Italia, Marmirolo
...W: 330 ÷ 360. Amestec profesional de făină de grâu moale obținut din transformarea completă a cerealelor. Aceasta păstrează tărâțele la scară mare și fin, precum și fibrele și germenul de grâu 100% viabil. IN3 este FUORI DAGLI SCHEMI și din clasificări deoarece această făină are un conținut de cenușă mai mare de 0,95% dar mai mic de 1,30% în comparație cu făinurile de grâu integral. IN3 combină caracteristici nutriționale excelente cu o procesabilitate superioară față de făina integrală.
...Este folosit pentru a adăuga continuu cantitatea necesară de apă la cereale înainte de buncărele de temperare. Este posibil să ajustați cu precizie cantitatea de apă pe indicatorul digital prin vizualizare.
Grecia, Veria
În laboratorul nostru puteți procura sau crea, folosind materiale proprii sau ale noastre, orice rețetă de paste doriți. Noi, având ca bază rețetele bunicilor noastre și cu ajutorul tehnologiei moderne, producem tăiței, trahană, paste din semolă, din făină integrală sau din făină fără gluten, creații pentru toate gusturile. De asemenea, datorită originii noastre, avem capacitatea de a produce și...