Franța, Lognes
PROXES France concepe, fabrică și comercializează echipamente sub mărcile STEPHAN, FRYMAKORUMA, TERLET pentru industriile agroalimentare, farmaceutice și cosmetice. Gama noastră include cuțite-gătitoare, reactoare sau schimbătoare de căldură cu suprafață răcită. Forța principală a grupului, lider mondial în aceste domenii de activitate, este de a vă oferi linii complete care integrează elementele ...
Spania, La Llagosta-Barcelona
... ale mașinii de dozare pot fi configurate personalizat: tip de duze de dozare, rezervor încălzit, bandă transportoare, distribuitor de glazură etc., și adaptate caracteristicilor produsului de distribuit. DE FĂCUT: prăjitură marmorat, prăjitură a muzicianului, prăjitură cu prune, prăjitură cu șoareci, prăjitură cu brânză, prăjitură cu ciocolată, etc.
Franța, Malataverne
... știți care este originea sa? Imaginați-vă că jurnaliști americani au început o investigație... Un pic de istorie )) S-au aplecat asupra vieții lui Jean-Georges Vongerichten, un bucătar alsacian expatriat în New York, pentru a începe cercetarea. Un bucătar care susține că este creatorul acestei delicioase prăjituri! O căutare a paternității „Servisem torturi calde de ciocolată invitaților la o petrecere, dar, când i-am văzut mâncând prima îmbucătură, am înțeles că tortul nu era suficient de copt.”...
Franța, Talant
...fructe cu coajă lemnoasă, lapte, soia, susan, anhidrid sulfuric și sulfiți. Utilizare: Frământați pasta pentru a deveni modelabilă, apoi modelați și demoldati imediat. Sfaturi de utilizare: Frământați pasta pentru a deveni modelabilă, apoi modelați și demoldati imediat. Ciocolata plastică se întărește după 24 de ore. Atenție, pasta de ciocolată nu suportă căldura, care o face să se topească și să strălucească. Ambalare: Borcan de 500g de pastă de ciocolată de modelat. Referință: D30.1 În stoc: 10 Produse Dimensiuni: 500 Gr Preț greutate: 0.5...
...Rezervorul nostru de ciocolată este un recipient cilindric cu raclete laterale. Dispune de un sistem de încălzire controlat PID. Mixerul are viteză ajustabilă, oferind posibilitatea de a amesteca continuu sau de a opri/porni. Este utilizat pentru a menține ciocolata la o temperatură constantă, într-o formă fluidă și cu o structură omogenă. Rezervoarele noastre de stocare, fabricate din material inoxidabil AISI304, cu raclete laterale, vă permit să stocați ciocolata într-o formă lichidă și omogenă.
...Sac Kraft de 10 KG. Utilizare: 1 kg amestec pentru tort Sudem, adăugați 250 ml apă, 300 ml ulei și 250 g (5 ouă) bătute în mixer timp de 5 minute. Produsul obținut se coace la 180 °C timp de 40-45 minute. 1 an de depozitare într-un loc răcoros și uscat.
Franța, Montauroux
...La tempéreuse DIVA de 8 Kg lucrează continuu în mod automat, având un sistem de bain-marie până la temperare, cu răcire prin compresor frigorific. Mașina este echipată cu un mixer care menține ciocolata fluidă și omogenă, un declanșator temporizat pentru autodémararea vitezei ciocolatei, o pedală de oprire a curgerii, un dozator programabil, precum și o masă vibratoare încălzită. Opțional...
...Linie de Molding pentru Ciocolată – Solid – Articole de ciocolată umplute cu cremă (o singură turnare) – Articole umplute cu cremă și granule – Ciocolată cu granule – Ciocolată cu nuci întregi – Demoldare prin intermediul unui robot cu vacuum – Transportor cu bandă pentru evacuare – Sistem automat de alimentare cu matrițe goale – Controlat de PLC – Mixer pentru granule – Încălzitor automat pentru matrițe...
Slovenia, Ljubljana
...Bol pentru temperarea ciocolatei cu mixer pe roți este un dispozitiv complet pentru temperarea și turnarea ciocolatei. Bolul este fabricat din oțel inoxidabil și este destinat încălzirii ciocolatei. Controlerul digital setează temperatura dorită cu o precizie de până la 0,1°С. Elementele de încălzire cu infraroșu permit o încălzire uniformă și economisitoare de energie. Datorită unui câmp de...
