...Brânză maturată produsă din lapte de oaie. Gustul său intens este ideal pentru a fi asociat cu mezeluri, dar și cu gemuri și conserve, în special cele din fructe de pădure, smochine și pere.
Polonia, Brzozów
... aproximativ 10 g de sare la 1 litru de apă pentru baie. După o baie cu sare, se recomandă o jumătate de oră de odihnă. Testele dovedesc că consumăm prea multă sare. Aceasta este prezentă în majoritatea produselor la care apelăm pe parcursul zilei: în conserve, cârnați, mezeluri, marinade, supe la plic și r...
...Suntem furnizori de intestine de oaie și porc Halal sărate, cunoscute pentru calitatea lor superioară. Produsele noastre sunt ideale pentru producția de cârnați și sunt exportate în întreaga lume. Garantăm calitate și prospețime ridicate, precum și prețuri competitive. Aveți încredere în experiența noastră în comerțul internațional pentru a găsi cele mai bune produse din carne pentru nevoile dumneavoastră.
Franța, Castelnaudary
...Carne și grăsime de porc, ficat de porc 34%, OUĂ, sare, piper, condimente. Carne de origine Franța. SFATUL ȘEFULUI: Serviți rece cu pâine, castraveți murați și puțin vin bun… La noi, masa de sărbătoare se îmbină cu legumele crude și pateurile! Cel mai celebru fiind, desigur, cel pe care îl veți savura: PATEUL DE FICAT! Un mic sfat: păstrați-l la rece! Va fi întotdeauna cel mai fidel companion pentru un aperitiv neașteptat, un picnic, o tartină la ora 4, un platou pentru televizor… În cele din urmă, nu uitați să-l serviți cu cel mai bun prieten al său, castravetele murat crocant.
Franța, Saint-Fraimbault
...Verdadea emblemă a gastronomiei normande, tradiționalele tripes au fost reinterpretate pentru a vă oferi o versiune cu arome de fân. Gândită de chef-ul Hubert Nobis, această rețetă este din nou rezultatul unui parteneriat trilateral între chef, atelierul de transformare "les Gorronnaises" și noi. Din 1988, familia Cousin elaborează diverse produse de carne în cadrul atelierului lor din Gorron, având ca obiectiv să pună întotdeauna în valoare tradiția. Ingrediente: Stomace și picioare de vită, morcovi, vin alb, ceapă, apă, sare, piper, fân...
Polonia, Węgorzewo
...Nu vă rămâne decât să deschideți cutia pentru a savura un preparat gustos și rapid. Peștele conservat este o alegere excelentă pentru un al doilea mic dejun sau o cină. De asemenea, sunt ideale ca provizii pentru o călătorie ulterioară, în principal datorită duratei lor lungi de păstrare și a faptului că nu trebuie păstrate la frigider. Dacă preferați alte preparate, veți găsi, de asemenea, o gamă largă de mezeluri în numeroase variante delicioase.
Franța, Thérouldeville
...Începând cu mai mulți ani, CORNIC-NOVAMER s-a angajat să ofere produse eco-certificate ASC, MSC și BIO provenite din lanțuri de aprovizionare responsabile și de încredere. Investiția noastră în aceste ecocertificări reprezintă acum 54% din achizițiile noastre, menținând în același timp garanția unor criterii de calitate de top. Este acum timpul să mergem mai departe, construind o viziune de...
Franța, Rabastens De Bigorre
... renumit din regiune pentru carnea sa de Label Rouge. Cheile succesului nostru sunt: gustul, echilibrul aromelor și textura apetisantă! Cu un savoir-faire transmis din generație în generație, produsele sunt realizate din rețete în cea mai pură tradiție. Compania este mândră să ofere produse naturale consumatorilor săi. Din 2021, Conserverie du Sud obține certificarea IFS versiunea 8. IFS FOOD este un standard internațional care permite evaluarea conformității produselor și proceselor în ceea ce privește siguranța și calitatea alimentelor.
Velati srl Tecnologie Alimentari Din 1867, în Tribiano, este specializată în proiectarea și construirea de mașini pentru producția de mezeluri. De-a lungul anilor, și-a extins activitatea, având o experiență considerabilă și în domeniul mașinilor pentru industria chimică, cosmetică și farmaceutică, alimentară și de conservare. Astăzi, producția companiei este extrem de vastă: include instalații...
Italia, Paterno'
Companie artizanală siciliană producătoare de conserve vegetale de înaltă calitate de mai bine de 50 de ani. Zone deservite: Italia, Europa, Orientul Mijlociu, Asia, SUA, Canada, Australia. Furnizări pentru containere de 20 sau 40 ft. Palete complete. Distribuție retail pentru Italia și Europa. Sosuri de roșii, pesto, pateuri, creme dulci, conserve în ulei de măsline sau oțet, cum ar fi antipasti, măsline verzi și negre, măsline umplute, anghinare, ardei, vinete, ardei iuți, ciuperci champignon, pleurotes, nameko, roșii uscate S. Marzano și roșii cherry.
