Italia, Orbassano
...Originari din regiunea Campania din sudul Italiei, paccheri sunt tuburi de paste scurte și late, cu un diametru de aproximativ 30-40 mm. Sunt adesea servite cu sosuri dense pe bază de roșii, cum ar fi "ragù napoletano". Dimensiunea lor mare și consistența delicioasă 'al dente' le fac perfecte pentru umpluturi precum ricotta și spanac sau alte opțiuni creative. Paccheri netezi se potrivesc bine cu sosuri pe bază de pește, sosuri cremoase și, fiind fără ouă, sunt perfecte pentru sosuri vegane.
Italia, Castellamare
Italia, Sassano
Cu sediul în Sassano, în inima Parcului Național Cilento, I Sapori del Vallo este o companie artizanală care produce paste conform rețetelor vechi. O producție transmisă din mamă în fiică, în care tradiția și calitatea sunt ingredientele secrete ale unui succes de aproape 30 de ani. I Sapori del Cilento s-a născut în 1994 din intuiția proprietarului Salvatore Calandriello care, împreună cu soția s...
Italia, Villafranca
...În bucătărie, Paccheri sunt cu adevărat versatili: se potrivesc foarte bine atât cu sosuri, cât și cu legume, carne sau pește. Paccheri Del Vesuvio sunt inconfundabili, trebuie doar să-i condimentezi cu un sos bun de carne sau cu un tocăniță la cuptor pentru a-și elibera delicatețea apetisantă și un gust unic și inconfundabil. Corelația între Pastele Proaspete și Pastele Uscate: A face din calitate alegerea pentru o viață mai bună. 270 kcal/100g pentru Pastele Proaspete 350 kcal/100g pentru Pastele Uscate Paste Proaspete Mediteraneene Made In Italy "Napoli" Transporturi refrigerate Stef...
Franța, Moustoir-Ac
...Penne, fusilli, paccheri, conchiglioni, nids și lasagna: cu producții de la 100 la 1200 kg/h, SHORTPASTALINE vă permite să diversificați enorm catalogul de produse cu orice format. Prepararea pastelor cu pre-melangerul PREMIX® și tehnologia de vid total a cuvei conferă o culoare minunată pastelor, în timp ce profilul special al șurubului de compresie minimizează încălzirea pastelor, asigurând...
Italia, Messina
...Nu este doar o simplă paste cu fistic, ci o tradiție care își are rădăcinile în grâul dur sicilian și în condiții de mediu favorabile. Uscarea naturală, lentă, îi conferă un gust și o aromă inegalabile. Producția artizanală asigură autenticitatea, iar extrudarea la bronz oferă o excelentă capacitate de gătire și o „prindere” bună a sosurilor. Numai grâu sicilian și fistic de înaltă calitate pentru a obține un gust unic și recognoscibil, întotdeauna. Formate variate: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Italia, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne din grâu dur: Este o pastă produsă exclusiv din semolina de grâu dur recoltat pe colinele din Volterra de către agricultorii cooperativei. Prelucrarea se face conform metodelor artizanale, cu extrudare la bronz și uscare la temperaturi scăzute. Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani de pastă proaspătă făcute manual.
La Eli.S.An Natural Food este o companie tânără cu idei inovatoare, dar cu o convingere profundă: suntem ceea ce mâncăm. Astfel, dintr-o selecție atentă a materiilor prime, ia naștere Pastaelisan, un produs, riguros made in Italy, care îmbină tradiția, inovația și cercetarea. Grâu dur 100% italian, forme din bronz, apă microbiologic pură, uscare lentă, producție artizanală și idei noi: acestea sun...
Italia, Montecorvino Rovella
A Montecorvino Rovella c’è un pastificio, non enorme, che da anni fa della qualità il baluardo con cui combattere e vincere la sfida del mercato globale. Quindi, la pasta di qualità campana non è solo di produzione gragnanese. In quel dei Picentini, a pochi chilometri da Pontecagnano, sorge uno stabilimento dove la passione per il cibo e la dedizione al lavoro sono da sempre gli unici fili condutt...
Produse corespunzătoare
Calamarata rigata
Calamarata rigata
Alte produse
pennette rigate
pennette rigate
Italia, Fidenza
... capacități de producție de la 30 la 1.000 kg/oră cu prese extrudere automate în continuu, asociate cu instalații pentru uscare statică la temperaturi scăzute sau uscare în continuu. Linia Multipla, o singură instalație pentru a produce paste scurte, paste lungi, noduri, lasagna și formate speciale (paccheri, lumaconi, cannelloni, pastine, quadrucci, farfalle, lasagna ondulate și festonate etc...
Germania, Berlin
Producția de paste proaspete și produse de paste proaspete congelate: Tagliatelle, Tagliolini, Pappardelle, Spaghetti, Maccheroncini, Casereccie, Paccheri, Finferlli, Ravioli, Tortelloni, Fagottini, Casoncelli, Tortellini, Gnocchi, Gnocchi umpluți, paste umplute făcute manual, Carmelle, Tortellacci, Rettangoloni, Triangoloni, Panzerotti, Raviolacci. Paste proaspete de o calitate deosebită. Produse exclusiv din cele mai bune ingrediente și metode de fabricație speciale.
Italia, Milano
Osteria Maurino își are originea în experiența și pasiunea proprietarului, Maurino, pentru bucătăria pământului său: Roma. Maurino oferă tuturor oaspeților săi o bucătărie romană autentică, cu reinterpretări delicioase, dar rămânând întotdeauna fidel tradiției. Printre specialități: Bucatini all’amatriciana, Tonnarelli cacio e pepe, Paccheri cu anghinare, guanciale și măsline, gnocchi românești...
Bulgaria, Sofia
Pasta Parisi produce paste proaspete din ouă din 1998. Producția noastră este artizanală și urmează tradiția italiană. Produse: tagliatelle, paccheri, linguine, rigatoni, ravioli umplute variate.
Italia, Sant'egidio Del Monte Albino
Noi suntem un atelier de paste complet artizanal, de familie, care produce paste din semolă de grâu dur, extrudate la bronz, folosind semolă din grâu dur 100% italian... Gama noastră este foarte variată și include forme de paste cu adevărat autentice... Pe lângă clasicele paccheri, calamarata, scialatielli, fusilli Al ferretto făcuți manual, producem și produse condimentate cu arome rafinate...
... abitanti di Vietri su Mare e della Costiera Amalfitana, che miscelano, saggiamente, il tipico profumo dei prodotti del mare a quelli delle spezie e dell'inconfondibile profumo dei limoni della costiera amalfitana e sorrentina. Il ristorante offre l’opportunità al cliente di poter gustare i piatti tipici della tradizione vietrese e della Costiera Amalfitana che, per la qualità dei prodotti genuini e la maestria dello chef, diventano speciali: gnocchi o cannelloni alla sorrentina, scialatielli ai frutti di mare, paccheri o risotto alla pescatora o ai funghi porcini, spaghetti alle vongole, pesce.
... 36 de ore. Pentru tipologiile regionale: ORECCHIETTE - CAVATELLI - FERRICELLI LUCANI. Pentru produsele extrudate la bronz: PACCHERI - MEZZI PACCHERI - TORCIGLIONI. În plus, sunt deja disponibile formatele regionale produse cu semolă de extracție "SENATORE CAPPELLI".
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play