabilă...
Franța, Baud
... procesul nostru de ambalare, în colaborare cu Esat Morlaix. Furnizorii noștri din America Latină dețin etichete bio și echitabile. Sacii noștri sunt ambalați în 20 kg pentru a respecta forța de muncă din țările de origine și utilizatorii la sosire. Vom fi capabili să oferim biscuiți coapte pe termen scurt, cu diferite arome. Tortul nostru cu cacao a obținut premiul Isogone pentru inovație în 2019.
Malta, Valletta
Oferiți în câteva momente atingerea perfectă deserturilor și prăjiturilor dumneavoastră delicioase cu decorațiunile și cupele din ciocolată de la Dobla. Pentru a aduce mereu noi impulsuri în industrie, colaborăm cu patiseri și bucătari renumiți pentru a dezvolta decorațiuni din ciocolată creative, inovatoare și surprinzătoare. Indiferent de locul în care se află afacerea dumneavoastră, Dobla vă...
Belgia, Liège
... viață, iar florile, tăiate cu finețe, vă vor încânta. Un must-have: mustățile din ciocolată. De asemenea, aici puteți descoperi o gamă largă de ciocolate Grands Crus, bio și echitabile. Mélanie Lemmens a reușit să transforme pasiunea sa pentru ciocolată în meserie. Absolventă în istoria artei, și-a pus simțul estetic în slujba muncii sale. Ca fetiță, visa la un brad de Crăciun pe care să-l păstreze până la Paște pentru a agăța ouă. A fost recompensată cu Becommerce Award și a fost nominalizată printre candidații pentru titlul de Liégeois al anului.
Belgia, Bruxelles
... conservanți). Concept Chocolate colaborează cu un număr mare de companii internaționale care utilizează ciocolata personalizată pentru publicitate, marketing sau cadouri relaționale (pentru clienți sau personal). Vizite comentate (doar pe bază de rezervare) pentru grupuri. Degustarea nu este uitată! Vă oferim, de asemenea, vizite cu participarea activă a vizitatorilor, ateliere de inițiere, degustări de vin și ciocolată (pe bază de rezervare și ofertă).
Belgia, Brugge
... făcută deoarece fondatorii au dorit să facă referire la un cub autentic de ciocolată pură. Încă de la început, dezvoltatorii au ales să lanseze simultan patru arome diferite (neagră, cu lapte, alune și Cointreau). Aceasta a fost o decizie strategică pentru a se diferenția și mai bine de alte mărci de ciocolată caldă. Între timp, deja sunt comercializate paisprezece senzații de gust Choc-o-lait și marca este vândută în peste 40 de țări. Publicul țintă al Choc-o-lait rămâne în continuare magazinele specializate, brutăriile, ciocolateriile... și acest lucru va rămâne mereu așa.
... în München, Londra, Viena, Tokyo, Paris, New York, Miami etc. Ciocolatele Charlemagne vă oferă o gamă unică, de o calitate superioară, cu vanilie naturală. Consultați site-ul nostru pentru toate informațiile.
Germania, Düsseldorf
Osben Export-Import Broker a fost dezvoltat pentru a conecta exportatorii și importatorii de produse din întreaga lume. Suntem brokeri de import-export și agenți de aprovizionare. Produsele pe care le reprezentăm sunt bumbac, soia, porumb, grâu, zahăr, ciment, orez, uree, nuci de caju, cacao, materii prime și mașini industriale. De asemenea, vă putem ajuta cu aprovizionarea altor produse care nu...
Turcia, Giresun
Nucă naturală, nucă albă, nucă prăjită, nucă prăjită cu coajă, nucă măcinată prăjită, nucă măcinată albă, nucă spartă albă, făină de nucă albă, făină de nucă prăjită, cremă de nucă cu cacao, cremă de nucă cu lapte...
ufs.country_names.BR, Rio
...diverse sucuri, pește, pâine cu brânză, produse lactate și altele. Aceste produse sunt exportate foarte rapid și cu grijă pentru temperatură. EXPORTĂM ÎNTREAGA LUME: zahăr, soia, cafea, porumb, fructe congelate, carne de pui, porc, vită, cacao, brânză, unt, açaí, pulbere și sirop de guaraná, pește, caju, miere, pâine cu brânză, caju etc. doar în cantități mari.
