...Prosciutto di Parma DOP disponibil în diverse stagionări. Produs din pulpa unui porc greu, născut și crescut în Italia, hrănit cu alimente de calitate. Dulceața și valoarea fac din acest crudo un prosciutto deosebit de gustos. Disponibil în formate cu os, dezosat Addobbo și dezosat Pressato.
...25,90€/KG pentru tăieturi 23,90€/KG pentru gambă 20,90€/KG pentru produsul întreg dezosat...
Finlanda, Turku
...O facem cu toată grija pe care o merită unul dintre cele mai prezente mezeluri pe mesele familiilor noastre. Numai pulpe proaspete, de peste 15 kg, de porci grei italieni, sărate și parfumate cu un amestec de ierburi aromatice. Dezosat cu grijă, pentru a nu rupe fibrele musculare, șunca este gătită lent în cuptor cu aburi la o temperatură de aproximativ 68°. Aceasta este rețeta noastră simplă: carne de calitate și grijă în procesare. Numai așa șunca fiartă va fi moale și seducătoare, dulce, niciodată acră.
...ISO 14001:2004 și Certificarea EMAS; certificarea BRC și IFS și altele. În prezent, piața italiană reprezintă 95% din cifra de afaceri, în timp ce restul de 5% este împărțit între toate celelalte țări către care exportăm: Europa, Rusia, SUA, Japonia, Mexic, Canada, Australia, Brazilia. Prosciutto-ul nostru, maturat cel puțin 16/18 luni, este comercializat cu os, dezosat sau feliat în atmosferă protectoare.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play