... bacteriile Streptomyces, pentru a produce xilitol. După fermentare, metodele de purificare, cum ar fi filtrarea și cristalizarea, sunt utilizate pentru a rafina Xilitolul organic. Produsul rezultat oferă o alternativă naturală și sustenabilă la zaharurile tradiționale, fiind utilizat pe scară largă în alimente, băuturiși produse farmaceutice.
Număr EC:201-788-0
Formula moleculară:C5H12O5
Număr CAS:87-99-0...
... inhibă eficient creșterea mucegaiurilor, a drojdiilor și a anumitor bacterii într-o gamă largă de produse alimentare șibăuturi. De la produse de panificație la lactate, sosuri și gustări, este o alegere de încredere pentru păstrarea gustului și calității.
Diksap de Dixap
La Dixap, ne place fructul încă din 1949. Și doar fructul. Nu avem nimic altceva de adăugat. Pentru că produsele noastre nu conțin aditivi. Fără zaharuri adăugate sau îndulcitori. Fără conservanți și fără coloranți, arome sau gusturi artificiale. De curând, avem și pachete de băuturi convenabile! Citește mai departe pentru a afla mai multe despre acestea.
Dixap, fruct și nimic...
...Cu cunoștințele și abilitățile noastre culinare comune, dorim să vă inspirăm. Sustenabilitatea nu este ceva ce facem - este tot ceea ce facem. Este înrădăcinată în ADN-ul nostru. De aceea, avem, de exemplu, panouri solare și o flotă de vehicule ecologice. Gestionăm risipa. Și de aceea susținem atât de multe persoane și cauze bune care au nevoie de ajutor. Pentru că mâncarea este despre împărtășire. Mâncarea ne unește.
Pe site-ul Recept Appeltaart puteți găsi totul despre plăcinta cu mere. Cum ar fi valorile nutriționale, videoclipuri, sfaturi și curiozități și multe altele. Verificați site-ul nostru reînnoit.