Italia, Misano Adriatico
...Acest vin biologic, AGRIVERDE Passerina Terre di Chieti IGP Dharma, este produs din struguri Passerina cultivați în mod sustenabil. Sticla de 75 cl conține un nectar cu un gust unic, cu note de fructe tropicale și citrice. Bucurați-vă de calitatea și gustul autentic al acestui vin italian din țara noastră.
Italia, Scario
...Pancetta, Capocollo, Guanciale, Paste Biologice, Vin Biologic, Măsline, Pastă, Gemuri, Marmeladă, Mastaccioli, Cantucci. Miere Artizanală, Produse din Spelta, Propolis, Caramele cu miere, Turrón de mireasă, Ulei și Făină de Canabis, Făină senator cappelli, Saragolla, Paste din Spelta, Amaro Penna, Condimente, Spumante, Grappa,...
Italia, Cerignola
... să îmbine pasiunea pentru vin cu o capacitate antreprenorială ridicată. Întotdeauna atentă la nevoile pieței și ale clienților săi, atât naționali, cât și internaționali, compania a obținut, de asemenea, importante și prestigioase certificări internaționale BRC Food, IFS și ICEA Biologic. Vinurile comercializate reflectă în principal sufletul și cultura pugliese, de la Tavoliere la Salento, la...
Italia, Campomarino
... cu îngrășăminte de origine organică și minerală și este protejată prin îndepărtarea constantă a plantelor invazive și prin lupta biologică împotriva dăunătorilor, cum ar fi molia, în timp ce resturile de la tăiere sunt îndepărtate pentru a evita focarele de infecții. Practicarea tehnicilor vechi și adoptarea tehnologiilor moderne permit astfel producerea unui vin din multe puncte de vedere biologic...
Italia, Altamura
... Puglia, iar aceste articole sunt selectate riguros respectând principiile de bază ale bunăstării și respectului pentru oameni și mediu. Din acest motiv, a decis să caute pentru clienții săi produse care provin în principal din agricultură biologică, cum ar fi făină biologică, vin biologic, paste din grâu dur din Puglia, ulei de măsline extravirgin, leguminoase, pâine și toate produsele de panificație obținute din grâu cultivat în aceeași zonă a orașului Altamura. Compania noastră se angajează să respecte în timp obiectivele stabilite.
... dezvoltare a ciclului de producție vitivinicolă într-un mod complet natural. Aceasta favorizează atingerea obiectivului Aziendei de a elimina aproape total orice intervenție fitosanitară, pentru a menține intactă toată naturalețea, prospețimea și aromele strugurilor. În plus, recoltarea și selecția atentă a acestora și transformarea lor controlată permit definirea unui vin nu doar de mare calitate, ci fundamental „biologic” deja prin constituția sa naturală. Astfel, cu această filozofie de bază, se naște vinul Mandrolisai, un vin care exprimă pe deplin toată bogăția naturii din această zonă.
Cantine di Orgosolo produce direct din podgoriile sale de pe coline vinuri de înaltă calitate. Vinurile sunt produse din soiul de struguri cannonau, în puritate, sau cu alte soiuri de struguri roșii, cum ar fi: carignano, monica bovale. Vinurile produse sunt: IGT Locoe, Doc Urulu, Doc Riserva Soroi, Grappa din monovitigno: Vin biologic (încă în butoaie de castan).
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play