Italia, Formigine
...Moringa (Moringa oleifera) este o plantă originară din regiunile tropicale și subtropicale, cum ar fi India și Africa, și este adesea definită un "superfood" datorită bogăției sale nutriționale extraordinare și numeroaselor beneficii pentru sănătate. Este o sursă excelentă de vitamina C, vitamina A, vitamina E și vitaminele din grupul B.
Italia, Forlì
...Năutul Bio este selectat pe baza unor standarde calitative foarte înalte pentru a oferi un produs autentic și controlat. Aceste leguminoase sunt o sursă excelentă de proteine, bogate în numeroase substanțe nutritive: vitaminele A, B, C, E, K, calciu, fier, fosfor, magneziu, sodiu, potasiu și zinc. Năutul este fără gluten și poate fi integrat în dieta persoanelor cu boală celiacă, dar având în...
Italia, Rivoli
... intens fructat. O sos care unește două alimente cu adevărat speciale, două superalimente: sfecla este bogată în vitaminele din grupul B, acid folic și antioxidanți; oțetul de rodie, care poate reduce grăsimea la persoanele obeze, are o cantitate mare de potasiu, benefic pentru reglarea tensiunii arteriale și a activității cardiace. Se folosește ca un ketchup obișnuit în preparate din carne, în special albă, brânzeturi cu pastă moale, legume, seitan și tofu. Dar excelează la condimentarea preparatelor de sushi.
Italia, Pontecagnano
...Este benefic pentru că... Conține: apă, multe fibre, vitaminele B1, B2, B6 și C, minerale precum calciul, fierul, magneziul, potasiul și cuprul, microelemente precum seleniul, carotenoizii. Vitamina C care întărește sistemul imunitar și vitaminele din grupul B, care sunt bune pentru nervi și piele. În bucătărie, napii se pretează la diverse preparate, atât cruzi, cât și gătiți. De obicei, se gătește partea îngroșată a tulpinii, dar frunzele conțin de trei ori mai multe vitamine. Așadar, folosiți-le opărite în apă sărată, pentru a da gust omletelor sau supelor.
Produse corespunzătoare
Rădăcină de broccoli
Rădăcină de broccoli
Alte produse
Rucola
Rucola
Italia, Borgo Veneto Pd
...Dovada este curățată, îndepărtată de semințe și tăiată în cuburi de 20x20 mm. principalele proprietăți ale dovedei: Bajo Caloricitate: Dovada are un conținut caloric scăzut, făcând-o o alegere excelentă pentru dietele hipocalorice. Rich în Vitamine: Este deosebit de bogată în vitamina A, dar conține și vitaminele C, E și unele din complexul B. Minerale: Conține minerale importante precum potasiu...
...Cunoscut și sub denumirea de fructul tibetan al longevității, cea mai importantă proprietate a sa se referă la polisaharidele sale și capacitatea lor de a susține sistemul imunitar, pe lângă conținutul de vitamina A și C, toate vitaminele din grupul B, 18 aminoacizi și mulți săruri minerale, inclusiv magneziu, potasiu, siliciu și germaniu (extrem de rar întâlnit în alte alimente naturale...
Țările populare pentru acest termen de căutare