Italia, Misano Adriatico
...Il BORGOBRUNO Vino Bianco Toscana IGT este un vin alb toscan elegant de calitate superioară, perfect pentru a însoți preparate din pește și brânzeturi ușoare. Ambalat într-un format de 75 cl, oferă o experiență gustativă unică datorită prospețimii sale și a buchetului de arome fructate.
Italia, San Stino Di Livenza
...De culoare galben pai deschis, acest vin are o perlage fină și persistentă. Prezintă arome fructate-florale cu note delicate tipice de măr verde, pară, fructe albe în general, migdală și flori de acacia. Varietate de struguri: Glera Zona: Veneția...
...Etna este o lume aparte în enologie, nu doar siciliană, ci și mediteraneană. Căldura Sudului se îmbină cu cețurile, cu variațiile de temperatură, cu ploile frecvente; cu alte cuvinte, există un strop din marele Nord în aceste vinuri. Se percepe în nuanțele delicat fructate, erbacee și de pădure, îmblânzite de butoaiele de castan în care acest vin odihnește timp de 1 an.
Produse corespunzătoare
Etna Rosso - Vin Sicilian
Etna Rosso - Vin Sicilian
Italia, Conegliano
...{"Pairings":"Asocieri: Excelent după o masă și un acompaniament perfect pentru prăjituri uscate, tarte cu fructe și alte deserturi tradiționale italiene.","Nose":"Nas: Arome delicate, note fructate și florale care amintesc de fructe exotice coapte.","Taste":"Gust: Elegant, cu o moliciune potrivită care însoțește nota acidă ușoară cu echilibru.","Storage and serving":"Depozitare și servire...
...Vitigno: 100% Arneis. Vinificare: fermentație în vase de inox la o temperatură de 18°C timp de 3 săptămâni. Maturare: păstrare „sur lies” în vase de inox timp de aproximativ 8 luni. Culoare: galben pai cu reflexe ușor verzi. Aromă: delicată și florală, bogată în note fructate care amintesc de măr și pară coaptă. Gust: sărat și plin, cu un final persistent. Gradul de alcool: ±13,5% Asociere gastronomică: excelent ca aperitiv; este indicat pentru antreuri, preparate principale delicate, feluri de mâncare pe bază de pește și carne albă. Se servește la o temperatură de aproximativ 8°C.
Italia, San Pietro Di Feletto
...Un spumant cu perlaj fin și persistent în care se evidențiază note florale și fructate, însoțite de o plăcută aciditate. Reziduul de zahăr de 6 gr/lt subliniază prospețimea și mineralitatea acestui Prosecco Superiore, obținut întotdeauna din struguri glera în puritate, selectați din viile noastre cele mai tinere din San Pietro di Feletto.
Italia, San Donaci
...Vin obținut dintr-un amestec de struguri Negroamaro (50%), Cabernet (25%) și Syrah (25%) cultivate în sistem de alberello. Zona de producție: Salento, între provinciile Brindisi și Lecce. După o perioadă de șase luni în barrique, continuă să se matureze în sticlă. La olfactiv, se evidențiază note fructate de afine, coacăze roșii și vișine în alcool, condimentate cu scorțișoară, cuișoare și piper, cu o notă balsamică pronunțată. Datorită eleganței taninurilor sale, se potrivește bine cu preparate din carne, cum ar fi straccetti cu ragu de vită, carne la grătar precum vită și coaste de miel.
Italia, Barletta
... tânără, dar promițătoare, formată din femei și bărbați competenți cu o lungă experiență vitivinicolă. Aici, între ferme, trulli, spectaculoase ziduri de piatră uscată și trasee pentru transhumanță, condițiile climatice optime favorizează producția de soiuri nobile. Cum ar fi Nero di Troia, din care se naște un vin luminos și cu ușoare arome fructate, sau delicatul Bombino Bianco. Și apoi Aglianico, Bombino Nero, Montepulciano și Pampanuto. Este în acest peisaj fascinant și sugestiv, o sinteză echilibrată între vechi și modern, că femeile și bărbații de la Cantine Regale găsesc inspirație.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play