Țările de Jos, Veenendaal
Un produs corect. Îți pasă ca antreprenor de comerțul echitabil? Nici noi nu facem excepție. Toate produsele noastre din ciocolată sunt preparate din ciocolată din Tanzania. Boabele de cacao sunt cultivate într-un mod sustenabil. Fermierii au primit un preț corect pentru produsul lor de top. Și, având în vedere că este un produs de top, o vei simți! Dă-i un impuls veniturilor tale și surprinde-ți partenerii cu un cadou creativ. Aceștia își vor aminti mult timp de gustul delicios al ciocolatei noastre și de compania ta.
Elveția, Vétroz
... oamenii care susțin afacerea noastră. Cei mai dedicați ciocolatieri ai noștri combină metodele tradiționale cu inovația modernă pentru a crea creații de ciocolată de cea mai înaltă calitate. De la selecția celor mai bune boabe de cacao, la prăjirea delicată și rafinarea ciocolatei - fiecare detaliu contează pentru gustul nostru excelent. Ciocolata noastră nu este doar minunat de delicioasă, ci exprimă și bogata moștenire și cultură a Camerunului. #CocoaValley #Ciocolată #Cacao #CertificatOrganic #FairTrade #Meșteșug...
Belgia, Ghislenghien
... pentru ciocolata cu 72% cacao, cât și pentru unt, migdale bio din Murcia, alune bio din Piemonte, fistic bio din Sicilia, smântână bio (locală, desigur!), vanilie și toate celelalte ingrediente folosite în ciocolaterie. Fără conservanți, fără coloranți, fără potențiatori de gust, fără arome, fără OMG-uri, fără grăsimi hidrogenate. Produsele noastre sunt, de asemenea, fără gluten. Provocarea noastră: a dovedi că produsele bio și cele din comerț echitabil sunt la fel de bune la gust pe cât sunt pentru om și natură.
Singurul chocolatier artisan transformator de cacao din regiunea PACA! THEOBROMEUR, chocolatier cu formare superioară în agro-alimentare, Daniel Eynard transformă exclusiv cacao din Coasta de Fildeș! Își fabrică propria acoperire de ciocolată! în micro-unitatea sa din Venelles, Provence! Ciocolată NEAGRĂ și cu lapte 100% din Coasta de Fildeș, singurul adevărat mono-origine monovarietal din...
Spania, Sant Boi De Llobregat (barcelona)
CE FACEM ȘI CUM? - Ambalăm zaharuri în format individual (plic, tub, piramidal și zahăr cu agitator). - Produse și ambalăm cafea în capsule și monodoze. - Formulăm amestecuri și ambalăm îndulcitori. - Formulăm amestecuri și ambalăm Stevia. - Formulăm amestecuri și ambalăm cacao pudră. - Fabricăm ambalaje metalice de 2 și 3 Kg. pentru cafea boabe. - Proiectăm și construim mașini de vid pentru ca...
Distribuitor exclusiv Cargill: Amidon, Îndulcitori, Texturizanți, Cacao, Ciocolată. Distribuitor global de frunte pentru industria alimentară. Consultanță tehnică și soluții la fața locului. Ca partener al dumneavoastră pentru materii prime, suntem de 50 de ani printre partenerii de distribuție de frunte la nivel global în industria alimentară. Cu sediul nostru central în Olanda, 29 de filiale...
...- Estetică: Dincolo de calitatea lor gustativă și olfactivă, ciocolata noastră se distinge prin faptul că este fin decorată cu unt de cacao. Fabricăm, de asemenea, trufe, palete de ciocolată și oferim cutii de degustare.
