...CHEMIC
Grăsime
Minimum 45%
Maximum 48%
Umiditate
Minimum 42%
Maximum 45%
Sare medie 0.7-1.2%
MICROBIOLOGIC
Coliform <100 org pe g
E.coli <10 org pe g
Stafilococi coagulază vechi <100 org pe g
Listeria ND în 25 g
Salmonella ND în 25 g
Tip: Brânză tare
Tip de brânză: Mozzarella
Tip de procesare: Sterilizat
Origine: Vaci
Ambalare: Sac, Bulk, Plic
Formă: Bloc
Culoare: Galben deschis
Conținut de grăsime (%): 45-48
Greutate (kg): 25...
...Lapte semi-degresat sterilizat UHT îmbogățit cu vitamina D
Datorită conținutului său echilibrat de grăsimi de 1,5%, laptele semi-degresat Lactel Profesional este băutura ideală pentru micul dejun, dar și pentru preparatele culinare.
LA MICUL DEJUN
Sursă de Calciu
Îmbogățit cu vitamina D
ÎN GĂTIREA ÎNDELUNGATĂ
Păstrează o bună consistență pentru gătirea îndelungată la cuptor
Oferă o textură netedă și fermă pentru amestecurile de creme tip quiche și flan.
Există și în LAPTE ÎNTREG LACTEL PROFESIONAL 1L x6...
...Mâini, Unghii, Antebrațe
Conține: Lapte de Măgăriță*, Extract de Card de Marian, Unt de Shea, Aloe Barbadensis, Ulei de Avocado, Ulei de Migdale Dulci, Bisabolol, Vitamina E
*Lapte de Măgăriță liofilizat, sterilizat criogenic. Conținut Maxim Util echilibrat la 1,0%, echivalent cu 10% Lapte de Măgăriță crud.
Ph: 5,0-5,5
50ml și / 1,76oz
recipient Airless
PAO:12M...