Spania, Ripollet (Barcelona)
Antonijoan L.C. este un producător spaniol de produse din carne din 1976. Produsele noastre principale sunt: Bacon, Cârnați, Șuncă fiartă, Chorizo Rosario, Pateuri. Suntem specializați în sectorul comercial HORECA (Hoteluri, Restaurante și Catering). Suntem bazați în Ripollet (la 7 km de Barcelona) într-o fabrică de 3.000 m2, dotată cu echipamente industriale de ultimă generație și metode de produ...
Italia, Langhirano
Compania Barbieri Enzo se ocupă cu producția și maturarea șuncii și este asociată cu Consorțiul Prosciutto di Parma. Barbieri Enzo are sediul în Langhirano, provincia Parma, pe strada Case Schianchi 8. Printre activități: - producția de șuncă - maturarea șuncii - ambalarea șuncii - vânzarea șuncii - furnizarea de șuncă - mezelării - prosciuttifici...
Spania, Pobladura de Pelayo García
La Ferju, tradiția noastră meșteșugărească ne susține, având cunoștințe despre cele mai ancestrale tehnici de preparare a cârnaților și a sării. Materia primă este fără îndoială cea mai importantă parte pentru a obține un produs de înaltă calitate, de aceea punem un accent deosebit pe selectarea celor mai bune cărnuri, condimente și ingrediente, și, desigur, pe sărarea și maturarea naturală, toate...
Belgia, Tienen
Vânzătorul en gros de carne Jos Leemput este o afacere de familie specializată în comercializarea și tăierea cărnii de porc, vițel, miel și vită în Tienen. Furnizăm în principal către magazinele de produse alimentare și măcelării din întreaga regiune din jurul Tienenului, dar și în restul Belgiei. Toată carnea noastră de vită, porc, miel și vițel din Tienen este procesată cu măiestrie. Animalele ...
Polonia, Skała
Zakład Rozbioru Mięsa AL-EM De 30 de ani, ca firmă de familie, ne ocupăm cu producția de carne de porc, vită, vițel și păsări. În fiecare zi, procesăm aproximativ 60 de tone de carne. Furnizăm angros, unități de procesare a cărnii, magazine, restaurante și hoteluri, precum și cantine, școli sau spitale. Pentru sectorul gastronomic, oferim porții de carne cu greutăți adecvate, ceea ce va eficienti...
Belgia, Torhout
Wild Vermeersch BVBA este specializată în oferirea de vânat. Acest lucru se face în diferite tăieturi, ambalaje, precum și prețuri. Încercăm să aducem un strop de natură pe masa dumneavoastră. În acest sens, ținem cont de următoarele aspecte: - Calitate: Pentru noi, nu este un cuvânt de marketing ieftin, ci un cuvânt cu o semnificație reală. Astfel, compania noastră este certificată la nivel înalt...
Spania, Rielves-Toledo
Mecanova este o companie spaniolă care concurează pentru a conduce sectorul de BUNURI DE ECHIPAMENT PENTRU INDUSTRIA CĂRNII, alături de companii germane și daneze de ultimă tehnologie. Mecanova dispune de un activ esențial, echipa sa umană, pasionată de tehnologia aplicată proceselor industriale cărnii.
Belgia, Oostende
Delicioase pateuri, terine de carne și mousse-uri de o calitate excepțională, realizate cu ingrediente de înaltă calitate, selectate cu grijă. Ambalate cu cea mai mare atenție conform specificațiilor clientului. Pateuri subtile care nu sunt doar o plăcere pentru limbă, ci și o încântare pentru ochi. În plus, sunt realizate exclusiv la comandă. Întotdeauna proaspete în momentul livrării. Coapte în ...
Spania, Cumbres Mayores
Balkis Gourmet este o companie gândită și maturată timp de peste zece ani. Acest proiect a luat naștere în urmă cu 15 ani, în timpul unei călătorii în munții Sierra Nevada, în Granada, Spania. Am ales deliberat să producem o mezelărie gourmet de lux. Această producție este naturală și organică. Toate produsele noastre provin din cele mai nobile părți ale animalului și din condimente de primă calit...
