Franța, Paris
Din 2022, ELITOPHE SAS este o companie specializată în comerțul cu produse alimentare. În principal, ELITOPHE SAS este furnizor de cacao, în special cacao în boabe și dezvoltă cacao bio în semințe. Compania furnizează, de asemenea, boabe de cacao, soia, susan și arahide la nivel internațional. Acestea sunt produse naturale, biologice și provin din țări africane precum Coasta de Fildeș, Guineea sau Benin. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații!
Franța, Chazelles Sur Lyon
... cacao și materii prime, fără coloranți, conservanți sau arome. Producător de paste de tartinat fără ulei de palmă, din cacao. Producător de pastă de speculoos, umpluturi cu alune, produse fără zahăr pentru diabetici etc. Creativitate fără limite, nebunie imaginară, accent pe gust, tradiție, meșteșug și secrete de producție dau naștere unor paste de tartinat efervescente, crocante, cu piper de Espelette AOC, caramel cu unt sărat, cremă de speculoos și altele.
Suntem un producător de produse de patiserie. Produse în baza rețetelor proprii, dezvoltate pe parcursul a 70 de ani, precum și produse utilizând tehnologii moderne și metode de ambalare și confecționare. În oferta noastră bogată puteți găsi caramele (de lapte, mentă și cacao), toffee (de lapte și ciocolată), bomboane umplute, bomboane tari, sucuri și produse acoperite cu ciocolată (prune în...
Belgia, Ghislenghien
Belvas, cacao pur pentru ciocolate adevărate. Una dintre puținele ciocolaterii corecte din Europa, ciocolata de înaltă calitate produsă este etichetată Max Havelaar. De asemenea, s-a orientat spre bio: praline și ciocolată fără zahăr cu arome autentice, ingrediente pure și de calitate (doar Stevia, Maltitol și zaharuri naturale prezente în cacao și alune). Deviza noastră: doar natural, atât...
Bulgaria, Gabrovo
... fabricării ciocolatei este celebrată cu fiecare creație. Intrați în lumea noastră aromatică, unde aerul este umplut cu mirosul invitant al cacao-ului bogat și al dulciurilor calde. Aici, meșteșugarii pricepuți amestecă cu meticulozitate cele mai fine ingrediente, de la ciocolată catifelată la nuci și fructe provenite din surse locale, pentru a crea o varietate de delicii excepționale. De la ciocolata...
Italia, Villanova Mondovì
... uscate, până la realizarea produsului finit, inclusiv soluții de instalații de linie finală pentru ambalarea tabletelor, cremelor tartinabile și picăturilor de ciocolată. Inovația, versatilitatea și personalizarea sunt caracteristicile care disting mașinile Ideo Tecnica, ideale atât pentru atelierele artizanale, cât și pentru cele medii și mari.
Germania, Norderstedt
... ultimul rând unei competențe istorice în fabricarea ciocolatei, pe care am dobândit-o prin experiențele noastre în producția de confiserie și prăjirea boabelor de cacao. Prin producția proprie de ciocolată, putem garanta, de asemenea, un standard de calitate constant ridicat. TRADIȚIE ȘI INOVAȚIE Experiența noastră de peste 90 de ani în domeniul ciocolatei ne permite să oferim consultanță...
...Creată în 1991, compania de familie Les Chevaliers d'Argouges exportă din 2008 în întreaga lume ciocolata sa artizanală. Les Chevaliers d'Argouges vă oferă cutii și ambalaje de ciocolată artizanală, plăcinte și mendiants, fructe confiate, dulciuri din copilărie (cum ar fi suculițele de ciocolată) și produse bio provenite din comerț echitabil (ciocolată, orangette sau plăcinte negre). Calitatea este o prioritate pentru Les Chevaliers d'Argouges, așa că, în mod natural, compania a obținut denumirea „ciocolată pură din unt de cacao”, certificând că ciocolata nu conține grăsimi vegetale.
Spania, Totana
Magazin online de Ciocolată, Ceai și articole de decor, produse Bio și Vegane. Încearcă ciocolățile noastre Biologice și Vegane sau descoperă coșul nostru Cocoanature, special pentru a fi oferit cadou. Permite-ți simțurilor să se delecteze cu produsele noastre naturale.
Coasta de Fildeș, Bouaflé, District Of Sassandra-Marahoué
...Specializată în agricultura de subzistență (Banane, legume, porumb etc.) și de rente (Café cacao, Nuci de caju etc.), cooperativa colaborează cu toți membrii săi pentru a oferi produse agricole locale de calitate. Prin remobilizarea producătorilor și producătoarelor în jurul activităților agricole și proiectelor socioeconomice, membrii COOP. CA-COVIMA se angajează colectiv să răspundă nevoilor...
