Franța, Rabastens De Bigorre
...Terină de porc cu magret afumat VPF în 180g - Jean Brunet...
Bulgaria, Rakovski
...Pate de ficat de rață (paste de foie gras) în conservă, 0.150 kg Ingrediente: Ficat de rață, 90% apă, porto, zahăr, sare, condimente, antioxidant E316, conservant: E250 Depozitare: A se păstra într-un loc uscat și răcoros. Temperatura de depozitare: 0 ° până la 4 ° C. A se păstra la frigider după deschidere. A se consuma în termen de 3 zile. Se servește cu toasturi calde sau pâine de țară. Preț: 4,50 €...
Franța, Brive La Gaillarde
LA CORREZIENNE este un magazin online și un magazin în Brive-la-Gaillarde, care oferă diverse produse artizanale pentru a vă face să descoperiți terroir-ul din Corrèze, Franța, și pentru a împărtăși cu dumneavoastră cele mai bune produse din această regiune. De la gastronomie, la articole de decor, cuțite, lumânări, bijuterii sau cosmetice, veți găsi totul pe magazinul nostru online. Selectăm cele...
Franța, Objat
...rillettes de rață cu foie gras, prepelițe umplute cu foie gras, flauturi de magret cu foie gras, pateuri cu castane și foie gras. - Mâncăruri gătite: paupiettes de rață cu foie gras, varză umplută cu foie gras, sauté de rață cu ciuperci, cassoulet cu confit de rață, confit de rață, confit de gâscă, ciuperci gătite. - Pateuri regionale: pateu corrézien, pateu cu prune și foie gras, terrină forestieră...
Franța, Badefols Sur Dordogne
Domeniul de la Barbe, cunoscut și sub numele de Foie Gras Kuster, produce foie gras de rață și foie gras de gâscă. Domeniul oferă foie gras fără aditivi sau conservanți chimici. De asemenea, comercializează specialități din foie gras, pateuri, rillettes, grattons, confituri, gâturi, specialități confiate, magreturi uscate, precum și preparate gătite, cum ar fi cassoulet-ul Périgourdin. În...
Franța, Montfort En Chalosse
Fondată în 1982, cooperativa FOIE GRAS DE CHALOSSE reunește astăzi 80 de producători. Dornici să își păstreze know-how-ul, tradițiile locale și să valorifice calitatea produselor lor, crescătorii s-au angajat încă din 1999 în demersul Label Rouge. Toate animalele sunt crescute în aer liber, îngrășate cu porumb boabe în parcuri colective. Ele au o vârstă minimă de 104 zile când intră în cooperativă. Cooperativa FOIE GRAS DE CHALOSSE produce ficat gras, gâturi, confituri, piepturi, manșete, rillettes, terrine și pateuri de rață.
Franța, Laguiole
La DROSERA GOURMANDE este o companie specializată în fabricarea artizanală a specialităților alimentare regionale. LA DROSERA GOURMANDE produce astfel numeroase alimente pe bază de rață, cum ar fi foie gras, blocuri de foie gras, mousse de foie gras, gâturi, confituri, piepturi de rață etc. Compania oferă de asemenea tripouri, cârnați, pateuri, fritons, cassoulet, galantine, terine pentru aperitiv și terine de vânat.
Franța, OSSES
Situată în Țara Bascilor, compania ARNABAR este specializată în fabricarea de foie gras și produse basce. Astfel, aceasta produce și comercializează următoarele produse tradiționale: bloc de foie gras, foie gras întreg, foie gras semi-copt, confit de rață, axoa, rețete basce, pateuri și rillettes, cârnați, produse din carne sărată, ardei iute de Espelette, vinuri și băuturi din Țara Bascilor, specialități dulci, produse din mare etc. ARNABAR oferă, de asemenea, colete gourmet care pot fi oferite ca și cadouri pentru companii.
Franța, Barcus
LA FERME UHARTIA este specialistul în rața de fermă. Am înființat o fermă tradițională de rațe și un atelier de îngrășare cu porumb înainte de a ne lansa în fabricarea artizanală a produselor din fermă în spațiile noastre conforme cu normele CEE. Astfel, vă oferim o gamă largă de produse pe bază de rață, cum ar fi foie gras de rață de fermă, confit de rață, rillettes de rață, pateuri cu foie gras și preparate gătite, cum ar fi daube de rață sau colțunași umpluți.
Portugalia, Sintra-Abrunheira
Dhc, disponibilă din 1997, este o companie specializată în comerțul cu produse alimentare: Somon afumat, Ton, Cod, Pește spadă afumat, Icre de somon, Icres de pește, Anșoa, Pateuri și Foie Gras de rață, gâscă, perdigă și fazan, Magret de rață, Curmale cu bacon, Rilletes, Aluat fraged, Aluat sfărâmat, Aluat aerat, Filo, Brick, Brânzeturi italiene, grecești și spaniole Mozzarelle, Mascarpone...
