Spania, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...Gălbenușul de ouă negre este realizat cu gălbenuș de ouă negre, aromă de gălbenuș și ingrediente din diferite plante, cum ar fi ulei de măsline și trufe negre, ambalat prin procese fizice, având o textură perfectă și un parfum și gust foarte plăcut al gălbenușului negru. Este foarte gustos pentru orice tip de preparat, în special pește, salate, ouă și carne,...
Germania, Bad Bentheim
... de chia sunt consumate încă din secolul al XVI-lea, printre altele pentru energie și rezistență. Între timp, este clar că chia are într-adevăr o valoare nutritivă ridicată. Utilizarea semințelor de Chia Semințele de chia sunt de obicei de culoare maronie, deși adesea sunt și negre și uneori chiar albe. Deoarece devin gelatinoase atunci când li se adaugă apă, pot fi folosite în bucătărie ca...
Italia, MILANO
...Crema pe bază de trufe negre de vară, îmbogățită cu trufe negre de calitate superioară. Ideală pentru a condimenta preparate principale, ouă, carne, tartine sau pentru a fi utilizată ca bază în crearea de sosuri și creme. CONFEZIE DE 6 1 PZ = EURO 4,20 1 PALLET 64 CONFEZII DE 6 EXPIRARE 05/2027 MINIM DE COMANDĂ 15 PALLET...
Franța, Paris
...Păsările negre Noirans au moștenit picioare păroase și o îmbunătățire a genelor care oferă o producție generoasă de ouă foarte colorate. Noirans prezintă aceleași caracteristici ca și strămoșul său, găina Marans. Este rezultatul încrucișărilor dintre o găină locală și rase mai vechi, de la care a moștenit robustețea și culorile penajului. O rochie elegantă neagră și cupru Ouă mari de culoare brună ciocolată O găină prietenoasă...
Italia, Castellazzo Bormida (al)
... Datorită versatilității sale, Tartufo Nero Uncinato Spaccato este ideal pentru: Sosuri și Creme: Bază perfectă pentru condimente tartufate de înaltă calitate. Produse Procesate: Folosit în producția de unturi, uleiuri și pateuri. Preparaturi Gastronomice: Perfect pentru a fi ras pe paste, risotto, carne și ouă. Preparatele Gourmet: O soluție practică pentru a integra trufa neagră în rețete...
Belgia, Braine-l'Alleud
...Clopotele de Paște sună, iar grădinile noastre sunt bombardate cu ouă de ciocolată. Entuziaștii se vor arunca asupra lor, deoarece aroma ciocolatei negre combinată cu cremozitatea pralinei din acest mic ou este o delicatesă!
Franța, Valréas
...O călătorie între pământ și mare, rezultată din asocierea sării de Guérande cu adevărate fulgi de trufe negre din Provence, care ne dezvăluie astfel toată puterea sa aromatică. Sfaturi de degustare: O priză va fi suficientă pentru a sublinia pastele proaspete, un risotto, o carne albă, un carpaccio și va fi ideal pe foie gras și ouă. Se va folosi doar în ultimul moment în preparatele dumneavoastră, odată ce gătirea s-a încheiat.
Franța, Olivet
... proaspătă - 30 g de măsline negre Spălați, periați eventual dovleceii, curățați-i complet sau pe fâșii, nu îndepărtați coaja dacă sunt tineri. Tăiați dovleceii în felii subțiri. Tăiați în rondele. Turnați apa, fondul de vițel sau 1/2 cub de supă. Turnați dovleceii în tigaie. Aduceți la fierbere. Amestecați. Adăugați turmeric, sare, cimbru desprins. Gătiți timp de 10/15 minute, verificați gătirea dovleceilor, păstrați la cald. Tăiați ceapa verde. Preîncălziți cuptorul setând termostatul între 6/7 (200°C) timp de 45 de minute, dar verificați întotdeauna...
Italia, Firenze
...Întâlnirea ciupercilor prataioli și a măslinelor cu trufele negre a dat naștere unei excelente creme cu un gust puternic și hotărât. Senzația de pădure se răspândește în jurul imediat ce deschizi borcanul. Ingrediente: ciuperci prataioli cultivate (agaricus bisporus), măsline, trufă neagră de vară (tuber aestivum Vitt.). Sfaturi: recomandăm Crema Noastră Tartufată cu carne, atât albă cât și roșie, cu ouă, delicioasă pe felii de pâine prăjită, tartine și biscuiți. Poate fi folosită și ca umplutură pentru tortellini și ravioli.
