...Parmigiano Reggiano DOP este rodul unei lucrări artizanale pricepute, transmise din generație în generație. Asociații îl produc conform metodei tradiționale, în provincia Mantova, pe malul drept al râului Po. Disponibil în diverse dimensiuni și stagionări, care variază de la un minim de 14 luni până la 30 de luni de maturare.
Italia, MILANO
...Între 20 și 26 de luni, Parmigiano Reggiano atinge maturitatea potrivită pentru a-și exprima caracteristica de savoare, dar păstrează încă note de gust tipice brânzei tinere. Oferă astfel pe palat arome de unt topit, lapte și iaurt, unite cu un gust de fundal fructat care amintește de banană și ananas, într-un echilibru delicat între dulce și sărat. Brânza se prezintă friabilă și granuloasă, de o culoare galben-pălărie. KG 35.000 GREUTATE FORMĂ ÎNTREAGĂ PREȚ PE KG ÎN EURO 7,00 EXPIRARE 15/10/2025 MINIM DE COMANDĂ 50 FORMĂ ÎNTREAGĂ...
Italia, Misano Adriatico
...Delicioase gustări cu Parmigiano Reggiano proaspăt, făcut cu DOP. 5 batoane de 20g de brânză maturată pentru o experiență delicioasă de gust. Sănătos, bogat în calciu, proteine și aromă. Perfect ca gustare rapidă sau ca o adăugare sănătoasă la masa ta.
Franța, Paris
Ca un distribuitor alimentar de renume, Eco Business excelează în distribuția de produse alimentare de mărci naționale de prestigiu. Suntem partenerul dumneavoastră de încredere pentru un aprovizionare fiabilă, de calitate superioară și durabilă. Angajamentul nostru față de excelență se reflectă în selecția noastră atent aleasă de mărci, printre care se numără Ferrero, JDE și multe altele. Indife...
Franța, Marseille
... Parmigiano Reggiano. Brânza este complet naturală, fabricată din lapte crud care nu poate fi tratat termic. Singurul aditiv permis este sarea. Producția de Parmigiano Reggiano reprezintă aproximativ 18% din producția de lapte italian și aproximativ 95% din producția din zonele sale de producție.
Italia, Milano
...Confettura Extra di Pera Coscia și prețios miele di Tiglio. Fără zaharuri adăugate și conservanți. Doar fructe proaspete de sezon și miele artizanal de producție proprie. 100% made in Italy. Pentru a obține cea mai bună consistență se recomandă consumul la o temperatură între 5-10 °C. Ingrediente: Pera 65%, miele di Tiglio 35%. ABBINAMENTI Excelentă pentru a însoți brânzeturi cu o lungă maturare, cum ar fi Parmigiano Reggiano, pecorini; erborinate precum Gorgonzola și Roquefort.
...Parmigiano Reggiano de 30 de luni este un concentrat de savoare, sfărâmicios și granulat, cu un aromă puternică. Savoarea sa caracteristică îl face un triumf pentru papilele gustative. Maturarea îndelungată îl transformă într-un produs foarte digerabil și bogat în elemente nutritive, fiind indicat pentru persoanele intolerante la lactoză și pentru copiii mici.
Italia, Martina Franca
Pioggia Store este o companie italiană lider în producția și distribuția de produse alimentare tipice din Puglia, cu un accent pe exportul către piețele internaționale și en-gros. Datorită unei selecții atente a materiilor prime, provenite exclusiv din culturi și ferme locale, garantăm produse autentice și de înaltă calitate. Gama noastră include brânzeturi proaspete precum mozzarella di bufala, b...
Lituania, Bajorai, Vilniaus R.
...În această fază de maturare, Parmigiano Reggiano a atins vârsta optimă pentru a fi degustat: exprimă, atât la nas, cât și la palat, o bogăție de mirosuri și arome în perfectă echilibru și armonie. Este solubil, sfărâmicios și granulat, cu echilibrul potrivit între dulce și savuros. Acest produs are certificarea PDO (DOP).
