... restaurare, patiserie și brutării care apreciază sustenabilitatea și calitatea. Disponibil în ambalaje adaptate nevoilor oricărui stabiliment, yema lichidă ecologică pasteurizată este ușor de utilizat și de depozitat. Calitatea sa superioară și angajamentul față de sustenabilitate o fac o opțiune preferată pentru bucătari și gătitori care caută ingrediente de înaltă calitate pentru creațiile lor culinare, sprijinind în același timp practici responsabile.
Franța, Faverolles-Sur-Cher
... de rețete pe care le puteți realiza cu pâinea de condimente pe blogul nostru! Fabricat într-un atelier care utilizează fructe cu coajă. A se păstra într-un loc uscat, ferit de căldură. Informații nutriționale pentru 100 g de pâine de condimente Energie 1319 KJ / 315 Kcal grăsimi 2.7 g din care acizi grași saturați 1.4 g Carbohidrați 66.3 g din care zaharuri 40.8 g Proteine 4.7 g Sare 0.2 g Data...
Franța, Carros
...Un macaron gustos și delicios care vă oferă un gust plăcut de ciocolată cu lapte și nucă de cocos. Fulgi de nucă de cocos sunt adăugați pe coajă pentru și mai multă savoare! Un macaron savuros de savurat fără moderație! Greutatea macaronului: între 16 și 18g. Alergeni și intoleranțe: Migdale, ouă, lactoză, poate conține urme de soia. Produs fără gluten.
România, Bucuresti
...termoformare. In momentul de fata, Processcolor.ro este producator si distribuitor de:caserole plastic pentru cofetarii, patiserii: caserola cu un singur compartiment pentru o prajitura de 120 ml, caserola cu doua compartimente model River 1 de aproximativ 900 ml, caserola cu un singur compartiment model River 2 de aproximativ 750 ml, caserola cu patru compartimente pentru patru gogosi (prajituri, briose, muffins), caserola model Omide de 180 ml.caserole fructe, legume: caserola model Bacarat de 570 ml, caserola model Nova de aproximativ 500 ml, caserola model Elegance de 900 ml.
Spania, Villacastín ( Segovia )
Huevosfrescos.es este o fermă avicolă dedicată producției și comercializării ouălor, specializată în vânzarea en-gros de ouă proaspete (ouă albe, ouă maro) și ovoproduse: ouă fierte, ouă lichide pasteurizate, albuș lichid pasteurizat. Huevosfrescos.es furnizează și este un furnizor obișnuit de ouă pentru diferite sectoare, printre care se numără ... - Horeca, restaurante și baruri - Mari suprafețe comerciale, supermarketuri, galerii și magazine de alimentație - Companii de catering, azile și hoteluri - Patiserii, brutării, laboratoare de cofetărie - Universități, colegii, cantine...
Italia, Reggio Emilia
...amidon, carbohidrați, ouă, grăsimi vegetale, proteine vegetale, cacao, nucă de cocos și aditivi alimentari de diverse tipuri. Ingredientele noastre sunt utilizate în diferite sectoare alimentare și non-alimentare, inclusiv: gelaterii, patiserii, industria de cofetărie, sănătate, fabrici de paste, brutării, HO.RE.CA, carne și multe altele. De asemenea, dispunem de un serviciu de amestecare, care...
...Activitate: salonul ciocolatei, animație cu ciocolată, degustare, vânzare în magazin, piață în întreprindere. O creație pentru evenimentele dumneavoastră: Crăciun (bûches, castane glazurate, macarons sărate, pâine de condimente), epifanie (galette des rois, boabe de colecție, coroane), ziua îndrăgostiților, Paște (ouă de ciocolată, iepure, găină, vânătoare de ouă), ziua mamei, ziua tatălui etc...
... doar alte 3 ingrediente: zahăr, cacao (sau lapte) și vanilie. Torturi de alune (alune, zahăr, ouă) Ciocolată și ciocolățele asociate cu alune. Praline, tablete, tablete cu alune întregi, ouă de Paște. Putem oferi ambalaje potrivite pentru vânzarea cu amănuntul sau formate mai mari pentru patiserii și gelaterii. Pentru cantități semnificative, este posibil să personalizăm rețetele adaptându-le la nevoile clienților.
... clienților noștri și noilor tendințe de pe piață. Oferim soluții pentru micul dejun, pentru baruri, patiserii, brutării, sectorul HoReCa și foodservice. Suntem prezenți în canalul specializat și farmaceutic. De asemenea, putem produce sub marcă privată. Dedicăm timp și resurse activităților de cercetare și dezvoltare, pentru a fi reactivi la inputurile continue ale inovațiilor în ingrediente și procese. Made in Italy - fără gluten.
Belgia, Gavere
...D'Haeze este o companie de familie specializată în comerțul angro de ouă, unt, produse lactate și materii prime pentru panificație. Clientela este formată în principal din patiserii, brutării industriale, distribuitori de produse alimentare, mari lanțuri de magazine, distribuitori din domeniul HoReCa și magazine alimentare. D'Haeze activează în principal în Belgia, dar are contacte în aproape toată Europa. Există o relație activă de export-import cu companii din Olanda, Franța, Regatul Unit, Germania, Spania, Polonia și Turcia.
Italia, Novi Ligure
Producția de ciocolată - Produse semifinite de nougat pentru gelaterii și patiserii, ouă de Paște...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play