Spania, Guijuelo-Salamanca
...sare, zaharuri, condimente naturale, proteină vegetală, aromă naturală și intestin natural de porc. 100% ingrediente naturale. Fără alergeni. Greutate: 0,900 Kg aprox. Condiții de distribuție și transport: La temperatura camerei nu există restricții. Dacă este ambalat sub vid la Tª inferioară de 5ºC. Pentru consum, temperatura recomandată este de 15º-18ºC. Procesul de Elaborare: Selecție, tocare, frământare, umplere și maturare. Ingrediente: Carne de porc iberic de bellota, sare, zaharuri, condimente naturale, proteină vegetală. Greutate: 0,900 Kg aprox.
Spania, Aracena
... maturizăm în mod artizanal cu aerul din Parcul Natural Sierra de Aracena și Picos de Aroche pe o perioadă de minimum 24-36 luni. Grija și atenția pe care le acordăm Jamonului nostru de JABUGO ne permit să vi-l punem la dispoziție cu gradul exact de maturare. De asemenea, dispunem de jamon iberic de cebo, paleta iberică de bellota, caña de lomo iberic, morcón de lomo extra, chorizo iberic, salchichón iberic și mezeluri iberice feliat. Contactați-ne prin această cale și vă vom asista fără întârziere.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play