Italia, Imperia
... doar acid citric (acidifiant) și acid ascorbic (antioxidant). Fără caju, germeni de grâu sau alte ingrediente străine tradiției liguriene. Pesto DOP din busuioc genovez fără usturoi are o culoare verde intensă și se caracterizează printr-un gust proaspăt și delicat. Eticheta produsului În secțiunea 'Atașamente' veți găsi eticheta cu datele nutriționale și alte informații despre produs. Asocieri...
Germania, Bad Bramstedt
...Dacă îți place bucătăria mediteraneană, atunci nu poți să eviți busuiocul nostru uscat. Aroma intensă te transportă automat înapoi pe malul Mediteranei sau în zilele cu spaghete din copilărie. Busuiocul este, alături de ingrediente precum ulei de măsline, usturoi, parmezan sau pin, un ingredient de bază pentru orice pesto bun. Dar cu toții îl cunoaștem și îl iubim, desigur, din bucătăria...
Franța, Maubeuge
... rafina cărnurile! Marinada noastră Oued-Amlil este compusă din usturoi și ierburi aromatice de foarte bună calitate. Aceasta va aduce o notă gastronomică demnă de marii bucătari cărnii de tip miel, vițel sau vită. În mod deosebit rafinată, amintește de rețete precum Maître d’hôtel sau sosurile pentru melci. Ușor de utilizat și gata de folosit, această marinadă Oued-Amlil se distinge prin culoarea sa verde și gustul de tip unt-pesto. Restaurantele, snack-urile, fast-food-urile și măcelăriile care folosesc această Referință: ART0012...
Franța, Cournon D'auvergne
...GEAC Dou Chonlai Nuci din Périgord Sfaturi de utilizare Condimentul ideal pentru a însoți paste, gnocchi, poate fi folosit pentru a umple somonul în folie sau se poate întinde pe tartine cu legume. Se întinde pe pizza, tarte sărate, bruschette sau se adaugă în prăjituri sărate. Acest pesto se poate adapta după bunul plac! După deschidere, se păstrează la rece și se consumă în termen de 5 zile. Energie: 171 kJ (41 kcal) Grăsimi: 3,2g Din care acizi grași saturați: 0,4g Carbohidrați: 2,2g Din care zaharuri: 2g Proteine: 0,7g Sare: 0,6g...
Bulgaria, Sevlievo
...Trei gusturi diferite 1. Pastă de roșii cu măsline și pesto 2. Pastă de nuci 3. Paste cu usturoi și pătrunjel Tăieturi disponibile: Pachet de 12 buc. Pachet de 60 buc. Materii prime utilizate: Carne de melci Helix Aspersa Maxima, coji de napolitane crocante în formă de melc, Unt de vacă (86% grăsime), pastă de roșii, măsline, nuci, ceapă, usturoi, condimente, vin alb Metoda de preparare: gata pentru consum direct. Se încălzește într-un cuptor preîncălzit la 200 °C timp de 12 minute. Se servește cald. Depozitare: – 18 °C...
...Usturoi cu pesto 2.9 kg antipaste de legume la grătar din regiunea PACA Marseille Franța Usturoiul cu pesto va fi ideal pentru a însoți preparatele dumneavoastră. Ingrediente Usturoi (55%), ulei de floarea-soarelui, busuioc, caju, nuci, grana padano DOP (lapte, sare, cheag, lizozim de ou), amidon de cartofi, oțet, sare, zahăr, ulei de măsline extravirgin. Antioxidant acid ascorbic E300. Regulator...
Franța, Mietesheim
...% vegan, acest pesto cu măsline nu conține brânză sau alte produse de origine animală. Măsline verzi* (43%), ulei de floarea-soarelui*, roșii uscate* , măsline negre* (7%), usturoi*, sare marină, ulei de măsline*, ardei iute*, oțet de alcool*. * : Produse provenite din agricultura ecologică...
Grecia, Corinth
...Paste tagliatelle cu melci, usturoi și pătrunjel. Un gust clasic și delicat franțuzesc! Pentru un gust mai bogat, poți adăuga brânză rasă deasupra, o poți combina cu „Sosul Pesto cu Melci” sau poți urma rețeta de pe cutie. Fără coloranți, arome și conservanți artificiali. Gata în 6 minute.
