Franța, Talant
...fructe cu coajă lemnoasă, lapte, soia, susan, anhidrid sulfuric și sulfiți. Utilizare: Frământați pasta pentru a deveni modelabilă, apoi modelați și demoldati imediat. Sfaturi de utilizare: Frământați pasta pentru a deveni modelabilă, apoi modelați și demoldati imediat. Ciocolata plastică se întărește după 24 de ore. Atenție, pasta de ciocolată nu suportă căldura, care o face să se topească și să strălucească. Ambalare: Borcan de 500g de pastă de ciocolată de modelat. Referință: D30.1 În stoc: 10 Produse Dimensiuni: 500 Gr Preț greutate: 0.5...
... ciocolată topită direct pe bandă. Diferite produse pot fi acoperite cu ciocolată datorită benzii de acoperire. Procesul de umplere poate fi realizat cu diferite stiluri de umplere. Deoarece dozatorul este de tip one-shot, nu este potrivit pentru particule de nuci în ciocolată.
...Modele pentru fabricarea formelor de ciocolată, realizate în relief parțial, modelare/programare cu ZBrush sau AHSoft, fabricarea prototipurilor prin intermediul mașinii de frezat CNC Impala 400 forme de turnare din ciocolată plastice pentru multiplicare prin folie termoformabilă...
... cu cea mai mare grijă pentru a garanta o calitate optimă. Oferim o gamă variată de biscuiți 100% naturali, făcuți manual: - navete cu anason - navete cu floare de portocal - biscuiți cu portocale - sablés cu lămâie și mac - palete cu stafide - palete cu smochine - cookies cu bucăți de ciocolată - cookies cu bucăți de ciocolată albă, migdale și caise Astăzi, MAISON CRAQUELIN dorește să își dezvolte rețeaua de distribuție în Franța și în Europa. Dacă doriți să deveniți revânzător, nu ezitați să ne contactați.
...lichior de cacao, linii de modelare semi-automate și automate pentru producția de tablete și ciocolată solidă și umplută, temperatoare continue și pentru loturi. Instalații pentru producția de ciocolată artizanală începând de la boabele de cacao. Tehnologie pentru producția diverselor produse de ciocolaterie cu aplicare în sectorul specific de interes. Școala de ciocolată artizanală: "from bean to bar".
Germania, Ebern
...floarea-soarelui, mașina de pompieri, cuplul de nuntă sau îngerul. Ciocolata noastră de modelare este disponibilă în culorile albastru, maro, vegan, roz, violet, argintiu sau roșu. Modelați flori și figurine sau tăiați frunze și flori sau folosiți ciocolata de modelare ca glazură pentru tort.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play