Lituania, Kaunas
...Pastele din grâu dur sunt un produs sănătos de calitate superioară. Conțin mai multe proteine, carbohidrați utili și alte substanțe nutritive. Odată gătite, pastele cu ou adăugat în aluat sunt mai galbene, au un gust mai bun și sunt mai sănătoase și mai bogate în nutrienți. Pastele cu ou sunt preparate conform unei rețete de încredere din făină de grâu dur și ouă, ceea ce garantează un gust...
Franța, Paris
...Semolă de grâu dur, Ouă 30%, Pătrunjel roșu pudră, Vin Barolo DOCG 2%. Poate conține urme de moluște. Pentru aproximativ 3/4 persoane. 6/7 minute de gătire aproximativ în cantitate mare de apă clocotită sărată. Scurgeți și asezonați. Vă recomandăm o sos de trufe (albe sau negre), cu carne, cu legume. Un vin roșu (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) sau un vin alb (Roero Arneis, Gavi di Gavi) din aceeași zonă va forma un acord perfect. Ean13:3701511702359 Referință:TagliatelleBioVinItalia1...
Franța, Les Eyzies De Tayac
... negre Transport gratuit pentru comenzi de peste 90€ TVA inclus Livrare expres în 24/48h Respectarea lanțului de frig 100% Périgord Referință: PTCAVC20 Compoziție: Ouă de sturion, sare, conservant E285 Creștere: Franța Specie: Sturion de Siberia (Acipenser Baerii) Conservare: Conservare maxim 4 luni la 4 °C; vezi DLUO pe spatele cutiei Cantitate recomandată: 15g / persoană...
Franța, Auxerre
...Nez elegant și proaspăt pe florile de vară, micile fructe de pădure, humus Bouche de substanță, catifelat, fructat, un ușor lemnos, multă finețe și echilibru Accord met-vin: friptură de vită, ouă jumări cu trufe Œil: rochie de un bordeaux foarte intens cu reflexii negre Vinificare: maturare 18 până la 22 de luni în butoaie noi Consiliul enologului: a se servi la 16°C Taux d'alcoolémie...
Austria, Vienna
...Uleiul de trufe este un ulei de condiment delicat și aromatic. Este realizat dintr-un ulei de măsline de înaltă calitate, presat la rece, de la Primadonna. Uleiul de trufe este deosebit de potrivit pentru a rafina risotto și paste, carpaccio, ouă jumări, brânză, piure de cartofi, sosuri de smântână / sosuri ușor legate, ouă jumări / ou prăjit, ou moale / ou poșat / ou onsen și șuncă. Conținut: 150 până la 750 ml Gust: trufă neagră originală Gust prin felii naturale de trufă, cu un fin gust de măsline.
Italia, Città Di Castello
...Sos cu trufe negre și ciuperci. Fără conservanți și fără gluten. Perfect pentru paste, risotto, ouă, tartine, aperitive. Nu conține măsline negre pentru un adevărat gust de trufă! Sos cu trufe negre și ciuperci. Ideal pentru a îmbogăți diferite preparate, cum ar fi aperitivele, tartinele, felurile principale, sosurile, carnea, preparatele la cuptor și omletele.
...Sussex sunt găini grele, liniștite, cu pene albe și guler și pene de coadă negre. Sussex depun până la 260 de ouă cu coajă brună pe an, cu o greutate medie a oului de 61 g. Toate găinile tinere oferite sunt vaccinate corespunzător vârstei și sunt sub control veterinar constant.
Franța, Essey-Les-Nancy
... ghimbirului cu profunzimea ciocolatei negre, o armonie de arome pentru iubitorii de senzații tari. "Doucelette Lait de Coco", o adevărată dulceață a insulelor, oferă o atingere de prospețime cu inima sa topită din lapte de cocos, învăluită într-o strălucire tropicală. Pe lângă aceste delicii, "Coffret Petite Découverte des Antilles" reunește aceste comori într-o cutie de bunătăți, însoțită de suporturi de...
Franța, Blagnac
...La Maison Baumont este o afacere de familie din sud-vestul Franței, specializată în trufe. Această companie vă va oferi sfaturi pentru a utiliza cât mai bine trufele și vă va propune creații culinare în jurul specialității sale, cum ar fi "Noix de St Jacques cu miere și trufă" sau "ouă cocotte cu ciuperci". Datorită magazinului său online, veți găsi atât trufe proaspete albe sau negre, cât și...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play