... De la andouille din Guéméné la piept de rață afumat din Sud-Vest, de la andouillette din Troyes la pateuri sau rillettes din Le Mans, de la foie gras de rață la pui de Bresse, de la Cantal vechi la Saint Maure de Touraine, carne de vită din Aubrac la porc negru din Bigorre, de la biscuiți roz din Reims la patiseria Four quarter breton, fără a uita vinurile din Bordeaux, Burgundia sau Valea Loarei...
Franța, Lanzac
...comercializează antreuri precum rillettes de rață și pateuri pe bază de foie gras, dar și specialități precum confitul de rață cu portocale și cassoulet Lanzaguais. Ferma de Grezelade dispune, de asemenea, de o gamă largă de colete de produse regionale. Produsele sunt vândute în propriile noastre magazine, în magazinele de delicatese și în restaurante. O sală de seminar conectată, precum și o sală de mese sunt în construcție pentru anul 2016.
Belgia, Ronquières
Ferma de Landrifosse este specializată în principal în foie gras (ficat crud și ficat semi-copt). De asemenea, oferă magret de rață mulard, pateuri (pe bază de carne de porc, vițel și carne de rață), rillettes de rață, sânge de Crăciun, pulpe de rață confiate, gâturi confiate, cassoulet, gemuri (ceapă, cicorii, șalotă, chutney), brânzeturi, miere, uleiuri, oțeturi,…...
Spania, Cassà De La Selva-Girona
Specialiști în preparate din rață. Foie gras de rață. Produse de delicatese. Mezeluri și preparate gătite. Carne, umăr și mezeluri gătite. Păsări și pateuri. Specialități din rață. Carne friptă.
Franța, Montaut
Fondată în 1920, Casa LAFITTE este, de patru generații, specializată în gastronomia Landeză. Casa este adevăratul specialist în rața grasă tradițională. Ea produce foie gras de rață și de gâscă, confituri, magret, aripi și pulpe de rață. De asemenea, oferă antreuri și preparate gătite, cum ar fi pateul de rață, spuma de rață, rillons și rillettes, pateuri tradiționale, terine, pateuri semi-gătite...
Franța, Hagetmau
Din 1929, compania BESSE FOIE GRAS este specializată în producția și comercializarea foie gras. Astfel, compania oferă foie gras semi-gătit, foie gras de rață, foie gras de gâscă și specialități din foie gras. De asemenea, oferă terine, pateuri, confit de rață, cassoulet-uri din Landă, precum și colete gourmet pentru comitetele de întreprindere.
Franța, Pamiers
Specialități gastronomice din sud-vest: Caprices Ariegeois este o afacere de familie din Ariège, la poalele Pirineilor, care vă oferă produse locale, preparate tradiționale din sud-vest, printre care se numără tradiționalul ficat de rață întreg, conserve gătite în grăsime de rață, pateuri de casă, terrină de rață cu portocale, confituri și colete gourmet.
Franța, Frespech
Compania de familie SOULEILLES FOIE GRAS produce foie gras din generație în generație. O creștere tradițională, o alimentație sănătoasă, o hrănire respectuoasă față de animal și un savoir-faire unic permit companiei să producă produse de înaltă calitate. Pe lângă foie gras, compania oferă clienților săi terine, pateuri, creme de foie gras, piept de rață, cârnați, grăsimi, gâturi, fâșii de rață, tournedos de rață, cârnați de rață, coaste de rață etc. De asemenea, comercializează preparate delicioase.
Belgia, Liege
La Vielle Abbaye este specialist în mezeluri fine. Oferă o gamă largă de produse: budinci, sambas, pateuri, cap de vițel, șuncă, cârnați, pâine de carne, produse sărate, varză murată, specialități italiene, gaumaisă, spaniole, urechi de porc, picioare de porc, cap presat, aspic de legume, produse de sfârșit de an (rață umplută, budincă albă cu nuci, pasăre umplută, pintă umplută, budincă neagră cu mere, purcel umplut, budincă albă cu struguri sau cu varză,…), bile, chorizo, file american, șuncă de Parma, roastbeef prăjit,…...
Franța, Foix
...Într-un mediu natural și autentic, familia ROUCH păstrează, din 1870, elaborarea unor produse adevărate de terroir, rustice și pline de savoare. Jambon de Pays Ariégeois, cârnați uscați de ficat, cârnați sub cenușă l'Ariégeois, foie gras, confit de rață, pateuri de mistreț, de cerb etc... Charcuteria ROUCH își elaborează produsele în laboratorul său autorizat conform normelor europene, la Ferrières în Ariège.
Franța, Toulouse
Dotată cu un site de fabricație modernizat la porțile Toulouse-ului, compania de familie SAS SAMARAN păstrează o adevărată măiestrie tradițională, combinată cu un mediu normat și din ce în ce mai controlat. Produsele sunt întotdeauna gătite în mod artizanal, iar diferitele rețete de pateuri, confituri, terine, cassoulet cu confit de rață... se inspiră din bucătăria regională, leagănul familiei...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play