Regatul Unit, London
Food Italy Ltd are ca obiectiv promovarea și comercializarea produselor agro-alimentare italiene în lume Reprezentăm excelența în calitatea produselor agro-alimentare italiene FoodItaly Ltd, cu sediul în Londra, se ocupă cu internaționalizarea excelenței italiene în Franța, Regatul Unit, Belgia, Elveția, Germania, Luxemburg, Ucraina și Africa de Nord. Întreprinderi mici cu prima experiență de exp...
Italia, Parma
...Depozitele Generale Greci, o companie de vârf în maturarea brânzeturilor, în principal Parmigiano Reggiano.
Italia, Genova
...Parmigiano-Reggiano este produs exclusiv în provinciile Parma, Reggio Emilia, Modena și în părți din provinciile Mantova și Bologna, pe câmpii, dealuri și munți înconjurați între râurile Po și Reno. Aceasta este zona care găzduiește patru mii de ferme unde bovinele sunt hrănite cu furaje cultivate local.
Italia, Bagnolo San Vito
...{"Parmigiano Reggiano în forme întregi (1° alegere)":{"Stagionare":"24 luni","Greutate":"37 Kg / 40 Kg","Comandă minimă":"650 Kg","Preț":"€ 9,60 pe Kg"},"Parmigiano Reggiano în forme întregi sub ales":{"Stagionare":"24 luni","Greutate":"37 Kg / 40 Kg","Comandă minimă":"650 Kg","Preț":"€ 9,30 pe Kg"}}...
Italia, San Pietro Clarenza
...Acest pesto parfumat și gustos este ideal pentru a pregăti preparate excelente de paste. Întins pe pâine prăjită sau pe crackers pentru a pregăti aperitive și gustări delicioase. Adaugă parfum și savoare și salatei. INGREDIENTE: Busuioc proaspăt minim 70%, ulei de măsline extravirgin, ulei de semințe de floarea-soarelui, Parmigiano Reggiano (LAPTE, sare, CHEAG), PINOLO, NUCĂ, sare. Ambalaje de: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Belgia, Nivelles
...ChèvrArdennes se prezintă sub mai multe variante de arome remarcabile: în crustă florată, în buștean proaspăt cu ierburi, cu miere, cu stafide, cu ceapă, bruschetta, cu lămâie, cu slănină. Dar și în piatră cenușie, în foietaj de capră cu miere, cu parmezan Parmigiano Reggiano, Bleu Danois și multe altele. Brânzeturile de capră concepute conform preocupării noastre pentru calitate nu pot decât să valorifice reputația dumneavoastră de distribuitor exigent în alegerea brânzeturilor proaspete și exclusive pentru clienții săi.
... Reggiano pe zi. Mașină electro-pneumatică, alimentată la 380V. Furnizată complet cu: Rulou de încărcare și descărcare (n° 6 forme de brânză de tip Parmigiano și grana atât la intrare, cât și la ieșire). Carcasă pentru protecția completă a mașinii. N° 10 perii pentru curățarea laterală a formelor. N° 10 perii pentru curățarea superioară a formelor. N° 10 periuțe pentru curățarea laterală a formelor. N° 2 chei pentru înlocuirea perilor. N° 1 aspirator complet cu filtru, pentru aspirarea prafului de brânză.
Franța, Plérin
...Doriți originalitate pentru aperitiv? Lăsați-vă surprinși de biscuiții noștri sărați pentru aperitiv. De ce să nu vă lăsați tentați de biscuiții noștri sărați cu parmigiano reggiano A.O.P, busuioc? Cu origini italiene, vă place brânza? Atunci lăsați-vă purtați de eleganța biscuiților noștri sărați cu parmesan A.O.P, busuioc. Energie: 2215 kj / 530 kcal Grăsimi: 30.00 g Din care acizi grași saturați: 20.00 g Carbohidrați: 55.00 g Din care zaharuri: 7.50 g Proteine: 11.00 g Sare: 2.20 g...
Vânzare și export direct la cash and carry în întreaga lume, vânzare directă către restaurante în întreaga lume, produse made in Italy, mozzarella de bivoliță, mozzarella pentru pizza, fior di latte, roșii San Marzano pentru pizza, paste proaspete, paste pentru restaurante italiene din străinătate. Prețuri imbatabile pentru produse tipice italiene, comandă pe site-ul nostru și vei avea produsele d...