Spania, Guardamar Del Segura
... naturală la scară largă. Suntem specializați în exportul de sare naturală, sare alimentară, sare pentru horeca, sare gourmet și sare delicatessen. Sare industrială pentru sărare, conserve, producția de mezeluri, textile și piele. Sare pentru drumuri, dezghețare și zăpadă. Sare pentru tratarea apei pentru piscine, dedurizatoare, înmuiere și tratarea apei. Sare pentru hrana animalelor, sare pentru...
România, Piatra Neamt
... profilAlimente:Zahăr, ulei, făină, orez, paste fainoase, condimente, cafea, margarină, carne, produse alimentare congelate si refrigerate, mezeluri, pate de porc şi de pui, conserve de carne de porc şi de vită, ketchup, muştar, biscuiţi, dropsuri, halva, napolitane, covrigei, salatini, sticksuri, eugenia, snacks-uri, alune, seminţe de floarea soarelui şi dovleac, bomboane, ciocolată, turtă dulce, pufuleţi...
Franța, Saint-Jean-Le-Vieux
Fondată în 1993, Maison Mayté este o măcelărie artizanală bască. Maison produce o gamă largă de mezeluri uscate din Țara Bascilor: șuncă, cârnați, cârnați uscați, piepturi (ventreche) plate sau rulate, chorizo, lomo uscat... Maison vă propune, de asemenea, specialitățile sale pe bază de rață (făcăleț, magret, confit, rillettes, pate de făcăleț), de porc (pate bască, pate bască cu ardei de...
Spania, Cuéllar, Segovia
Suntem o afacere de familie dedicată creșterii porcului iberic și elaborării mezelurilor artizanale în Cuéllar, Segovia. Între pini și stejar, animalele se nasc și sunt îngrijite în propria noastră fermă, având un control riguros asupra alimentației și condițiilor sanitare și de mediu. Întotdeauna am elaborat, când venea iarna, propria noastră tăiere: chorizo, salam, cârnați de sânge etc. Într...
Franța, Revel
... dorit rapid să împărtășească rețete familiale autentice, printr-o producție independentă în 1986. În 1998, această afacere de familie ia o nouă dimensiune și mizează pe viitor: transferul unității de producție, pentru a face față creșterii producției, într-o unitate modernă pe site-ul zonei de activitate a mărului din Revel, gândită și concepută în respectul și cerințele normelor europene. Astăzi...
Distribuție și reprezentare de alimente selecte pentru Magazine Specializate și Canal Horeca. Din anul 1990, ne deservim clienții cu o gamă largă de produse: brânzeturi naționale și de import, gutui, mezeluri, șuncă, iberice, șuncă albă, Denumiri de Origine, carne de bou, carne de porc iberic, cod sărat, cod congelat și cod cu punct de sare, conserve, uleiuri, pește afumat, gama a 4-a și a 5-a...
Franța, Nantes
Compania BERJAC este specializată în comerțul en-gros de carne și pește destinat profesioniștilor din domeniul restaurantelor (restauratori, măcelari, catering, comercianți cu amănuntul, mici comunități) și asigură serviciul de magazin și efectuează livrările în Loire-Atlantique, Vendée, Maine și Loire: carne (vită, vițel, miel, porc), organe, mezeluri, păsări, produse proaspete (fructe și legume, alimente), pește. Compania BERJAC face parte din grupul familial CADEGAU: activitate BtoB de produse proaspete (carne și pește) în Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes și Marée) și Saumur (Savia).
Italia, Reggio Emilia
ITALIA NET FOOD SNC vă propune o gamă variată de produse alimentare etnice din diferite colțuri ale lumii: - Conserve vegetale - Sos Harissa - Conserve de pește: ton, sardine, macrou, anșoa - Pește afumat - Măsline - Condimente - Gemuri - Uleiuri de măsline și vegetale - Sucuri de fructe - Mezeluri HALAL - Brânză - Paste, orez și couscous - Fructe uscate - Curmale - Dulciuri tradiționale - Patiserie orientală - Foi de brik...
Belgia, Olen
...Furnizor de carne și snacks-uri de familie, cu un sortiment foarte variat de preparate proaspete, snacks-uri congelate, conserve de carne, delicatese fine, sosuri și gustări speciale. Acestea sunt comercializate sub mărci precum OVI, Castel d'Oro, Leon's, Ottimo, Savico, China Chicken, Fontein, Veka, Ter Vesten și Alimex, atât pe plan național, cât și internațional. OVI este un nume scurt pentru o gamă largă de produse de calitate auto-producătoare. Ce produce OVI, are gust!
Belgia, Liège
...Compania „Les Cochonnailles” este situată pe site-ul privat al pieței de dimineață din Liège. Cochonnailles își propune să ofere clienților un serviciu personalizat, punând accent pe servicii, selecție și un raport calitate/preț foarte bun pentru mezeluri, produse de carne sărată, brânzeturi, conserve, delicatese, ambalaje, produse congelate și produse de întreținere. Oferim clienților noștri un...