Franța, Arles
...L'artisan Popol Muștar cu pesto. Ingrediente: semințe de muștar, apă, oțet, pesto 8% (busuioc, ulei de floarea-soarelui, brânză (lapte), apă, ulei de măsline, sare, usturoi, amidon de manioc, amidon de cartofi, suc de lămâie concentrat), sare, zahăr, conservant Sulfit acid de sodiu...
Franța, Ham
... puțin iute decât usturoiul obișnuit. Este, de asemenea, mai ușor de digerat decât acesta, dar aroma sa este la fel de intensă. Pistou este o rețetă tradițională, originară din Provence, care își trage numele din Pesto italian. Aceste 2 rețete, deși foarte similare și inspirate una de cealaltă, sunt complet diferite. În timp ce "Pesto Genovese" este preparat cu busuioc, ulei de măsline, usturoi, brânză și pin, Pistou conține doar busuioc, usturoi, ulei de măsline și nimic mai mult. Referință: AR801233 Ean13: 3760306801233...
Slovenia, Krmelj
... cu ingrediente naturale, aceste tăiței de spaghetti sunt o sărbătoare pentru simțuri. Fie că sunt asociate cu un sos marinara clasic, amestecate într-un pesto cu sfeclă sau combinate cu un sos cremos de spanac și usturoi, aceste fire colorate de spaghetti aduc o explozie de aromă și atractivitate vizuală preparatelor tale de paste. În plus, ca toate produsele noastre, sunt organice și prietenoase...
Franța, Grigny
...Un sos italian tradițional, preparat cu busuioc (33%), usturoi, brânză și semințe de pin. Delicios cu paste, gnocchi sau ca sos pentru mozzarella. AMBALARE: 6 x 1 kg = 6 kg...
...Sosul JOSEFA Pesto este un sos proaspăt și aromatic, realizat din busuioc maltez parfumat, nuci, brânză, ulei de măsline și usturoi. Sosul Pesto de busuioc se potrivește perfect cu paste fierte al dente. Poate fi servit și ca acompaniament pentru sosuri de pește, toppinguri pentru pizza și canapele.
Franța, Malataverne
Austria, Obernberg Am Inn
...Smartbox este un ambalaj complet imprimabil, potrivit pentru diverse amestecuri de condimente, sosuri, pesto sau diferite tipuri de ceai. Fie ca este un acompaniament picant sau un topping mediteranean, cu sosurile și pesto-urile noastre, o experiență intensă a gustului este garantată. De la Sweet-Chili la ceapă-usturoi, de la bruschetta la roșie, diversitatea specialităților noastre nu cunoaște aproape nicio limită. În plus, ambalajul nostru de dimensiuni medii este, de asemenea, excelent ca ambalaj personalizabil pentru diverse tipuri de ceai.
Franța, Aiguilhe
... tipice și tradiționale pe bază de carne franțuzească, miel (rasă neagră din Velay), vițel din Velay și Forez, fin gras din Mézenc, porc din Haute-Loire. Cap de vițel, picioare de porc, maouche lozérienne, potée auvergnate, găină la oală, blanquette de vițel. Gamă de sosuri tradiționale franțuzești, sos gribiche, sos meurette, sos ravigote, sos verde, sos madere, sos à la diable, aioli. Gamă de pestouri din ierburi, pesto cu usturoi sălbatic, pesto cu urzici. Sos, sos de friptură, produs din Franța, bucătărie tradițională franțuzească gătită de un bucătar. Lucru la comandă.
Italia, dolcedo
Oleificio artizanal situat în extremul ponent ligur. gamă largă de produse tipice, cum ar fi gemuri, pesto, ton, ulei de măsline și ulei de măsline extravirgin de calitate taggiasca. multe pateuri de măsline, anghinare, roșii, ardei, ciuperci, nuci, nuci și ciuperci porcini, și, desigur, pesto genovez, pesto cu salvie, pesto picant, pesto cu urzici și pesto fără usturoi. posibilitate, pentru...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play