Italia, Trezzano Sul Naviglio (milan)
...DESCRIERE Bomboane cu gust de înaltă calitate și aroma delicată a ginsengului roșu original cultivat timp de șase ani. 1 bomboană are 18kcal CONȚINUT / PACHET 500g / aproximativ 111 bomboane (1 bomboană 4.5g) INGREDIENTE Extract de rădăcină de Panax Ginseng 1.2%, sucroză, sirop de maltoză, zahăr alb, mentol, vanilie, xilitol INSTRUCȚIUNI Frecvența utilizării: după gust de mai multe ori pe zi Instrucțiuni de administrare: Sugeți (nu înghițiți întreg)...
...Glavas candito proteic cu polen. Cu zahăr granulat 100% din sfeclă de zahăr, apă, sare, suc natural de lămâie și polen grecesc de producție proprie. Este o sursă de proteine atunci când există o carență în natură și un supliment pentru creștere care întărește puietul reginei. Polenul este adăugat la rece. Glavas proteic este un furaj specific pentru albine și este disponibil doar în perioadele de necesitate pentru albină și nu pe tot parcursul anului. Pesează 2 kg. Codice Prodotto:659...
Italia, Ferrazzano
... sunt obținute exclusiv din esențe sau ingrediente naturale. Ori de câte ori este posibil, creăm produse fără lactate și fără zahăr adăugat. Toate produsele noastre sunt, de asemenea, fără ulei de palmier și fără gluten. În ultimii ani, Shockino Mix Experience a fost protagonistul evenimentelor și degustărilor din întreaga Italie, începând cu EXPO2015 la Salone del Mobile și Salon du Chocolat din Milano, Cibus Parma și Vinitaly din Verona.
Italia, Novi Ligure
Industria dulciurilor. Producția de ciocolată. Ouă de ciocolată. La noi, prelucrarea ciocolatei se face cu dragoste și atenție, respectând tradiția și calitatea, și se adresează tuturor tipurilor de ciocolată, de la cea cu lapte la cea amară, trecând prin cea albă sau cu alune. Gambarotta srl efectuează lucrările sale și pentru terți: cacao pudră, ciocolată amară, gianduiotti, turron de ciocolată, ciocolată, bomboane de ciocolată, ciocolată cu alune, ciocolată tartinabilă, dulciuri și zahăr, tablete de ciocolată și ouă de ciocolată.
Italia, Somma Vesuviana
... largă de: Alimentație Biologică cu cereale, leguminoase, orez, îndulcitori, gemuri și sucuri de fructe, ciocolată și bomboane fără zahăr, lemn dulce, produse de panificație dulci și sărate, condimente și arome, băuturi din orez-soia-migdale, elixire și amari, infuzii de fructe și ceai atât vrac cât și în plicuri; Cosmetice naturale și biologice cu creme pentru față și corp, săpunuri solide și...
Fallani produce bomboane artizanale din 1926. Compania s-a evoluat de la o mică atelier la o întreprindere structurată și astăzi își distribuie produsele atât în Italia, cât și în străinătate. Cele mai cunoscute bomboane de la Fallani sunt cele din Linia Clasică, cu arome clasice: orz, rubarbă, mentă și anason. Fallani produce, de asemenea, și alte linii: Linia Tânără, Linia Erbacee, Linia Fără Zahar Adăugat și Linia Biologică. Se realizează și bomboane personalizate.
Țările populare pentru acest termen de căutare