Finlanda, Turku
...Caracteristicile Camembert-ului sunt îmbunătățite de aroma și cremozitatea laptelui de bivoliță, o simfonie extraordinară de arome și gusturi. Ingrediente Laptele de bivoliță italian, sare, cheag și Penicillium Originea laptelui Italia Aspect Rotund și alb cu o coajă comestibilă Consistență Moale și cremoasă Gust Ușor dulce Volum: 200g...
Franța, Rungis Cedex
...Gruyère des Alpages, Brie de Melun, Comté, Epoisses, Salers, Tête de Moines, Camembert, Beaufort, Morbier, Livarot. Distribuitor de produse lactate, specialist în brânzeturi cu pastă presată (Comté, Emmental, Gruyère, Cantal, Salers) prezent pe piața internațională din Rungis. Brânzeturi de Munte: Comté, Emmental francez și elvețian, Beaufort, Abondance.
...cuburi IQF. Toate brânzeturile sunt la LA COMTOISE și lucrăm în special cu aceste denumiri: emmental, bleu, comté, raclette, gouda, edam, cheddar, camembert, capră, maroilles, reblochon, cantal, roquefort. Situată pe o suprafață de peste 4.500 m2, LA COMTOISE dispune de un instrument de producție performant, la vârful tehnologiei, pentru a garanta clienților săi din Franța și din întreaga lume...
Franța, Annecy Cedex 9
...brânzeturi tartinabile, brânzeturi de feliat, brânzeturi pre-tăiate, felii. Furnizăm marii distribuitori cu produse proaspete și lactate bio certificate, având o trasabilitate totală: CABÉCOU bio, CAMEMBERT bio, PERAIL bio, Mozzarella bio. Platforma noastră logistică oferă de asemenea produse congelate din gama Sweet Tropic: fructe tropicale culese la maturitate, pline de soare și congelate în orele care urmează recoltării, garantând astfel toate aromele lor și păstrându-le textura.
Fabricant de brânzeturi creusoise. Fabricant de brânzeturi tradiționale din lapte de vacă. Producător de brânză din lapte termizat din Limousin. Fabricant de brânzeturi din lapte crud din Limousin. Brânzeturi creusoise din lapte de vacă termizat. Fabricant de brânzeturi din Limousin: Limouson cu maturare tradițională, Limouson pură tradiție. Fabricant de brânzeturi limousine turnate cu polonicul. Fabricant de brânză topită pentru cartofi prăjiți cu camembert.
Producția de brânză tare, brânză semitare, kashkaval, brânză rasă, brânză moale, Camembert, Brie, precum și produse convenabile (Camembert la cuptor etc.) pentru retailul alimentar, HoReCa, gastronomie, inclusiv în calitate bio. Instalații de producție de ultimă generație, laborator propriu, export la nivel mondial. Se procesează zilnic aproximativ 1 milion kg de lapte.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play