Italia, Radicofani
...Este un brânză produsă din lapte de oaie pură. Greutatea sa este de aproximativ 7,500 kg. Canestrato păstrează și mai intens gustul antic al brânzei. Tradiția este mereu vie în producția noastră, datorită dedicării noastre de a căuta și a îngriji ceea ce este mai prețios și de neuitat, transmis din cultura agricolă străveche în domeniul lactatelor. De fapt, în produsele noastre se pot regăsi acel gust și aromă poate astăzi puțin uitate, iar canestrato poate fi dovada acestui lucru. Maturarea sa este de minimum 4 luni și poate fi disponibil și în ambalaj vidat, greutăți de 1/2, 1/4, 1/8.
Italia, Martina Franca
...Pecorino Agrodolce este un brânză cu un gust aromatic și foarte caracterizat, rezultat din întâlnirea notelor picante ale pecorino-ului semi-maturat și celor foarte dulci ale vincotto-ului proaspăt. Crusta consistentă de culoare cap de mort învăluie o pastă friabilă și ușor topită, cu nuanțe de lapte, must proaspăt și vin. Această brânză este ideală pentru cei care caută un gust exclusiv și reprezentativ al teritoriului, perfectă pentru a îmbogăți preparate și aperitive.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play