Spania, Guijuelo (salamanca)
...Amestec de carne tocată sau tăiată, adăugat cu sare, boia și condimente, frământat și umplut în membrană naturală de porc (orb și cu o lungime între 20 și 35 cm), care a suferit un proces de maturare-uscare. Referință: l0004...
...{"Applications":{"1":"Tumblerul cu vid este potrivit pentru diverse procese de fabricație a produselor din carne, cum ar fi carne de porc, carne de vită, carne de miel, pui, rață, pește și fructe de mare, etc."},"Working capacity":"Capacitate de lucru: 8 kg / 20 kg / 60 kg / 120 kg / 240 kg / 400 kg / 600 kg / 800 kg / 1200 kg pe lot.","Features":{"1":"Potrivit pentru prepararea marinadelor pe...
Franța, St Medard D Eyrans
Înființată în 1948 la Nérac, în Lot-et-Garonne, compania LOU GASCOUN și-a construit reputația timp de aproape 50 de ani pe un singur produs: celebra cutie galbenă de pate de ficat de porc, bazată pe o rețetă de familie. Fabricate artizanal, toate produsele noastre sunt realizate din rețete tradiționale din Sud-Vest, compuse din ingrediente proaspete, selectate cu atenție și preparate fără coloranți sau conservanți. Oferim foie gras, pateuri, matelote de anghilă, supă din bazinul Arcachon, lampreie etc.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play