Italia, Novi Ligure
Industria dulciurilor. Producția de ciocolată. Ouă de ciocolată. La noi, prelucrarea ciocolatei se face cu dragoste și atenție, respectând tradiția și calitatea, și se adresează tuturor tipurilor de ciocolată, de la cea cu lapte la cea amară, trecând prin cea albă sau cu alune. Gambarotta srl efectuează lucrările sale și pentru terți: cacao pudră, ciocolată amară, gianduiotti, turron de ciocolată, ciocolată, bomboane de ciocolată, ciocolată cu alune, ciocolată tartinabilă, dulciuri și zahăr, tablete de ciocolată și ouă de ciocolată.
Țările de Jos, Almere
... industrială sau o mașină de spălat crate pot fi livrate ușor și rapid. Datorită acestor specializări, suntem capabili să oferim un serviciu optim și profesionist. Nu livrăm doar unelte, echipamente și mașini pentru măcelării, brutării și companii de procesare a ciocolatei, ci dezvoltăm și echipamente speciale pentru industria alimentară, de cacao și ciocolată. Astfel, companiile găsesc la noi...
Belgia, Comines
Din 1923, ne dedicăm întreaga noastră expertiză realizării de ciocolată belgiană de cea mai bună calitate. O bucată din ciocolata noastră sau una dintre pralinele noastre este întotdeauna un moment de adevărată plăcere pentru orice iubitor de ciocolată. La Libeert, fuzionăm tradiția de familie cu expertiza, bazându-ne pe cele mai recente tehnici de producție pentru a crea o delicatesă din 100% unt de cacao pur, conform unei rețete de familie al cărei secret este bine păstrat.
Germania, Bremen
... și pudră de cacao, astfel încât o parte din valoarea adăugată să rămână în țara de origine. Suntem mândri de relația noastră personală cu produsele noastre. Le cunoaștem foarte bine, deoarece le importăm de la o mică cooperativă, foarte familiară nouă, din regiunea Vinces, Los Ríos din Ecuador.
Franța, Paris
... adăugate, în afară de cea a boabelor de cacao. Astfel, orice grăsime animală este exclusă din fabricarea ciocolatei noastre. Atelierul nostru este echipat cu unelte de odinioară și mașini de ultimă tehnologie, care permit maestrului nostru ciocolatier și echipei sale să producă un lucru ce îmbină calitatea cu originalitatea. Dispunem de un spațiu de fabricație în Oise, la marginea pădurii de Chantilly...
Belgia, Beerse
Ciocolata este pasiunea noastră! Chocolaterie Matthé folosește ciocolată de tip couverture cu 100% unt de cacao, care asigură un gust inegalabil. Chocolaterie Matthé este sinonim cu măiestria de trei generații. Datorită abordării orientate spre client, a fost înființată și o secție separată de ambalare. Astfel, ciocolateria răspunde cererii în creștere pentru produse gata de utilizare, care pot...
Belgia, Habay-La-Neuve
Deschis din februarie 2003, și inițial numit Théobroma cacao, Jean Le Chocolatier continuă să se depășească pentru a vă face să descoperiți noi arome... Atelier-magazin unde sunt produse artizanal mai multe zeci de sortimente de ciocolată. Descoperiți amestecuri interesante de ceaiuri, condimente, gemuri sudice și fructe cu ciocolată.
Franța, Marssac Sur Tarn
Ciocolățile YVES THURIES reprezintă măiestria unui chocolatier tradițional francez, Yves Thuriès. Ciocolateria produce ciocolată din unt de cacao pur. Aceasta produce tablete de ciocolată, cutii de ciocolată, macarons de ciocolată, bomboane de ciocolată și alte ciocolate rafinate cu rețete exclusive. Ciocolățile YVES THURIES sunt de o calitate excelentă și de o autenticitate deosebită. Acestea sunt comercializate în Franța și în întreaga lume.
Belgia, Gent
cacaOh! este într-o căutare neobosită de noi ingrediente, arome și creații. Procesul de producție tradițional, boabe de cacao prăjite și măcinate, compunerea ciocolatei adevărate: cacao, unt de cacao și, desigur, vanilie. Alegerea ingredientelor naturale, selectate cu subtilitate, care fiecare își aduc propriul caracter produselor noastre de ciocolată belgiană: delicioase, autentice și cu o notă surprinzătoare.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play