Germania, Wernigerode
...Compania Böhnke & Luckau GmbH își are sediul în Germania, în orașul Wernigerode. Acolo dezvoltă și construiește mașini și instalații complete pentru industria ciocolatei și le livrează în întreaga lume. Produse : - Sisteme de formare - Sisteme de dozare - Crocant - Sisteme de răcire - Ciocolată masivă - One-Shot - Forme pentru ciocolată - Picături de ciocolată - Instalații de turnare în coajă - Mașini de presă - Instalații de glazurare - Instalații verticale - Instalație XXL...
Germania, Wernigerode
... CHOCOTECH – Candy (dulciuri) (caramel, jeleu, crocant, fondant), cât și pentru Chocolate (ciocolată). CHOCOTECH vă oferă know-how-ul necesar și sistemele pentru a produce rapid, eficient și exact drajeuri de ciocolată de orice tip sau praline.
Belgia, Comines
Din 1923, ne dedicăm întreaga noastră expertiză realizării de ciocolată belgiană de cea mai bună calitate. O bucată din ciocolata noastră sau una dintre pralinele noastre este întotdeauna un moment de adevărată plăcere pentru orice iubitor de ciocolată. La Libeert, fuzionăm tradiția de familie cu expertiza, bazându-ne pe cele mai recente tehnici de producție pentru a crea o delicatesă din 100% unt de cacao pur, conform unei rețete de familie al cărei secret este bine păstrat.
Belgia, Beerse
Ciocolata este pasiunea noastră! Chocolaterie Matthé folosește ciocolată de tip couverture cu 100% unt de cacao, care asigură un gust inegalabil. Chocolaterie Matthé este sinonim cu măiestria de trei generații. Datorită abordării orientate spre client, a fost înființată și o secție separată de ambalare. Astfel, ciocolateria răspunde cererii în creștere pentru produse gata de utilizare, care pot...
Franța, Perpignan
CEMOI este o companie ale cărei activități se bazează exclusiv pe ciocolată. CEMOI produce ciocolată sub toate formele pentru scopuri industriale. Există ciocolată sub formă lichidă sau solidă: Îmbrăcăminte, batoane de patiserie, picături și chipsuri, cisternă, masă de cacao, … Pudră de cacao, pastă de glazură lichidă sau solidă, umplutură lichidă sau solidă,… Pentru a acoperi toate nevoile clienților săi, compania CEMOI dispune de o gamă foarte largă de produse dedicate ciocolatei, iar în plus, compania acoperă toate segmentele de produse, de la gama de bază până la gama foarte înaltă.
Belgia, Habay-La-Neuve
Deschis din februarie 2003, și inițial numit Théobroma cacao, Jean Le Chocolatier continuă să se depășească pentru a vă face să descoperiți noi arome... Atelier-magazin unde sunt produse artizanal mai multe zeci de sortimente de ciocolată. Descoperiți amestecuri interesante de ceaiuri, condimente, gemuri sudice și fructe cu ciocolată.
Carline aduce împreună inovația, rafinamentul și măiestria într-o gamă unică și versatilă de produse din ciocolată. Acordăm cea mai mare atenție selecției materiilor prime, dintre care multe sunt fabricate exclusiv pentru noi. Astfel, acoperirile noastre de ciocolată conțin doar unt de cacao autentic și vanilie naturală. Rețetele noastre sunt continuu rafinate și aplicate cu precizie de către...
... vieții care le-au fost până acum ascunse. Ca pionieri în domeniul produselor fine din cacao și ciocolată, contestăm convențiile existente și stabilim referințe pentru cea mai înaltă calitate. Cu o căldură deosebită și o pasiune pentru excelență, creăm un beneficiu unic pentru clienți și bine comun, inspirând oamenii către un consum conștient și un stil de viață responsabil.
... palatul cunoscătorilor, sunt selectate cele mai bune soiuri de cacao și materii prime de înaltă calitate. Ingrediente garantate fără OMG. Ciocolată etică și durabilă, cu unt de cacao pur și fără grăsimi vegetale adăugate. Lapte integral și unt proaspăt de la fermă. Corné Port-Royal este o rețea de aproximativ douăzeci de magazine în Belgia și 15 în Franța. Vă oferim o gamă largă de varietăți de praline.
Belgia, Gosselies
...Se folosesc doar ingrediente de calitate superioară și 100% unt de cacao pur pentru a le elabora. Perfecțiunea, diversitatea formelor și delicatețea excepțională a aromelor create au contribuit la renumele național și internațional al produselor sale, întotdeauna fabricate cu cel mai mare respect pentru tradiție, calitate și servicii. Ciocolățile BRUYERRE nu conțin conservanți. Pentru a satisface gusturile cele mai îndrăznețe ale iubitorilor de ciocolată, maeștrii ciocolatieri sunt constant în căutarea unor noi asocieri de arome. Bruyerre sau pasiunea pentru ciocolată.
