...Sezonul 2019-2020, a fost recoltat în luna octombrie, când era încă verde și conținea cea mai mare cantitate de polifenoli, din măslinele de tip YAMALAK SARISI (YAMALAK KABASI) din regiunea Aydın. Valoarea acidității este de maximum 0,2%. S-a realizat presare la rece la o temperatură maximă de 22°C. Este potrivit pentru consumul crud dimineața. Valoarea polifenolilor: 450 mg/kg Fructuozitate: 5 Amăreală: 5 Pârjolire: 5.5 Aromă: evocă ceai verde, oregano, măr, pară de tip devici, iarbă. Este disponibil la vânzare filtrat pentru a-și menține prospețimea mai mult timp.
Muntenegru, Podgorica
...Numele produsului: Pizzles de vită congelate Natura ambalajului: Bază solidă, cutie ondulată, căptușeală interioară din plastic Greutatea cutiei: 20 kg greutate fixă Greutate variabilă: 0,36 kg per animal Termene de valabilitate: 2 ani Informații necesare pe etichetă: Data congelării, data ambalării, data limită de utilizare Informații despre măcelărie: Vârful trebuie să rămână pe pizzles. Pizzles sunt spălate cu apă rece și apoi răcite peste noapte. Îndepărtați tot grăsimea și carnea roșie înainte de ambalare.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play