No results

Nu există rezultate pentru
"moulds for chocolate work"

Produse pentru "for chocolate work"
Inimă de Ciocolată
Inimă de ciocolată cu nuci și fructe, ambalată în punguță de celofan cu clips roșu Informații despre produs: Inimă de ciocolată cu nuci și fructe, am...
Crema de Ciocolată și Nuci
Pasta noastră de tartinat este rezultatul unei combinații între ciocolata neagră Excellence 55% și un delicios pralină de migdale și alune. De la mic...
Ciocolată Neagră cu Portocală
Ingrediente : - Ciocolată (pastă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulsifiant: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie) - uleiuri vegetale hidrogen...
Ciocolată Neagră 1
la grăunțe (nibs de cacao) PP 213...
Ciocolată ÎNTUNECATĂ - Picături
Ciocolată NEAGRĂ Perfectă pentru prepararea biscuiților. INGREDIENTE: 0 POATE CONȚINE URME DE NUCI, GLUTEN ȘI LAPTE. A se păstra într-un loc răcoros ...
Îmbibători de Ciocolată cu Lapte
taucherli „lapte" Venezuela 32 Ciocolată caldă cu băț Taucherli este un praline mare, fabricat manual cu cea mai mare grijă. „lapte” este clasicul...
Încălzitor de gem | Unitate de temperare pentru ciocolată - Sistem de încălzire pentru gemuri și marmelade | Unitate de temperare pentru ciocolată
Sistem de încălzire pentru gemuri și marmeladă Sistemul de încălzire KASAG pentru gemuri este utilizat în liniile de coacere industriale pentru prepar...
Mendiants de ciocolată - artizanal
Chocolaterie JANIN este una dintre cele 12 ultime mici chocolaterii existente în Franța. Dacă astăzi, "grandele" din ciocolată se regăsesc toate în gr...
Mendiants Ciocolată cu Lapte 300g - Universul Ciocolatei
Ingrediente: ciocolată cu lapte 36% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator lecitina de soia, aromă naturală de vanilie), ...
Tablete de Ciocolată Neagră 66% Afine 100g - CIocolatele
Ingrediente: Ciocolată neagră 66% origine non UE (cacao, zahăr, unt de cacao, emulsifiant: lecitină de rapiță), 16.67% afine deshidratate. Valori nut...
Ciocolată scoțiană
ciocolată scoțiană...
LINIE DE LUCRU PENTRU CROISANTURI UMPLUTE - Umplutură de ciocolată și decorare cu fulgi de ciocolată
-Ciocolata este injectată caldă și trebuie să fie bine distribuită în croissant. CARACTERISTICI ALE MAȘINII : - O linie de producție compusă din trei...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play