Italia, Sant'ilario D'enza
... Colline del Cigarello și Canossa (matricola n. 320) și Caseificio Colline di Selvapiana și Canossa (matricola n. 417). Lanțul nostru de aprovizionare pentru Parmigiano Reggiano este scurt, integrat, controlat și certificat pentru Bunăstarea Animalelor. Un model care ne permite să verificăm și să maximizăm în fiecare zi calitatea produsului nostru, oferindu-l într-o gamă largă de maturări (de la 12 la...
Italia, Soragna
Sarca, cu sediul în Soragna, ambalează brânzeturi tari și semitare, Parmigiano Reggiano și Grana Padano în folii și pungi sub vacuum Cryovac. Organizarea transportului în Italia și în străinătate cu încărcături în containere, transport de marfă consolidat, montaj, servicii de depozitare și platforme de expediere.
Italia, Busto Arsizio
La Castellanza spa se ocupă cu producția și distribuția de lactate și brânzeturi, inclusiv mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, de pură capră și multe alte delicatese, folosind întotdeauna doar lapte proaspăt. Una dintre specialitățile noastre sunt brânzeturile caprine, care au o digestibilitate superioară altor brânzeturi. De asemenea, producem burro și mascarpone de cea mai înaltă calitate.
... volum bun de afaceri în ceea ce privește stocarea cerealelor, vânzarea produselor agricole și producția de furaje zootehnice, de exemplu pentru sectorul vacilor de lapte asociate cu Parmigiano Reggiano. Se extinde vânzarea de lemne și peleți la paleti, cu posibilitatea pentru clienți de a beneficia de livrare la domiciliu.
Italia, Montechiarugolo
Mă prezint, sunt Giorgio Bonati și împreună cu fiul meu Gianluca conducem ferma noastră în câmpia parmense. Suntem o familie de agricultori și crescători de animale de patru generații. Astăzi avem aproximativ 100 de vaci care produc lapte pe care îl transformăm în Parmigiano Reggiano în braseria noastră. Ulterior, maturăm produsul într-un depozit de maturare. Produse Parmigiano Reggiano doar cu...
Italia, Gambasca
... includ Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Pecorino Romano, Mozzarella di Bufala Campana, Burrata, Gorgonzola și multe altele. Cunoașterea piețelor, capacitatea de a identifica și interpreta nevoile clienților ne permite să consiliem clientul, ajutându-l să crească și să dobândească know-how despre produse, prezentare, tăiere, conservare și asocieri. Ne atingem clienții cu flota noastră de vehicule refrigerate în întreaga Piemonte și Liguria și dispunem de o structură organizatorică pentru expedierile internaționale.
Franța, Strasbourg
... delicioase proaspete, elaborate de Francesca conform rețetelor sale de familie, și presărate cu adevăratul Parmigiano Reggiano. Pentru consumul la fața locului, pastele sunt servite într-o adevărată farfurie italiană. Pentru vânzarea la pachet, pastele sunt prezentate într-o cutie izotermă, jucăușă și practică. Folosind produse selectate direct din Italia de către Francesca, realizăm sosurile în atelierul nostru de producție, pentru a garanta clienților noștri o calitate și o trasabilitate ireproșabile, de la sursă până la restaurante.
Italia, Reggio Emilia
...La Montanari & Gruzza spa, situată pe drumul Emilia între Reggio Emilia și Parma, este producătoare de unt din smântână cu un gust inconfundabil, deoarece este colectat din peste 150 de lactate producătoare de Parmigiano Reggiano. Pe lângă oferirea tuturor dimensiunilor posibile de unt, compania este, de asemenea, maturatoare de Parmigiano Reggiano (de care este și producătoare) și Grana Padano...
Italia, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi este specializată în maturarea și porționarea brânzeturilor italiene și nu numai. Suntem capabili să oferim un pachet complet de brânzeturi: Grana Padano Dop și Parmigiano Reggiano Dop în diverse maturări, porționări și rase. Multe DOP italiene: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio, DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, brânzeturi elvețiene, brânzeturi tari, brânzeturi moi, brânzeturi de capră și oaie, Provoloni, brânzeturi de lăptă tinere, semi și super maturate.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play