Italia, Radicofani
...Este un brânză produsă din lapte de oaie la o temperatură de aproximativ 30/32°C. Cu acest tip de transformare, se obține un pecorino cu pastă albă, ușor sfărâmicioasă, cu un gust uscat și delicat. Producția este prevăzută în două dimensiuni: una în format de bol, cu o greutate de aproximativ 1,450 kg, cealaltă cu margini drepte, cu o greutate de aproximativ 1,900 kg. Înainte de comercializare, este tratată pe crustă cu un plasticoat de culoare neagră. Maturarea durează aproximativ 60/70 de zile.
Italia, Martina Franca
...Pecorino Agrodolce este un brânză cu un gust aromatic și foarte caracterizat, rezultat din întâlnirea notelor picante ale pecorino-ului semi-maturat și celor foarte dulci ale vincotto-ului proaspăt. Crusta consistentă de culoare cap de mort învăluie o pastă friabilă și ușor topită, cu nuanțe de lapte, must proaspăt și vin. Această brânză este ideală pentru cei care caută un gust exclusiv și reprezentativ al teritoriului, perfectă pentru a îmbogăți preparate și aperitive.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play