Finlanda, Turku
Producția de prosciutto și culatello "Rosa dell'Angelo" este specială încă de la origine. Carnea are calități diferite, datorită tipului de creștere în aer liber și a vechii metode de lucru manual, cu doar sare și o maturare îndelungată. Porcii noștri negri din rase vechi, aproape complet dispărute, sunt liberi să pască prin păduri. Liberi sub soare, vânt și ploaie. Liberi să își exprime instinctu...
Italia, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Preparat din carne selectată de porc, măcinată mediu și cu slănină tăiată cubulețe, este ambalat în intestin de colagen și maturat. PROSCIUTTO - picior de porc "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Preparat din carne selectată de porc, este un tipic cârnat toscan în intestin de colagen aromatizat cu semințe de fenicul. PANCETTA din porc pur, rulat sau întins, sărat și maturat în stil toscan.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play