... de 3 săptămâni Fermentație malolactică în cuve Îmbătrânire în butoaie de stejar francez timp de 12 luni CÉPAGES 50% Cabernet Sauvignon 50% Merlot DESCRIERE Cu o frumoasă rochie limpede cu reflexe granat, Château Lalande roșu dezvăluie la nas un delicios buchet de fructe roșii și cacao, pe note de lemn prăjit. Atacul este moale și rotund, evoluând pe note fructate și cu taninuri delicat fondate. Un mare vin din Saint-Julien.
Franța, Bordeaux
...castelul Haute Libarde prezintă o frumoasă rochie de un roșu strălucitor. Nasul său intens oferă arome de fructe roșii, la care se adaugă note prăjite și vanilate. Culoare: Merlot (80%), Cabernet Sauvignon (10%), Cabernet Franc (5%), Malbec (5%) Producător: Familia Schweitzer la Bourg (33710) Formate și ambalaje: Jumătate de sticlă (37,5cl) - Carton de 12...
Franța, Banyuls Dels Aspres
...Sols: Limono-Calcaros Medalie de aur de la Gilbert și Gaillard Vinificare: Recoltare desciorchinată, macerare lungă în cuve inox, apoi învechire în butoaie de stejar franțuzesc. Culoare strălucitoare, roșu granat Nas intens și bogat, parfumuri prăjite, vanilate și de lemn dulce însoțite de fructe coapte precum prunele. În gură, taninurile sunt catifelate și bine îmbinate. Encépagement: 100% Cabernet Sauvignon Sols: Limono-Calcaros...
Franța, Bordeaux
...Istorie: Podgoria de 12 hectare a Château Joanin Bécot se află în apelarea Castillon, Côtes-de-Bordeaux. Aceasta are un terroir foarte frumos, compus din argilo-calcaros. Viile au o vârstă medie de 40 de ani și sunt recoltate manual. Culoare: 75% Merlot, 25% Cabernet Franc Vinificare: Cuve inox termo-regulate, selecție pe parcele, îmbătări manuale, macerare de 35 de zile, fermentație...
Regatul Unit, London
... ciorchini și plasați în cuve din oțel inoxidabil la temperatură controlată pentru o perioadă de macerare de aproximativ șapte zile. Conversia malolactică și ulterior învechirea în cuve, unde vinul rămâne pe drojdii până la stabilizare și îmbuteliere. SKU:001-01...
Franța, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Bordeaux Amestec: Merlot - Cabernet Franc - Cabernet Sauvignon Vinificări: Macerare rece pre-fermentativă - fermentație alcoolică în tancuri din oțel inoxidabil cu control de temperatură cu pompare/presare.
Franța, Soing-En-Sologne
...Vin de soif. Fermentații cu drojdii indigene fără aditivi. Macerare de 3 săptămâni. De băut cu prietenii! Domeniu: CHÂTEAU FRÉDIGNAC Denominație: VIN DE FRANCE Regiune: BORDEAUX Culoare: Roșu Struguri: 15% Merlot, 35% Malbec, 50% Cabernet Sauvignon Mod de cultură: Bio Caracter: Ușor/Fruity Conținut: 75cl An de recoltă: 2020 Greutate: 1 kg...
Franța, Brissac Loire Aubance
...Medalie de Aur International Challenge Gilbert & Gaillard 2019 ANUL DE VINIFICARE: 2018 VARIETATE: Cabernet franc. TEREN: Argilo-calcaros. VINIFICARE ȘI ÎMBĂTRÂNIRE: Struguri recoltați la o maturitate foarte bună, dezgoliți 100%. Macerare de 15 zile cu controlul temperaturilor. Îmbătrânire de 6 luni în rezervor inox. APPELLAȚIE: AOP Anjou Rouge. NOTE DE DEGUSTARE: Culoare de o intensitate...
...Intensiv, fructat, cu aciditate scăzută, vin alb din Piwi Cabernet blanc Descriere: Intensiv, fructat, cu aciditate scăzută · nouă soi de struguri alb din familia Cabernet. Premiat cu aur la Premiul Internațional PIWI pentru vinuri 2021. Recomandare culinară: Creveți uriași la cuptor cu ulei de măsline, vârful de vită cu pătrunjel proaspăt și sos verde. Pastrama afumată sau păstrăv la tigaie. Quiche cu legume. Vinificare: 24 de ore de macerare, presat cu grijă, fermentat spontan în butoi de stejar, maturat 12 luni pe drojdie, fermentație malolactică, îmbuteliat cu doar o filtrare.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play