Franța, Condom
...Nasul este foarte tipic pentru nuci verzi, cu o nuanță de miez de nucă. Aromele de Vechi Porto pe care le degajă nuca verde se regăsesc în gură. Este digestivul prin excelență, deoarece cojile de nucă îngrijesc stomacul prin aportul de taninuri. GREUTATE: 1.3 kg STICLĂ: Sticlă 70cl SKU: LNOIX HALO C070...
Franța, Val De Cognac
...O adevărată lichior cu un gust dulce, subtil și luxos. Compoziție: Rom Alb Bio Francez maturat în butoaie vechi de Cognac, Nuci de macadamia Bio, Vanilie premium Bio din Madagascar și Zahăr din trestie Bio Echitabil. A se servi rece, singur sau în cocktail, atât ca aperitiv, cât și ca digestiv. Greutate: 1.2 kg Dimensiuni: 10 × 10 × 19 cm Grad de alcool: 34° Macerare: lungă (6 luni) în sticle din sticlă reciclată Aspect: Culoare frumoasă de pai.
Polonia, Wrocław
...INGREDIENTE: ciocolată (lichior de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitina de soia, aromă naturală de vanilie), semințe de mac colorate cu aromă de fructe (roșii) 2.3% (zahăr, sirop de glucoză, dextrin, colorant (coșenilă), agenți de glazurare (ceară de albine, talc), grăsime de cocos, arome). Poate conține lapte, nuci.
Franța, Ascain
... de viață se prelungește printr-o percepție acrișoară de măr granny, pentru a se încheia cu note lungi de nuci proaspete și migdale. Sugestii de degustare Aperitiv și/sau digestiv. În ingredientele tale de bucătărie, îți va fi de folos pentru a stropi salatele de fructe sau pentru a oferi un "trou basque" (însoțit de un sorbet de măr verde) invitaților tăi.
...Bomboane umplute fin – o plăcere de supt – cu umplutură de ciocolată sau ceai negru Calitatea excelentă a bomboanelor din lapte este obținută printr-un conținut ridicat de lapte și unt. Cireșe din Pădurea Neagră - V006 Nuci de aur - V060 Monede crocante - V153 Colțuri de mentă - V061 Colțuri crocante cu lichior de ou - V482 Nuci de aur cu cătină - V573 Ciocolată mentă (roșu/alb) - V575 Bomboană din lapte a bunicii fără umplutură - V149 Bomboană de smântână cu ceai (ceai negru) - V622 Bomboană de vanilie cu ceai (ceai negru) - V358...
Italia, Marcianise
...Ingrediente: Apă, zahăr, alcool de origine agricolă, lapte praf degresat, arome, baba în bucăți. Baba în bucăți: Făină de grâu (GRÂU) Tip "0," ouă, margarină vegetală, fără grăsimi hidrogenate din uleiuri și grăsimi vegetale (palmier și floarea-soarelui), apă, corector de aciditate E330, arome, zahăr, sare, drojdie naturală. Poate conține urme de nuci. Conține alergeni. Vol 17%...
Slovenia, Ljubljana
... este, de asemenea, recognoscibil prin fructe coapte, în special cireșe. În final, o ușoară notă de mentă. Perceptibilitatea taninurilor blânde și coapte. Extrem de echilibrat și plăcut de moale, cu un corp plin și un final lung, cu un gust plăcut de nuci de cireș.
Belgia, Antwerpen
De 10 ani, ca producător de cafea, ne împărtășim pasiunea cu iubitorii de cafea din întreaga Europă! Provocările noi ne-au adus la cafeaua prăjită aromatizată, cunoscută și sub numele de cafea cu arome. Arome fine, naturale, nesucrate sunt adăugate cafelei, variind de la arome de ciocolată, arome de nuci, arome de lichior, arome de fructe (amaretto, vanilie, alun, cremă irlandeză...) etc. Pe...