Franța, Laguiole
La Maison CONQUET este specializată în tradițiile gastronomice din Aubrac. La Maison produce astfel mezeluri, conserve și numeroase tipuri de carne și specialități pe bază de carne de vită din rasa pură Aubrac, porc, miel de Aveyron și vițel. Compania produce, de asemenea, preparate gătite, organe, aligot și brânzeturi locale precum tome. Preparatele gătite oferite de Maison sunt în principal tripoux, varză umplută și farçous aveyronnais cu prune.
Franța, Emerainville
... evolutivă și se extinde pe măsură ce preferințele de consum variază de la o țară la alta, asociată cu etichete care garantează calitatea. Angajamentul nostru este de a democratiza aceste produse gastronomice și de a vă permite să fiți mereu mai creativi și originali în asortimentele dumneavoastră și în realizarea achizițiilor, cu scopul de a vă oferi oferte personalizate care nu sunt încă distribuite pe plan internațional. VDC reprezintă o contracție a inițialelor denumirii „Viață de Castel”, care are scopul de a vă crea o senzație unică de a redescoperi Arta de a Trăi în stil francez.
Belgia, Oostende
Delicioase pateuri, terine de carne și mousse-uri de o calitate excepțională, realizate cu ingrediente de înaltă calitate, selectate cu grijă. Ambalate cu cea mai mare atenție conform specificațiilor clientului. Pateuri subtile care nu sunt doar o plăcere pentru limbă, ci și o încântare pentru ochi. În plus, sunt realizate exclusiv la comandă. Întotdeauna proaspete în momentul livrării. Coapte în...
Franța, Vigan (Le)
Compania THOCAVEN este specializată în creșterea rațelor. Hrănim rațele cu porumb boabe pentru a garanta produse sănătoase și naturale. Vă oferim o gamă completă de carne de rață, cum ar fi foie gras, magret, confit, tournedos, rillettes, cârnați, pulpe...
Franța, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE colaborează îndeaproape cu profesioniștii din domeniul gastronomiei pentru a oferi soluții pentru activitatea lor de catering și pentru a-i aproviziona cu foie gras. EURALIS GASTRONOMIE dispune de mai multe mărci în funcție de piețele căutate, cum ar fi ROUGIÉ, MONFORT sau JEAN STALAVEN. Suntem specialiști în creșterea și transformarea rațelor și gâștelor.
Franța, Villeneuve Les Bouloc
La Maison Garcia este, în primul rând, o poveste de pasiune, de pasionați. Pasionați de munca bine făcută, pasionați de relațiile interumane, pasionați așa cum erau Gilbert și soția sa Jeanine când, în 1961, au decis să deschidă magazinul lor, în inima frumosului sat Castelnau d’Estretefonds. O frumoasă afacere în care doamna își pune toată energia pentru a evidenția talentele de măcelar ale domnului. Educați pentru a continua aventura, cei doi frați Gérard și Guy se alătură familiei în 1979 și 1985, după ce au profitat de învățăturile celor mai buni maeștri naționali ai profesiei.
Franța, Vannes
...CULINARI MUNDI este o companie specializată în dezvoltarea și fabricarea ingredientelor alimentare pentru toate tipurile de aplicații dulci sau sărate. Produsele noastre pot fi prezentate întregi, tăiate în bucăți, cuburi, granule sau reduse în pudră, în funcție de nevoile specifice ale clienților. Oferim: Legume, ierburi și ciuperci deshidratate "Crumbles" sărate sau dulci = incluziuni și...
Italia, Thiene
Risco este specializată în furnizarea de mașini și sisteme pentru industria alimentară, în special pentru prelucrarea cărnii. Produsele Risco includ o gamă largă de mașini de umplut sub vacuum pentru cârnați și mezeluri, mașini de umplut cu vacuum total pentru șuncă, produse maturate și mortadella, linii de pregătire precum măcelării și frământătoare, sisteme pentru carne tocată în caserole...
Polonia, Gdynia
În baza experienței acumulate de-a lungul anilor, compania JN Pack a creat propria marcă: JN Food®. Aceasta oferă o gamă largă de produse gata de consum și cu o durată lungă de valabilitate. Domeniul nostru principal de activitate este vânzarea de alimente atât sub mărci proprii, cât și sub marca JN Food®. Ne specializăm în: conserve de pește, conserve de carne, pateuri, legume conservate și...
Franța, Nogent Sur Oise
În fabrica lor din Nogent-sur-Oise, SALAISONS JOUVIN produce anual 2.700 de tone de produse din carne de porc, respectând tradițiile pentru a oferi un gust unic și a răspunde cerințelor celor mai mari distribuitori. Specializați în chorizo în stil franțuzesc, această producție „Made in France” de mezeluri din carne de porc beneficiază de un control de calitate constant. Fabricat în fabrica...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play