Carne de vițel, în toate formele sale. De la carcase întregi la bucăți și ambalaje personalizate: le găsiți la Vanlommel. Cu cea mai mare încredere. Inspectare, tăiere, ambalare: toată munca noastră este perfect adaptată dorințelor dumneavoastră. Specializarea noastră profundă vă garantează carne de vițel de cea mai bună calitate.
Franța, Vigan (Le)
Compania THOCAVEN este specializată în creșterea rațelor. Hrănim rațele cu porumb boabe pentru a garanta produse sănătoase și naturale. Vă oferim o gamă completă de carne de rață, cum ar fi foie gras, magret, confit, tournedos, rillettes, cârnați, pulpe...
Din anii 1950, numele Kraus reprezintă calitate înaltă, meșteșugită, în domeniul specialităților din carne și cârnați. În prezent, compania este condusă deja de a treia generație de Dennis Kraus. De asemenea, nu ne ferim de inovațiile și noutățile vremurilor actuale și explorăm noi căi cu magazinul online și automatul de vânzare, unde poți face cumpărături 24/7. Ceea ce a rămas „vechi” sunt rețete...
Franța, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE colaborează îndeaproape cu profesioniștii din domeniul gastronomiei pentru a oferi soluții pentru activitatea lor de catering și pentru a-i aproviziona cu foie gras. EURALIS GASTRONOMIE dispune de mai multe mărci în funcție de piețele căutate, cum ar fi ROUGIÉ, MONFORT sau JEAN STALAVEN. Suntem specialiști în creșterea și transformarea rațelor și gâștelor.
Belgia, Lille
Jepro este o afacere de comerț cu amănuntul și en-gros specializată în produse din carne, gustări și o varietate de produse congelate. Jepro este producător de produse din carne (felii de carne, preparate din carne și carne gătită), produse pentru grătar și produse personalizate.
Spania, Caldes De Montbui
Selectăm și calibrăm intestine naturale de porc, miel și vită, și importăm, de asemenea, din diferite țări. Distribuim exclusiv intestine naturale, pentru a oferi clienților noștri un produs de cea mai înaltă calitate. Există multe beneficii ale umplerii în intestine naturale, printre care evidențiem: Permeabilitatea produsului la vapori, fum și gaze. O elasticitate mai mare în timpul umplerii. Un...
Belgia, Geel
Carne de pui și mese gata preparate.
Grecia, KALAMATA
Cârnați și slănină tradiționale de țară. Tradiție de peste 70 de ani, trei generații de meșteșugari în carne. Cârnați cu portocale, cu roșii uscate, cu praz, pui, vită, fierte, afumate. 80% - 85% carne proaspătă de porc sau vită sau pui, ierburi aromatice, plante, condimente. Calitate, tradiție, gust puternic, aromă. Toate produsele noastre conțin carne proaspătă și 100% ingrediente pure.
Italia, Chiuro
La nostra Azienda conta oggi su due stabilimenti produttivi. A Chiuro si trova lo stabilimento dedicato alla produzione composto da un’area di quasi 3500 mq che accosta alla nostra decennale tradizione artigianale tecnologie d’avanguardia e controllo computerizzato in ogni fase di lavorazione. È qui che la materia prima viene lavorata seguendo minuziosamente i processi di produzione e stagionatura...
Belgia, Nazareth-Eke
Atât de mult mai mult decât un furnizor de carne: un partener de încredere pentru cateringi. Cateringurile, bucătăriile mari și formulele din HoReCa sunt de mulți ani publicul nostru țintă de încredere și apreciat la De Bruycker. Cateringul este a doua noastră natură. Ascultăm cu atenție nevoile dumneavoastră, astfel încât să știm exact ce aveți nevoie și ce așteptați de la noi. La De Bruycker, ...