Portugalia, Pero Pinheiro
...Tina cu capacitate de 8Kg de ciocolată, echipată cu mixer care menține ciocolata fluidă și uniformă. Echipată cu pedală de oprire a fluxului, dozator programabil și masă vibratoare încălzită, accesorii indicate pentru fabricarea pralinelelor, batoanelor de ciocolată, ouă tip Paște și diverse tipuri de forme goale. Structură din oțel AISI304. Sistemul de circulație al ciocolatei este extractibil, ceea ce permite o curățare rapidă și atentă pentru a schimba un tip de ciocolată cu altul.
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... dizolvă în materia grasă sub presiune. Când presiunea este eliberată, gazul părăsește soluția formând bule. Crema chantilly este adesea aromatizată cu ciocolată, vanilie, zahăr, cafea, portocală etc. Este o garnitură preferată pentru fructe și deserturi proaspăt tăiate, înghețată, prăjituri, cupcakes, vafe, milkshake-uri, ciocolată caldă, clătite și budinci. De asemenea, este servită pe cafea și folosită ca garnitură în torturile cu etaje.
...Amestecul Chef; Amestec pentru Souffle este o mixtură ușor de utilizat, care conține cacao delicioasă, pregătită pentru a face soufflé-uri gustoase în diverse culori. Amestecul Chef; Amestec pentru Souffle 1000 g. Ulei 550 g. Ciocolată 550 g. Apă 550 g. Uleiul și ciocolata topită sunt combinate în mixer. Apoi, adăugând Amestecul Chef; Amestec pentru Souffle, amestecul este bătut împreună în...
...Lichidarea și rafinarea umpluturilor de ciocolată și a maselor de cremă, capacitate de producție: aproximativ 2-4 ore pe lot, capacitate: 500 - 10.000 kg.
Modul de producție a ciocolatei pentru care proiectăm și fabricăm mașinile în fabrica noastră. Acesta este implementat în cele mai bune și rafinate fabrici de ciocolată din Turcia, de exemplu, fabrica ULKER, ŞIMŞEK, BIFA... (cu care avem contracte pe termen lung). Modul depinde de: 1 - rezervoarele de stocare a materiilor prime 2 - Mixer Turbo 3 - mașina de măcinat cu două cilindri 4 - mașina de măcinat cu cinci cilindri 5 - Mașina de conching 6 - Mașina de temperare 7 - Tunel de răcire, astfel încât să obțineți cea mai bună calitate a ciocolatei, gata pentru umplere, turnare, ...
Germania, Aalen
... • Prăjitor de tip flux • Măcinarea cacao • Presarea cacao • Instalație de pulberizare a cacao • Instalație pentru unt/ mase de cacao • Rulare • Măcinător cu bile de laborator • Topitor • Mixer • Conchier • Temperare • Pompe pentru cacao și ciocolată...
... Ciocolată, Mașină de Prepregătire a Ciocolatei, Linie de Umplere a Tabletelor, Cabină de Răcire a Wafelelor, Mixer pentru Prepararea Cremei, Cuptor Automat pentru Pâine Wafele, Mixer pentru Prepararea Aluatului de Wafele, Bandă de Răcire a Foii de Wafele, Mașină Automată de Cremare, Mașină de Tăiere a Wafelelor, Cuptor pentru Pâine, Depozit pentru Umplerea Pâinii, Mixer pentru Prepararea Aluatului de...
Belgia, Lincent
... snacks-uri și colectivități: storcătoare de citrice, centrifuge, ciocolată, shaker, blender, măcinător de gheață, tigăi pentru clătite, aparate pentru vafe, vitrine pentru brioșe, prăjitoare, vitrine și cuptoare pentru pizza, încălzitoare de cârnați, grătar, mixer...
Mașină de tăiat și deschis krokan, mașină de tăiat krokan, mașină de tăiat rahat, mașină de tăiat rahat cu bandă, mașină de prăjit fistic, mașină de gătit rahat, moară de zahăr pudră, mixer cu bile de ciocolată, mașină de glazurat ciocolată, linie de coajă de ciocolată, unitate de producție a ciocolatei, linie de umplere ciocolată cu două culori, mașini de ciocolată, mașini de producție a...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play