... ! Fără lactoză ! Veganer ! Există ceva pentru toate gusturile ! Dacă îți plac preparatele mai picante, adaugă puțin mai puțină apă. puțin mai puțină apă. Dacă cauți un mai dulce, adaugă puțin mai multă apă. DEZVOLTAREA ESTE ZI DE ZI Dezvoltăm produsele noastre și concepem noi soluții globale, implicând atât Centrul de științe alimentare, cât și Forțele speciale ale diferitelor țări și principalii actori domeniul activităților în aer liber. proces. ÎNALTĂ :ENERGIE BUNE :CALORII GREUTATE :UȘOARĂ...
Italia, Palagonia
... foarte productiv și printre cele mai răspândite din țara noastră. Varietate: Italia Culoare: Galben Pai. Perioada de maturare: sfârșitul lunii august – mijlocul lunii septembrie Zaharuri (°Brix): > 15 Condiții de păstrare 2/6 C° Strugure Sicilian, varietatea Italia. Frumos și dulce ca numele. Marfă de Categoria EXTRA Cutie de aproximativ 7kg Recoltat și expediat în aceeași zi.
Italia, Foggia
Arte Bianca Doc. este o veche brutărie Dauno, unde coacem în fiecare zi produse tipice locale din zonă. Căpitanul nostru de echipă sunt sfogliatinele și tarallii, iar în mod special tarallu bătut. Tarallu bătut este produsul de vârf al Arte Bianca Doc. Genuinitatea sa deosebită provine din amestecul dintre fierbere și coacere, care, împreună, conferă o crocănțime dulce la exterior și o...
...Respectul pentru tradiție și legătura cu clientul sunt și vor continua să fie un mare punct de forță care asigură continuitatea acestei relații. Specialitatea este delicioasa tortă gustoasă. Patiseria Pierrot propune diverse produse realizate cu ingrediente de înaltă calitate: dulciuri regionale, torturi de nuntă și pentru comunie, patiserie de bufet, patiserie proaspătă și uscată, torturi de zi de naștere, patiserie dulce.
O familie cu tradiții vechi în producția de mozzarella, de mulți ani în căutarea unui produs unic, o explozie de gusturi de neuitat, cu o culoare a purității. O poveste lungă în care, cu sacrificiu și pasiune, s-a dus mai departe această minunată pasiune de a realiza această perlă dulce. Și este o plăcere să vedem cum ne susțineți în fiecare zi și ne oferiți noi forțe pentru a putea să ne îmbunătățim mereu.
Italia, Foligno
... EXQUISIT DE DULCE! ÎN FIECARE ZI A ANULUI PASTELERIE ȘI CATERING...
... urmeze pașii tatălui și unchilor săi. Astăzi, cu ajutorul soției sale Simona, Riccardo Costenaro duce mai departe cu mândrie barul-patiserie, unde a experimentat cu succes rețete care unesc tradiția dulce toscană cu cea valtellineză: celebru este „Buccellato” său, un desert tipic cu struguri, alune, anason, migdale și nuci, o rețetă exclusivă de care este, pe bună dreptate, foarte gelos. Pentru viitor, Costenaro visează să se extindă și mai mult, iar cel mai mare dintre copiii lor, Nicholas, a decis deja să studieze la Institutul de Gastronomie pentru a putea, într-o zi, să-i urmeze pașii.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play