Țările de Jos, Venray
Janssen Foods este o companie internațională care activează în importul și exportul de carne. Toți furnizorii cu care colaborează Janssen Foods sunt certificați (Haccp, ISO, BRC, IFS) și selectați cu atenție, fiind verificați în ceea ce privește calitatea produselor și siguranța alimentară, pentru a ne asigura că îndeplinesc cerințele Janssen Foods. Janssen Foods aplică standarde înalte. Datorită ...
Turcia, Istanbul
Fondată în 1967, İncioğlu Gıda A.Ş funcționează ca măcelărie și cafenea, restaurant și steak house, la dispoziția dumneavoastră cu puncte de vânzare angro și cu amănuntul.
Belgia, Ingelmunster
Dobbels este un producător de carne fină. Oferă: Carne marinată, Bacon, Șuncă, Diverse (Pâine de carne, Galantine, Slănină), Carne de vită, Cârnați, Plăcinte.
Polonia, Dębno
Izmir este un producător de kebaburi care activează în industria cărnii de peste 35 de ani. Compania se mândrește cu un capital 100% polonez, iar anii petrecuți pe piață au permis acumularea de experiență, datorită căreia compania s-a poziționat ca lider în domeniul său. Producătorul de kebaburi oferă amestecuri de carne în multe configurații diferite de gust și volum, însă compoziția amestecului ...
Am colaborat întotdeauna cu fermieri locali, oferind clienților noștri calitate selectată din Renania-Palatinat. Specialitățile noastre sunt găluștele de ficat și Saumagen.
Belgia, Poederlee
Compania New ELV bvba a fost înființată în 1995 ca o firmă specializată în chifteluțe și produse din carne tocată. Aceștia își prepară produsele într-un mod tradițional, pe baza unor rețete care există de foarte mult timp. Ei reușesc să păstreze meșteșugul tradițional. Ca adevărați meșteșugari, ne asumăm această responsabilitate, deoarece calitatea este o obligație a meșteșugului tradițional.
Italia, Airola
Sabatino Cillo, tânărul măcelar elvețian, a fondat Salumificio Cillo în 1985 în teritoriul caudino. Determinarea sa și pasiunea pentru inovație l-au făcut un pionier în domeniu, similar cu Steve Jobs. Prin crearea Filierii cărnii certificate în 2019, a garantat clienților calitatea și proveniența cărnii. Marca Cillo Experience oferă produse gastronomice de înaltă calitate, derivate din cele mai bu...
Belgia, Florenville
Blaise salaison este specializată în produse de terroir de înaltă calitate, fabricate în mod artizanal, fără adăugarea de produse chimice. Salaisons precum cârnații, nucile de jambon și cobourgs sunt afumate tradițional cu rumeguș de fag, această fabricare respectând rețete și procese strict artizanale. Exclusivitățile precum cârnatul cu bere Orval, cârnatul cu miere sau gulerul cu ceapă au, de-a ...
România, Bacau
Italia, Langhirano
De peste 40 de ani, Monica & Grossi produce prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo și prosciutti cotti. În plus, comercializează Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta, culatello con cotenna. Se selectează carne națională de cea mai bună calitate, prelucrată cu mare experiență de maeștri prosciuttai și trecută prin stagionare în medii aerisite de clima ideală d...
Franța, Perpignan
...n°1 în vânzări în raioanele de mezeluri ale magazinelor pe care le livrăm, produsele noastre sunt specialități catalane fabricate în valea Garrotxa din Catalonia, Spania. Fuets aromatizate sau naturale, cârnați aromatizați sau naturali, chorizo dulce sau picant, nuci de jambon, 1/4, 1/2 sau jambon serrano întreg dezosat, o gamă largă de felii ambalate sub vid, piept sărat, lomo etc. ... gama noastră răsfață de 10 ani mii de turiști care vin în vacanță în regiunea noastră.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play