Le chocolat des Français este o nouă marcă care oferă ciocolată artizanală, 100% unt de cacao pur și fabricată în Franța.
Franța, Bracieux
... laboratorul ciocolatierilor se adaugă laboratorul de acoperire, care transformă boabele de cacao din Sao Tomé în ciocolată de acoperire. În Octombrie 2008, Max Vauché a primit primul premiu Național „Stars et Métiers” la categoria "Strategia Globală de Inovație" pentru crearea ciocolateriei sale: acest dosar recompensează de asemenea demersul său solidar în favoarea producătorilor de cacao de pe insula Sao Tomé și Principe.
Franța, Marssac Sur Tarn
Ciocolățile YVES THURIES reprezintă măiestria unui chocolatier tradițional francez, Yves Thuriès. Ciocolateria produce ciocolată din unt de cacao pur. Aceasta produce tablete de ciocolată, cutii de ciocolată, macarons de ciocolată, bomboane de ciocolată și alte ciocolate rafinate cu rețete exclusive. Ciocolățile YVES THURIES sunt de o calitate excelentă și de o autenticitate deosebită. Acestea sunt comercializate în Franța și în întreaga lume.
Belgia, Gent
cacaOh! este într-o căutare neobosită de noi ingrediente, arome și creații. Procesul de producție tradițional, boabe de cacao prăjite și măcinate, compunerea ciocolatei adevărate: cacao, unt de cacao și, desigur, vanilie. Alegerea ingredientelor naturale, selectate cu subtilitate, care fiecare își aduc propriul caracter produselor noastre de ciocolată belgiană: delicioase, autentice și cu o notă surprinzătoare.
Franța, Quiberon
...cum ar fi pralinele, ganache-urile, caramelele, nougatinele, marțipanul… Vizitați magazinul online Henri Le Roux pentru a descoperi finețea și rafinamentul acestora! Acolo veți găsi asortimentele noastre de ciocolată neagră sau cu lapte, tabletele de ciocolată din boabe de cacao de mari origini! Lăsați-vă seduși și de caramelele Henri Le Roux, pe lângă deliciosul CBS®, există peste 10 arome fructate de descoperit! Fără a menționa celelalte delicii: Caramélier®, pastă tartinabilă cu CBS® (Caramel cu Unt Sărat), sau Bonsoncoeur®, o pastă tartinabilă fină din ciocolată.
Belgia, Oostende
Numai cele mai pure ingrediente, asta se simte! Gustul divin al deserturilor Herman începe cu materii prime de înaltă calitate. De aceea, folosim doar cele mai bune ingrediente cu un raport excelent calitate-preț. Coloranții, conservanții și aditivii nu sunt adăugați în produsele noastre. Lucrăm exclusiv cu ciocolată belgiană cu 100% unt de cacao (ambao), smântână adevărată, proteină pură și...
Franța, Perpignan
... de Fildeș, permițând urmărirea cacao-ului de la recoltare până la transformare. De la înființare, compania DIPA își are sediul în sediul istoric al grupului Cémoi, la Perpignan. Compania DIPA este acum al doilea producător francez și al treilea producător european de produse industriale. Această societate angajează aproximativ 200 de persoane, având un venit care a depășit 390 de milioane de euro în 2011.
Turcia, Istanbul
... și, de asemenea, avem relații de afaceri de lungă durată cu clienții noștri și cu furnizorii noștri globali de materii prime. Bind Chocolate este precis în facilitățile de producție. Folosim ulei de cacao 100% și producem ciocolată unică, naturală, făcută manual, în proporție de 100%. Combinăm diferite arome în produsele noastre. Colaborăm cu aproape toate hotelurile de cinci stele situate în...
Germania, Aalen
F.B. Lehmann GmbH este liderul în fabricarea echipamentelor pentru procesarea cacao și ciocolată. F.B. Lehmann oferă mașini și instalații complete pentru industriile de cacao, ciocolată, produse de patiserie, vopsele, lacuri și substanțe chimice. Portofoliul de servicii al F.B. Lehmann este foarte variat și include printre altele: • Curățare • Sterilizare • Spargere și decojire • Alcalinizare...
Belgia, Manaihant-Battice
... delicii. Pentru a vă face să vă lingiți degetele de ciocolată… O gamă largă de praline de ciocolată, praline cu mari lichioruri, mendiants, trufe, tablete umplute sau nu, creme tartinabile, bușteni din pastă de migdale acoperiți cu ciocolată, limbi de pisică autentice, adevărate paste de fructe, florentine, figurine de sezon umplute sau nu (Moș Nicolae, Paște, …), … și chiar articole garantate fără zaharuri adăugate!

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play