... din carne Çolakoğlu au fost înființate în 1953 de Seyit Sedat Orcan în instalațiile de abator din Bayraklı și, după 27 de ani de servicii aduse locuitorilor din Izmir, în 1980 au fost mutate în instalațiile din Doğançay, Karşıyaka, pentru a se adapta la condițiile de producție și tehnologie în schimbare. În 2007, au fost relocate în instalațiile din Menemen, conforme cu standardele europene, situate...
Sunt un meșteșugar, pasionat de bucătărie, gastronomie și masă bună... mai ales Trentino. Cu pasiune am moștenit activitatea istorică a familiei mele, măcelăria decarne proaspătă, prelucrarea și producțiade mezeluri. Am dorit să evoluez și să combin cu aceasta pregătirea și elaborarea specialităților din tradiția gastronomică culinară trentină, producțiade mezeluri tipice trentine. Prelucrarea...
Conriber este situată în localitatea Murchante, în provincia Navarra, în nordul Spaniei. O locație strategică excelentă pentru logistică. Experiență vastă și profesionalism ca „abator de iepuri” și „prelucrare a pielor de iepure”. Dedicată fiecărei părți în care se împarte producțiadecarne și comercializarea pielilor, combinație care diferențiază Conriber de concurență, deoarece, prin...
Activitatea noastră principală: suporturi pentru carne tocată pentru liniile decarne tocată, materiale de ambalare pentru carne, producțiade hârtie germinată, hârtie filtrantă, creponată.